Greenpoint Brooklynissa

Greenpoint Brooklynissa

Greenpoint Brooklynissa on trendikäs New Yorkin kaupunginosa, josta löytyy monia viihtyisiä baareja, paljon vintage-kauppoja ja kaikenlaisia ravintoloita. New Yorkin Greenpointissa on sekä vanhoja teollisuusrakennuksia että ylellisiä tornitaloja. Rajana pohjoisessa on toinen suosittu naapurusto, Williamsburg. Voit tutustua tähän Brooklynin kaupunginosaan helposti päivässä. Kannattaa katsastaa erityisesti skyline-näkymät.

Contents

Greenpointin tunnelma

Greenpoint oli aiemmin kaupunginosa, jossa monet työläiset asuivat perheineen. Nyt siitä on tulossa yhä suositumpi nuorten ja luovan alan ihmisten keskuudessa, joten se on erittäin elinvoimainen ja alueelle on perustettu yhä enemmän pienyrityksiä. Löydät sieltä monia trendikkäitä kahviloita, joihin paikalliset kulkevat pyörällä tai skeittilaudalla. Monessa kadunkulmassa on yhä perinteinen bodega, pieni lähikauppa. Greenpointin pääkatuna pidetään Manhattan Avenueta, jota reunustavat monet pienet kaupat ja ruokapaikat.

Greenpointiin tutustuu parhaiten kävellen. Greenpoint on minulle erityisesti paikallisten parissa olemista, kulkemista vintage-kaupasta paikalliseen olutravintolaan ja sitten kohti rantaviivaa ja sen näkymiä. Yhtenä hetkenä olet New Yorkin vanhassa teollisessa kaupunginosassa, ja seuraavana hetkenä olet ylellisten tornitalojen keskellä ranta-alueella.

Greenpoint Brooklynissa - Pieniä kauppoja Greenpoint Brooklynissa - Paikalliskauppoja

Nähtävyydet Greenpointissa

New Yorkin Greenpointissa ei ole paljon merkittäviä nähtävyyksiä, vaan se on lähinnä mukava alue, jonka läpi voi kävellä. Voit käydä esimerkiksi East Riverin varrella sijaitseva puistossa, Transmitter Parkissa, josta on näkymät Manhattanin siluetista. Siellä alueen asukkaat tykkäävät rentoutua. Voit myös hakea kahvin mukaan ympärillä olevista kahviloista ja nauttia näköaloista.

Ericin vinkki: “Jos haluat tietää lisää Greenpointista, seuraa kävelyreittiä Eric’s New York -sovelluksessa. Tällä kävelykierroksella ohitat joitakin suosikkipaikkojani naapurustossa ja koet todellisen Greenpointin.”

Ravintolat Greenpointissa

Greenpoint on mahtava paikka, jossa voit viettää hauskan päivän hyvän ruuan ja juomien merkeissä.

Peter Pan Donut Shop

Käy maistamassa donitseja Peter Pan Donut Shopissa, joka on toiminut Greenpointissa 1950-luvulta lähtien ja valmistaa yhä donitseja alkuperäisillä resepteillä. Kun astut sisään leipomoon, tuntuu kuin olisit mennyt ajassa taaksepäin. Työntekijöiden työasut ja paikan sisustus on kaikki retroa.

Panimot Greenpointissa

Brooklynissa, erityisesti Greenpointissa, on monia panimoita. Käy Threes Brewingissä päivällä nauttimassa yksi heidän oluistaan. Auringonlaskun aikaan menen mieluummin Greenpoint Beer and Aleen. Heidän kattoterassillaan on lasimaalauksinen vesisäiliö, joka on erityisen kaunis auringon laskiessa. Lisäksi oluilla on hauskat nimet. Mikään ei ole sen parempaa kuin päättää päivä oluen kera!

Greenpoint Brooklynissa - Panimot Greenpoint Brooklynissa - Tunnelma

Shoppailu Greenpointissa

Greenpoint on täynnä putiikkeja ja hienoja vintage-kauppoja. Siellä ei juuri törmää suuriin ketjuliikkeisiin. Dobbin Street Vintage Co-op on loistava paikka vintage-ostoksille New Yorkissa. Sieltä löytyy kaikkea vaatteista ja vinyylilevyistä huonekaluihin ja taiteeseen. Kadulla on useita vanhoja varastorakennuksia, jotka on muutettu kaupoiksi.

Hotellit Greenpointissa

Hotelleja Greenpointista löytyy useita. Voit esimerkiksi yöpyä The Box House Hotellissa, joka sijaitsee lähellä Long Island Cityä. Pääset matkustamaan Pulaski Bridge -sillan kautta muualle.Franklin Guesthouse taas sijaitsee lähellä NYC Ferryä, josta pääset helposti Manhattanille ja muualle Brooklyniin.

Kuinka kulkea Greenpointiin?

Manhattanilta pääset Brooklynin Greenpointiin metrolla, kun matkustat Greenpoint tai Nassau Avenue -asemalle. Sieltä voit jalkautua kaupunginosaan. Toinen tapa mennä Greenpointiin on NYC Ferryn kyydissä. Pääset lautalla Greenpointiin tai North Williamsburgiin.

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja