New York tv- ja elokuvakierros

Osta liput nyt
New York tv- ja elokuvakierros

New York tv- ja elokuvakierros vie sinut New Yorkin kuuluisille tv- ja elokuvatapahtumapaikoille. New Yorkissa on filmattu lukuisia elokuvia ja televisiosarjoja. Kolmetuntisen kierroksen aikana ohi vilahtaa julkimoiden kuten Beyoncén ja Jay Z:n, Harry Stylesin ja Taylor Swiftin kodit. Kierroksella nähdään myös tapahtumapaikkoja suosituista tv-sarjoista kuten Frendit tai How I Met Your Mother (Ensisilmäyksellä), ja kuka tietää vaikka ohittaisitte jopa ihkaoikean kuvauspaikan Manhattanilla.

Varaa New York tv- ja elokuvakierros tästä

Contents

Times Square ja Central Park South

Innokas opas (yleensä he ovat näyttelijöitä) ottaa teidät vastaan. Ilmastoituun bussiin pääsee näyttämällä liput ja istumapaikan voi valita vapaasti. Paikalla ei ole väliä: bussin kummallakin puolella riittää nähtävää.  Kun bussi lähestyy Times Squarea, näet ensimmäisen videopätkän. Omalla kierroksellani esittelyvideossa oli Willie Garson, joka tunnetaan Standfordin roolista Sinkkuelämää-sarjassa. Kierroksen alussa ohitatte tapahtumapaikat, jossa Glee esitti I Love New York/New York, New York -kappaleen ja Tom Cruise juoksi ympäriinsä Vanilla Sky -elokuvassa.

Seuraavaksi bussi suuntaa kuvauspaikkaan, jossa on kuvattu kaikista eniten elokuvia: Central Parkiin. Ohitatte puiston sisäänkäynnin, jossa on kuvattu muun muassa Lumottu (Enchanted) ja Die Hard: Koston enkeli –elokuvat. Sen jälkeen bussi kääntyy ylelliselle Fifth Avenuelle. Ohitatte Plaza-hotellin (Yksin kotona 2 ja Gossip Girl), Tiffany’s-liikkeen (Aamiainen Tiffanylla, CSI: NY ja Uneton Seattlessa), Rockefeller Centerin (30 Rock, Smurffit), Public Libraryn (The Day After Tomorrow) ja Empire State Buildingin (King Kong, Independence Day – Maailmojen Sota ja Elf).

Ericin vinkki: “Bussin molemmin puolin on kiinnostavia kohteita. Jotta saisit hyvät näkymät, etupenkit ovat paras paikka istua. Saavu siis hyvissä ajoin etukäteen!”

Washington Square Park ja Frendit-sarjan rakennus

Kierroksen ensimmäinen pysähdys on Washington Square Parkissa, jossa on kuvattu I Am Legend -elokuva, Blue Bloods –sarja ja Kun Harry tapasi Sallyn -elokuva. Täällä saa otettua hienoja valokuvia, joissa näkyy taustalla upea Empire State Building. Kierros suuntaa seuraavaksi Wall Streetin (Hitch – Lemmentohtori) kautta TriBeCaan. Siellä pidetään vuosittainen TriBeCa Film Festival. Festivaalin ideoija on Robert De Niro, joka halusi mainostaa New Yorkia elokuvakaupunkina syyskuun 11. terroritekojen jälkeen. Kierroksen toinen pysähdys on täällä Hook & Ladder 8:ssa, Haamujengin kuuluisassa päämajassa.

New York tv- ja elokuvakierros - I am Legend New York tv- ja elokuvakierros - How I met your mother

Sen jälkeen bussi jatkaa Uptownin suuntaan ja viimeinen pysähdys on Villagessa. Rakennus, jota käytettiin Frendit-sarjassa Monican ja Rachelin kotina, sijaitsee täällä. Rakennuksen katutason kahvila ei kuitenkaan ole Central Perk, vaan The Little Owl. Bussin jatkaessa matkaa ohitat Lucille Lortel -teatterin, jossa Joey esiintyi. Bussi palaa takaisin Midtownille, 55th Streetille, jossa voit vierailla Seinfeld-sarjasta tutussa Soup Nazi -kahvilassa tai MacLaren’s Pubissa, joka näkyy Ensisilmäyksellä-sarjassa.

Ericin vinkki: “Kierros on varsinainen aarre tv- ja elokuvafaneille. Oppaan kertoessa nähtävyyksistä ja paikoista näytetään bussissa elokuvanpätkiä, jotka niissä on kuvattu. Opas neuvoo miten saat selville ja löydät sen päivän filmaus- ja kuvauspaikat. Jos lähdet mieluummin kävelykierrokselle suosittelen Central Park Movie Sites -kävelykierrosta.

Käytännön tietoa

Tehtyäsi tilauksen saat kupongin, joka tulostetaan ja toimii lippuna kun osallistut kierrokselle.

  • Kesto: 3 tuntia
  • Lähtöpaikka: Ellen’s Stardust -kahvila Midtownissa (1650 Broadway, 51st Streetin kulma)
  • Lähtöaika: eri vaihtoehtoja

Varaa tästä liput New York tv- ja elokuvakierrokselle

New York tv- ja elokuvakierros - Ghostbusters New York tv- ja elokuvakierros - Frendit

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja