Happy hour -risteily New Yorkissa

Osta liput nyt
Happy Hour -risteily New Yorkissa

Happy hour -risteilyllä New Yorkissa voit sekä nauttia drinkeistä että seilata pitkin New Yorkin rannikkoa. Nähtävyyksien täyteinen päivä on hyvä päättää muutamalla drinkillä ihaillen samalla Manhattanin huikeata kaupunkimaisemaa. Risteily on suosittu niin paikallisten kuin turistien keskuudessa, joten laivalla on mukava tunnelma. Happy hour -risteily on saatavilla vuoden ympäri. Kesällä pääset nauttimaan miellyttävästä kesäillasta ja talvella voit ihailla kaupungin valaistua siluettia siemaillen samalla vaikkapa olutta tai viiniä.

Varaa happy hour -risteily tästä

Alive After Five -risteily

“Alive After Five” -risteily lähtee Pier 15 -laiturilta Downtown Manhattanilta, jonne pääsee helposti metrolla. Risteily seilaa ensin pitkin East Riveriä ja jatkaa sen jälkeen kohti Manhattanin eteläisintä kärkeä. Rentoudu tilaamalla itsellesi juoma ja vaihda vapaalle katsellen Downtown Manhattanin pilvenpiirtäjiä. Onko sinulla päivän päätteeksi vielä virtaa jäljellä? Siinä tapauksessa arvostat varmasti sitä, että musiikista vastaa laivan oma DJ. Jos tykkäät rauhallisemmasta menosta, suuntaa yläkannelle ja nauti Manhattanin maisemista. Jos valitset lipuista “‘cruise only” (vain risteily), voit ostaa risteilyltä juotavaa ja syötävää. Jos haluat upgrade-vaihtoehdon, ruoka ja/tai juoma sisältyy hintaan.

Käytännön tietoa

Varauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi kupongin, jonka voit tulostaa ja käyttää lippuna tai näyttää mobiililippuna puhelimestasi.

  • Kesto: 2 tuntia
  • Lähtöpaikka: Pier 15
  • Lähtöaika: klo 18.00

Varaa happy hour -risteily tästä

Happy Hour -risteily New Yorkissa - Juomaa Happy Hour -risteily New Yorkissa - East Riverillä

Bileristeily New Yorkissa

Rauhallisen illan sijaan tekeekö mielesi lähteä juhlimaan? Myös tätä varten löytyy risteily! Koe ainutlaatuinen ilta New Yorkissa tällä 3,5 tunnin “Rock The Yacht” -bileristeilyllä. Juomia, DJ.n tai livebändin soittamaa musiikkia ja fantastinen Manhattanin skyline takaavat unohtumattoman illan ulkona! Suunnilleen puolenyön aikaan suuntaatte takaisin laiturille, josta voit jatkaa bileitä New Yorkin monissa baareissa ja klubeissa (jos sinulla riittää vielä energiaa).

Varaa bileristeily New Yorkissa tästä

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja