Circle Line: Liberty Cruise (60 min)

Osta liput nyt
Circle Line: Liberty Cruise

Circle Line Liberty Cruise on tunnin pituinen risteily, jonka aikana näet New Yorkin tärkeimmät nähtävyydet vesiltä käsin. Hinta on edullinen ja näet New Yorkin nähtävyydet aivan uudesta näkökulmasta. Tunnin aikana näet Vapaudenpatsaan, Midtown Manhattanin kuuluisat maamerkit kuten Wall Streetin, Brooklynin sillan ja Battery Parkin. Risteily lähtee Hudsonjoelta, Manhattanin länsipuolelta, Circle Line -terminaalista Pier 83 -laiturista (12th Avenue 42nd ja 43rd Streetin välissä).

Varaa tästä liput Circle Line: Liberty Cruise -risteilylle

Opastettu risteily

Opas selostaa koko risteilyn ja kertoo New Yorkista ja sen rakennuksista. Lisäksi kuulet hauskoja ja mielenkiintoisia yksityiskohtia. Kierros ei missään nimessä ole tylsä. Perehdyt Vapaudenpatsaan historiaan ja Ellis Islandiin. Ellis Island ja sen siirtolaiskeskus vastaanotti aikoinaan miljoonia siirtolaisia. Kamera kannattaa ottaa mukaan, sillä kierros vie sinut todella lähelle Lady Libertyä, Vapaudenpatsasta. Voit istua ilmastoidussa sisätiloissa tai nauttia raikkaasta tuulen vireestä ulkokannella. Laivalta voi ostaa syötävää, juomista ja matkamuistoja. Voit myös ottaa mukaan omat eväät (tai edellisen päivän tähteet doggy bagissa) ja (alkoholittomat) juomat.

Ericin vinkki: Jos haluat nauttia risteilystä purjeveneellä, niin lähde Vapaudenpatsas -purjehdukselle. Tunnista kahteen tuntia kestävän purjehduksen aikana näet useita nähtävyyksiä, mm. Empire State Buildingin ja Vapaudenpatsaan.

Circle Line Liberty Cruise - Vapaudenpatsas Circle Line Liberty Cruise - Skyline

Käytännön tietoa

Ostettuasi liput saat sähköpostise kupongin (voucher), jonka voit joko tulostaa tai näyttää lippuna puhelimestasi. Muista saapua paikalle vähintään 30 minuuttia ennen aikataulun mukaista lähtöaikaa, jotta saat hyvät paikat.

 • Kesto: 1 tunti
 • Lähtöpaikka: Pier 83 -laituri
 • Lähtöajat:
  • 02.01. – 12.03. päivittäin klo 10.00
  • 13.03. – 30.04. päivittäin klo 10.30
  • 01.05. – 31.10. päivittäin klo 10.30 ja 16.30
  • 01.11. – 31.12. päivittäin klo 10.30
  • Erikoisaikataulu itsenäisyyspäivänä (4.7.)
  • Ei risteilyä joulupäivänä
 • Saavu paikalle hyvissä ajoin ennen lähtöä, jotta saat hyvät paikat

Varaa tästä liput Circle Line: Liberty Cruise -risteilylle

Vinkki: Osta New York Pass, jolloin risteily sisältyy passin hintaan

Risteilyreitti

Circle Line Liberty Cruise - Risteilyreitti

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja