Central Parkin kävelykierros elokuvien kuvauspaikoilla

Osta liput nyt
Opastettu kierros Central Parkin lokuvatapahtumapaikoilla

Central Parkin kävelykierros elokuvien kuvauspaikoilla sopii sekä leffafriikeille että heille, jotka haluavat tutustua puistoon paremmin lyhyessä ajassa. Ammattitaitoinen opas käy läpi yli kolmekymmentä elokuvaa ja kertoo missä ne on kuvattu sekä niiden historiaa. Monilla pysähdyspaikoilla on loistava tilaisuus ottaa valokuvia ja nauttia kauniista Central Parkista. Vaikket tietäisi kaikkia oppaan mainitsemia elokuvia, tämä kierros on hauska. Kierrosta päivitetään tasaisesti uusimmilla elokuvatiedoilla, ja osallistujat saavat esittää oppaalle niin paljon kysymyksiä kuin haluavat.

Varaa tästä Central Parkin kävelykierros elokuvien kuvauspaikoilla

Contents

Plaza-hotelli, Bow Bridge ja Boathouse

Kierros alkaa 59th Streetiltä Fifth ja 6th Avenuen väliltä 5 Av/59 St -metroaseman edustalta. Voit ottaa metron N, Q tai R kyseiselle asemalle tai kulkea metroilla 4, 5 tai 6 hieman kauempana olevalle 59th Streetin asemalle. Ryhmässä on noin 20 ihmistä ja ensimmäiseksi nimetään elokuvista tuttuja, kuuluisia rakennuksia. Tämä on hauska tapa testata elokuvatietosi. Ensimmäinen ja huomiota herättävin rakennus on Plaza-hotelli, joka on tuttu Yksin kotona 2 – eksynyt New Yorkissa (Home Alone 2: Lost in New York) elokuvasta.

Sen jälkeen kävelette rauhallista tahtia puiston läpi ja pysähdytte Wollman-luisteluradalla (Sattumalta/Serendipity, Aina vierelläsi/Stepmom), The Mallilla (Vanilla Sky, Aamiainen Tiffanylla/Breakfast at Tiffany’s) ja kuuluisalla Bow Bridgellä (Syksy New Yorkissa/Autumn in New York, Usko koetuksella/Keeping the Faith, Little Manhattan, Parhaat vuotemme/The Way We Were). Vaikka tämä valurautainen silta on yksi romanttisimmista paikoista Central Parkissa (moni kosii tällä sillalla), ei se ole aina näyttäytynyt elokuvissa romanttisessa valossa. Sillalta näkyy Central Park Boathouse, jossa kuvattiin kuuluisa kohtaus Sinkkuelämästä Carrien ja Bigin välillä. (Koko lampi tyhjennettiin ja puhdistettiin ennen kuin kohtaus, jossa Sarah Jessica Parker kaatuu veteen, kuvattiin.) Samalla paikalla on filmattu myös Avengers-elokuvan viimeinen kohtaus.

Opastettu kierros Central Parkin elokuvatapahtumapaikoilla - Wollman rink Opastettu kierros Central Parkin elokuvatapahtumapaikoilla - Wollman rink

Strawberry Fields, Dakota ja Tavern on the Green

Kun olette ottaneet tarpeeksi valokuvia suuntaatte Bandshellille (Rakkauden jumalatar/Mighty Aphrodite, Hair) ja Strawberry Fieldsille. Pieni osa (71st ja 74th Streetin välillä) Central Parkia omistettiin vuonna 1985 John Lennonin ja hänen musiikkinsa muistolle. Paikka on erityisesti fanien suosiossa. Sheep Meadowilta näkee Dakotalle, jossa Yoko Ono asui vielä pitkään Lennonin kuoleman jälkeen. Kierros jatkaa Tavern on the Greenille, jonka ravintola nähtiin Haamujengi/Ghostbusters ja Wall Street -elokuvissa, ennen kuin päädytte Columbus Circlelle.

Ericin vinkki: “Loistava tilaisuus nähdä Central Park lyhyessä ajassa. Jos olet leffafani, tunnistat varmasti suurimman osan mainituista elokuvista. Jos kävely ei kiinnosta, lähde TV- ja elokuvatapahtumapaikkojen opastetulle bussikierrokselle New Yorkissa.”

Käytännön tietoa

Tehtyäsi tilauksen saat kupongin, jonka voit tulostaa tai näyttää sen älypuhelimestasi lippuna. Kävelykierros kestää noin kaksi tuntia, joten kannattaa laittaa mukavat kengät jalkaan.

  • Kesto: 2 tuntia
  • Lähtöpaikka: 59th Street lähellä Central Parkia
  • Lähtöaika: klo 12.00

Osta liput opastetulle kierrokselle Central Parkin elokuvien kuvauspaikoille tästä

Kierrokselle voi osallistua myös jos ostat New York Passin

Strawberry fields aamutuimaan central parkissa new yorkissa Opastettu kierros Central Parkin elokuvatapahtumapaikoilla - the mall

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja