Circle Line: Liberty Express Cruise (45 min)

Osta liput nyt
Circle Line Liberty Express Cruise

Circle Line Liberty Express Cruise on nopea ja helppo keino nähdä Vapaudenpatsas lähietäisyydeltä. Risteily kestää vain 45 minuuttia, sillä se lähtee Downtown Manhattanilta suoraan Lady Libertyn luo ja takaisin. Tällä Circle Line -risteilyllä pääsee ihailemaan myös Manhattanin upeita skyline-näkymiä.

Osta Liberty Express Cruise -liput tästä

Vapaudenpatsas lähietäisyydeltä

Battery Parkista lähdön jälkeen Liberty Express kulkee suoraan kohti Vapaudenpatsasta. New Yorkin kaupunkiristeilyn aikana kuulet oppaan johdolla kaiken tästä vapauden symbolista. Voit myös kysyä oppaalta mitä tahansa kaupungista. Lady Libertyn lähellä alus hidastaa vauhtia ja pääset ottamaan parhaat kuvat patsaasta. Sen jälkeen risteily palaa takaisin Downtown Manhattanille. Reitin varrella pääset nauttimaan skyline-näkymistä.

Ericin vinkki: Risteily on mitä mainioin vaihtoehto, jos olet käymässä Downtown Manhattanilla ja haluat nähdä Vapaudenpatsaan lähempää. Liberty Express Cruise on Circle Line -risteilyistä ainoa, joka lähtee Battery Parkista ja se kestää vain 45 minuuttia!

Käytännön tietoa

Liput ostetaan tietylle lähtöajalle. Ostettuasi liput saat sähköpostitse kupongin (voucher). Tätä kuponkia vastaan (joko tulostettuna tai suoraan puhelimesta) voit noutaa liput lippukassalta. Huom: kaupunkiristeily ei pysähdy Liberty Islandilla, joten et voi poistua kyydistä Vapaudenpatsaan luona.

Tämä Vapaudenpatsas-risteily lähtee Battery Parkista, joka sijaitsee Manhattanin eteläpäässä. Terminaali sijaitsee Slip 6 -laiturilla, jolta löytyy myös suuri valkoinen rakennus. Pääset sinne helposti metrolla, kun jäät pois Bowling Green tai Whitewall Street -asemalla.

  • Kesto: 45 minuuttia
  • Lähtöpaikka: Battery Park Slip 6
  • Lähtöajat:
    • 15.04.–30.12. joka tunti kello 11.00 – 18.00
    • 23.05.–06.09. myös kello 19.00
  • Saavu paikalle ajoissa, jotta saat hyvät paikat

Osta Liberty Express Cruise -liput tästä

Circle Line: Liberty Express Cruise - Vapaudenpatsas Circle Line Liberty Express Cruise - Skyline

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja