New York Sightseeing Flex Pass

Osta liput nyt

Osta lippusi tästä

New York Sightseeing Flex Pass
jopa -40% alennus

New York Sightseeing Flex Pass on joustava alennuspassi New Yorkiin, jonka avulla voit vierailla nähtävyyksillä omaan tahtiisi. Sightseeing Flex Pass tulee paitsi edullisemmaksi niin sitä on myös paljon helpompi käyttää kuin yksittäisiä sisäänpääsylippuja nähtävyyskohteisiin. Maksat vain passista, siihen ei tule mitään lisäkustannuksia.

Osta New York Sightseeing Flex Pass tästä

Hinnat nousevat 1. heinäkuuta! Tilaa Flex Pass edullisesti vielä tänään jopa -40% alennuksella. Käytä promokoodiani “ERICOFFER”. Alennuspassit ovat voimassa vuoden ostopäivästä lähtien.

Contents

Sightseeing Flex Passin hinnat

Voit vapaasti valita nähtävyyksien ja opastettujen kierrosten määrän eli kuinka monta kohdetta (alla näht.) haluat Sightseeing Flex Passiin sisältyvän. Alle 2-vuotiaat lapset eivät tarvitse passia ja 3–12-vuotiaille on olemassa lasten passi alennettuun hintaan. Säästät vähintään 40% verrattuna yksittäisiin lippuihin.

Hinnat

2 näht. 3 näht. 4 näht. 5 näht. 6 näht. 7 näht. 10 näht. 12 näht.
Aikuiset $80 $104 $137 $161 $259 $184 $299 $208 $409 $275 $479 $313
3-12 v $62 $80 $103 $116 $204 $134 $229 $152 $334 $210 $389 $233

New York Sightseeing Flex Pass - Hop on Hop off -bussi New York Sightseeing Flex Pass - One World Observatory

Mitä Sightseeing Flex Passin kanssa voi nähdä ja tehdä?

Sightseeing Flex Passin voi ostaa 2, 3, 4, 5, 6, 7, 10 tai 12 nähtävyydelle. Sinulla on 60 päivää aikaa käydä valitsemissasi kohteissa. Tee oma matkasuunnitelmasi valitsemalla lempikohteesi yli 100 nähtävyyden ja kierroksen joukosta. Löydät listan kaikista passiin sisältyvistä nähtävyyksistä tästä.

Valitse esimerkiksi kaupunkikierros Hop on Hop off -bussilla: 1 päivän bussilippu Downtown- ja Uptown-reiteille lasketaan yhdeksi nähtävyydeksi. Voit nousta kyytiin saman tien näyttämällä passia reitin ensimmäisellä pysäkillä.

Sightseeing Flex Passin kanssa voit käydä esimerkiksi Empire State Buildingissa, Top of the Rockissa, lähteä kaupunkiristeilylle sekä vierailla American Museum of Natural Historyssa. Myös näköalatasanteet Edge ja One World Observatory sisältyvät passiin. Passin muihin vaihtoehtoihin kuuluvat myös pyöräretket ja pyöränvuokraus – tarjolla on jopa sähköpyörä tai skuutti. Voit myös valita lounaan tai hankkia eSIMin 10 GB:n datapaketilla. Lisäksi Sightseeing Pass on ainut alennuspassi, jossa on valittavissa shuttle-kuljetus yhdeltä New Yorkin lentokentältä Manhattanille.

9/11 Museum

Koska 9/11-museo ei tällä hetkellä sisälly tämän passin nähtävyyslistaan, voit ostaa lipun erikseen tietylle kellonajalle. Näin voit vierailla museossa haluamanasi ajankohtana varmistaen sisäänpääsyn, etkä päädy tuhlaamaan aikaasi jonossa seisomiseen New Yorkin vilkkaimmassa nähtävyydessä. Osta 9/11 Museum -liput tästä.

Helikopterilento alehintaan Flex Passilla

Flex Passin ostamisen yhteydessä on mahdollista lisätä helikopterilento Manhattanin yllä hintaan $229 + helikenttämaksu, joten se on erittäin hyvä tarjous verrattuna siihen, että varaisit helikopterilennon erikseen. Tämä maksu lisätään Sightseeing Flex Passin hintaan.
Vahvistussähköpostista löytyy sekä Flex Passin koodi että erillinen koodi helikopterilentoa varten. Vahvista varaus seuraamalla sähköpostissa olevia ohjeita. Tee tämä ajoissa, jotta saat varmasti paikan.

New York Sightseeing Flex Pass - Edge

Miten Sightseeing Flex Pass toimii?

Osta New York Sightseeing Flex Pass kätevästi netin kautta ennen matkaasi. Saat heti sähköpostitse kupongin, jossa on QR-koodi. Tämä koodi on passisi. Pääset nähtävyyksiin näyttämällä koodia puhelimestasi. Voit vierailla nähtävyyksissä yhden kerran. Suosittelen myös varmuuden vuoksi tulostamaan kupongin ja koodin. Lisäksi voit ladata sähköisen opaskirjan, jossa kerrotaan lisätiedot nähtävyyksistä, niiden aukioloajoista ja ohjeet passin käyttämiseen.

Nähtävyyksiä ei tarvitse valita etukäteen, vaan voit päättää ne halutessasi paikan päällä. Passi on todella joustava, mutta silti edullinen. Muuttuivatko suunnitelmat? Peruutusturva lisätään automaattisesti tilaukseesi, mikä tarkoittaa, että voit peruuttaa käyttämättömän passin maksutta 12 kuukautta oston jälkeen.

Osta New York Sightseeing Flex Pass tästä

Ericin vinkki: “Sightseeing Flex Passilla näet juuri sinulle sopivat New Yorkin nähtävyydet omaan tahtiin. Liikutko mielummin nopeampaan tahtiin ja kierrät niin monta nähtävyyttä kuin ehdit? Valitse siinä tapauksessa New York Sightseeing Day Pass. Päätä ensin monenko päivän passin haluat, sen jälkeen voit käydä niin monessa kohteessa kuin haluat. Lisäetuna Day Passilla pääsee Vapaudenpatsaalle, mikä ei sisälly Flex Passiin.”

Osta Sightseeing Flex Pass + Unlimited MetroCard

Voit ostaa Sightseeing Flex Passin myös yhdessä 7-Day Unlimited MetroCardin kanssa. MetroCardilla voit käyttää metroa ja kaikkia paikallisbusseja rajatta 7 peräkkäisen päivän ajan. MetroCardit lähetetään kirjattuna kirjeenä.
Osta Flex Pass ja Unlimited MetroCard tästä

Unlimited +
6 nähtävyyttä

€69 ALENNUS
Unlimited + 6 nähtävyyttä

MetroCard – 7 päivää
➕Flex Pass 6 nähtävyyttä. (Lue tästä mitä nähtävyyksiä voit valita.)
➕metrokartta
➕10% alennus Macy’s-tavarataloon

€ 215,00

Unlimited +
10 nähtävyyttä

€139 ALENNUS
Unlimited + 10 nähtävyyttä

MetroCard – 7 päivää
➕Flex Pass 10 nähtävyyttä. (Lue tästä mitä nähtävyyksiä voit valita.)
➕metrokartta
➕10% alennus Macy’s-tavarataloon

€ 289,00

Kannattaako hankkia New York Sightseeing Flex Pass?

Alennuspassin hankkiminen on mielestäni aina hyvä idea. Paras alennuspassi riippuu siitä mitä haluat nähdä ja tehdä New Yorkissa. Käytä luomaani alennuspassin valintakonetta sopivan passin löytämiseen.

Mitkä nähtävyydet sisältyvät Sightseeing Passiin?

Sightseeing Passiin sisältyy yli 100 nähtävyyttä ja opastettua kierrosta. Säästät tällä alennuspassilla vähintään 40% nähtävyyksien hinnoissa verrattuna, jos ostat päsyliput erikseen. Lista kaikista nähtävyyksistä löytyy tästä.

Onko New York Sightseeing Passille alennuskoodia?

Kyllä, löydät sivuiltani alekoodin New York Sightseeing Passiin. Katso täältä.

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja