Circle Line: Vapaudenpatsas-risteily auringonlaskun aikaan (60 min)

Osta liput nyt
Vapaudenpatsas-risteily auringonlaskun aikaan

Circle Line Vapaudenpatsas-risteily auringonlaskun aikaan takaa unohtumattoman illan. Tunnin ajan seilaatte East Riveriä pitkin kohti ilta-auringossa kaikessa loistossaan hohtavaa Vapaudenpatsasta. Taltioi kauniita valokuvia auringonlaskun loisteessa ja näe horisonttiin syttyvät valot tällä sunset-risteilyllä New Yorkissa.

Varaa tästä liput Vapaudenpatsas-iltaristeilylle auringonlaskun aikaan

Contents

Risteily auringonlaskun aikaan New Yorkissa

Istu alas ja nauti vaikuttavista maisemista samalla kun risteilet Vapaudenpatsaan suuntaan. Risteily on loistava tapa rentoutua pitkän shoppailupäivän jälkeen. Oppaat viihdyttävät risteilijöitä tarinoillaan ja kertovat New York Cityn historiasta. Vesille lähdettyänne muista katsoa myös taaksepäin, sillä näet takanasi Brooklynin sillan.

Ihaile näkymiä, joista tulee vielä upeampia hämärän laskeuduttua, kun kaikki valot ympärilläsi alkavat syttyä! Kun Sunset Cruise saapuu Vapaudenpatsaan luo, voit ottaa kuvan Lady Libertyn kanssa ennen kuin lähdette takaisin Lower Manhattanille.

Ericin vinkki: “Mikäli haluat syödä ennen iltaristeilyä tai sen jälkeen, suuntaa South Street Seaportiin tai Pier 17 -laiturille. Myös 10 minuutin kävelymatkan päässä sijaitseva Stone Street on hyvä vaihtoehto, sillä tämä pieni katu on täynnä ravintoloita.”

Käytännön tietoa

Ostettuasi liput saat sähköpostitse kupongin (voucher), joka toimii lippunasi Circle Line Sunset -risteilyllä. Risteily lähtee Pier 16 -laituriltaSouth Street Seaportista – voit mennä metrolinjalla 2 tai 3 Fulton Streetille ja kävellä sieltä.

  • Kesto: 1 tunti
  • Lähtöpaikka: Pier 16
  • Lähtöaika: kello 19.30
  • Saavu paikalle 30-45 minuuttia ennen lähtöä, jotta saat hyvät paikat.
  • Tämä risteily on kausiluonteinen. Talvikuukausina tsekkaa muut iltaristeilyt.

Varaa tästä liput Vapaudenpatsas-iltaristeilylle auringonlaskun aikaan

Vapaudenpatsas-risteily auringonlaskun aikaan - Skyline Vapaudenpatsas-risteily auringonlaskun aikaan - Lady Liberty

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja