Bayonne Cruise Port in New Jersey (Cape Liberty Cruise Port)

Bayonne Cruise Port in New Jersey Cape Liberty Cruise Port

Bayonne Cruise Port New Jerseyssä, viralliselta nimeltään Cape Liberty Cruise Port, on Royal Caribbeanin ja Celebrity Cruisesin New Yorkin risteilyterminaali. Risteilyt lähtevät ja palaavat tähän risteilyterminaaliin New Jerseyssä.

Cape Liberty Cruise Port on usein nimeltään myös Bayonne Cruise Terminal, sillä satama sijaitsee Bayonnessa, New Jerseyssä. Kumpikin nimi viittaa siis samaan laivaterminaaliin.

Contents

Bayonne Cruise Port

Kun olet menossa New Yorkista lähtevälle risteilylle, risteilyalus todennäköisesti lähtee matkaan Bayonnesta New Jerseystä, jossa sijaitsee Cape Libertyn terminaali eli Bayonne Cruise Port.

Bayonne Cruise Portista lähtö

Ennen risteilyä saat sinulle tarkoitetun laivaannousuajan. Täten tiedät tarkalleen, mihin aikaan sinun on oltava risteilyterminaalissa. Tämä tehdään, jotta voidaan välttää tungos terminaalissa. Kaikki saapuvat Cape Libertyn satamaan aina autolla, taksilla tai jollain muulla kuljetuksella Itse asiassa terminaaliin on mahdotonta kulkea julkisilla.

Satamaan saapuessasi luovutat matkalaukkusi risteilyaluksen henkilökunnalle terminaalin ulkopuolella. Tämän jälkeen voit jatkaa sisälle turvatarkastukseen sekä passintarkastukseen ja nousta laivaan. Matkalaukkusi on viety valmiiksi jo hyttiisi risteilyalukselle.

Bayonne Cruise Port in New Jersey Cape Liberty Cruise Port - Risteilyterminaali Bayonne Cruise Port in New Jersey Cape Liberty Cruise Port - Transfer

Saapuminen Bayonne Cruise Portiin

Sat tietää risteilyn aikana, muutama päivä ennen risteilyn paluuta Bayonneen, mihin kellonaikaan on sinun vuorosi poistua laivasta.

Voit halutessasi valita, että matkatavarasi noudetaan saapumista edeltävänä iltana. Jos valitset tämän vaihtoehdon, muista pitää mukanasi kaikki tavarat, joita vielä tarvitset. Kun poistut laivasta seuraavana aamuna, voit noutaa matkalaukkusi terminaalista. Matkalaukku on helppo löytää kannen tai hyttinumeron perusteella.

Voit myös pitää kaikki matkatavarat itselläsi, kun poistut laivasta. Tämä voi kuitenkin kestää hieman kauemmin.

Kun poistut risteilyalukselta, kerää tarvittaessa matkatavarasi terminaalista ja jatka sitten matkaasi. Paluumatkalla ei ole turvatarkastuksia tai vastaavia. Olet puolessa tunnissa täysin valmis lähtemään.

Kulkeminen Bayonne New Jerseyyn

Jos matkustat Cape Liberty Cruise Portiin Manhattanilta tai päinvastoin, muista, että ajomatka voi kestää jonkin aikaa, koska satama on melko kaukana kaupungista.

Tämän vuoksi en suosittele käyttämään keltaista taksia. Tämä ei johdu ainoastaan siitä, että ylitätte osavaltion rajan, ja taksi saattaa siksi periä erityishinnan, vaan myös siitä, että terminaalin edessä on usein pitkä autojono ennen risteilyn lähtöä. Autosta ei ole mahdollista poistua ennen kuin saavutte terminaaliin, ja mittari raksuttaa koko odotuksen ajan, mikä voi myös nostaa taksimatkan hintaa.

Mielestäni kuljettajan tarjoama “kuljetuspalvelu” on kaikkein kätevin vaihtoehto. Sinut haetaan hotellisi ovelta Manhattanilla ja kuljetetaan suoraan Bayonne Cruise Portiin. Kun järjestät kaiken etukäteen, varmistat, ettei sinulle aiheudu odottamattomia kustannuksia.

Varaa kuljetus Manhattanilta Cape Liberty Cruise Portiin tästä

Kun poistut risteilyltä, et ole tietenkään ainoa matkustaja. Koska risteilysatamaan ja sieltä pois ei ole julkista liikennettä, kaikki turvautuvat takseihin ja muihin kuljetuksiin. Tämä voi vaikeuttaa taksin, Uberin tai Lyftin saamista. Tämä on toinen syy siihen, miksi on kätevää järjestää kuljetus etukäteen, jotta voit jatkaa matkaasi huoletta.

Varaa kuljetus Cape Liberty Cruise Portista Manhattanille tästä

Bayonne Cruise Port in New Jersey - Cape Liberty Cruise Port Manhattan

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja