Vapaudenpatsas-purjehdus New Yorkissa

Osta liput nyt
Vapaudenpatsas-purjehdus

Vapaudenpatsas-purjehdus New Yorkissa vie sinut vesille paikalliseen tyyliin. Astu kuunariin ja nauti ajelusta! Clipper City on vaikuttava 47-metrinen purjevene, jonka masto on 36 metriä korkea. Vapaudenpatsas-purjehdus on todella ainutlaatuinen kaupunkiristeily, ja voit valita haluamasi vuorokaudenajan neljästä eri vaihtoehdosta. Purjehdukset lähtevät Lower East Sidella sijaitsevalta Pier 35-laiturilta.

Varaa tästä liput Vapaudenpatsas-purjehdukselle

Clipper City

Clipper City on rakennettu 1980-luvulla teräksestä ja on kopio kuuluisista kuunareista, joita käytettiin puutavaran kuljetuksessa 1800-luvulla. Laiva on rakennettu Smithsonian-instituutilta ostettujen ohjeiden mukaan (Smithsonian on maailman laajin museo/tutkimuslaitos). Purjelaiva on rakennettu huomioiden sen nykyinen tehtävä – New Yorkin vesillä risteily. Purjehduksen aikana voit kuljeskella katsellen ohilipuvia nähtävyyksiä tai istua alas jollekin purjelaivan monista istumapaikoista. Laivalla on täyden palvelun baari, josta saa paikallisia oluita, cocktaileja tai muita juomia ja pientä purtavaa. Purjehdus on upea kokemus jo itsessään ja Manhattanin hälinä unohtuu taatusti vesillä ollessa.

Näe Brooklynin silta, Ellis Island ja Lady Liberty

Näet Brooklynin sillan läheltä sekä Ellis Islandin ja Lady Libertyn. Siemaile virkistävää juomaa katsellen samalla maisemia. Risteilyistä löytyy seitsemän vaihtoehtoa: Statue of Liberty Sail, Sunset Sail, Harbour Lights Sail, Burlesque Sail, Craft Beer Sail, Lobster & Beer Lovers Sail ja Harbour Evening Sail live-jazzmusiikilla. Kaikki vaihtoehdot tarjoavat rauhallisen 2 tunnin mittaisen risteilyn New Yorkin vesillä. Päiväsaikaan lähtevä Clipper City -purjehdus on hauska kokemus myös lasten kanssa. Auringonlaskun jälkeen siitä tulee romanttisempi kokemus, joka kannattaa jakaa oman rakkaan kanssa. Haluatpa sitten ottaa upeita valokuvia tai hämmästellä öisen Manhattanin valaistusta, Vapaudenpatsas-risteily (Statue of Liberty Tall Ship Sailing) on todella hintansa arvoinen.

Vapaudenpatsas-purjehdus - Vapaudenpatsas Vapaudenpatsas-purjehdus - Purjehtimassa

Ericin vinkki: Risteily tällä purjeveneellä on ainutlaatuinen kokemus. Et kuule moottorin ääniä, vaan liu’ut hiljaisuudessa joella. Vieraita rohkaistaan usein tarttumaan purjeisiin, mikä tekee tästä risteilystä myös hauskan lapsille.

Käytännön tietoa

Ostettuasi liput saat sähköpostitse kupongin (voucher), jonka voit tulostaa tai näyttää mobiililippuna älypuhelimestasi.

  • Saavu ajoissa paikalle, jotta saat hyvät paikat
  • Kesto: 2 tuntia
  • Lähtöpaikka: Pier 35, East Riverin rannalla
  • Kaikki purjehdukset ovat kausiluontoisia

Varaa tästä liput Vapaudenpatsas-purjehdukselle

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja