Circle Line: New York Harbour Lights Cruise (2h)

Osta liput nyt
Circle Line New York Harbour Lights Cruise

Varaa Circle Linen New York Harbour Lights Cruise ja pääset ihastelemaan Manhattanin siluettia ja Vapaudenpatsasta auringonlaskun aikaan. Ilmapiiri laivalla on ainutlaatuinen, matkustajat ovat haltioissaan näkemästään ja oppaiden kommentointi on todella hupaisaa. Jos haluat unohtumattoman kokemuksen New Yorkissa, lähde Harbour Lights Cruise -risteilylle.

Varaa Circle Line New York Harbour Lights Cruise -liput tästä

Lady Liberty ja Brooklynin silta

Tämän kaksituntisen risteilyn kohokohta on ehdottomasti oppaan selostukset. Kuulet mielenkiintoisia, informatiivisia ja viihdyttäviä faktoja New Yorkista. Kierros on ehdottomasti mukava lisä lomaan. Jos haluat olla varma, että kuulet kaiken, kannattaa istua sisätiloissa. Jos istut ulkokannella nähtävyyksiä katsomassa, voi selostuksen seuraaminen olla vaikeampaa tuulesta ja muiden matkustajien jutustelusta johtuen. Vaihtoehtoisesti voit ladata ilmaisen monikielisen ääniopassovelluksen.

Muista myös suunnata ajoissa ulos, jotta näet Lady Libertyn kaikessa loistossaan. Ota takki mukaan, sillä kannella voi olla viileää jopa kesällä. Pidä kamera valmiina, kun risteily alittaa Brooklynin sillan. Laivalta voi ostaa matkamuistoja sekä syötävää ja juotavaa.

Ericin vinkki: “Myös Hudsonjoki-illallisristeily on hyvä vaihtoehto. Se maksaa hieman enemmän kuin iltaristeily, mutta sen aikana pääset nauttimaan meksikolaista ruokaa ja juoman. Seilaatte Vapaudenpatsaan, Manhattanin siluetin ja monien muiden kuuluisien maamerkkien ohi.”

Käytännön tietoa

Voit ostaa liput tietylle lähtöajalle tai flex-liput, joissa lähtöaikaa ei ole määritelty. Ostettuasi liput saat sähköpostitse kupongin (voucher). Nouda lippusi lippukassalta näyttämällä kuponkiasi. Suosittelen tekemään tämän mahdollisimman ajoissa, tai jopa päivää ennen, jotta varmistat paikkasi risteilylle toivomanasi ajankohtana.

  • Kesto: 2 tuntia
  • Lähtöpaikka: Pier 83 (kävelymatkan päässä Port Authority Bus -terminaalista)
  • Lähtöajat 2024:
    • 01.01. – 31.12. päivittäin klo 19.00
    • Ei risteilyä itsenäisyyspäivänä (4.7.), kiitospäivänä ja joulupäivänä

Varaa Circle Line New York Harbour Lights Cruise -liput tästä

Circle Line New York Harbour Lights Cruise - Skyline

Risteilyreitti

Circle Line New York Harbour Lights Cruise - Risteilyreitti

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja