New York Sightseeing Flex Pass

Osta liput nyt
New York Sightseeing Flex Pass
jopa -28% alennus

New York Sightseeing Flex Pass on joustava alennuspassi New Yorkiin, jonka avulla voit vierailla nähtävyyksillä omaan tahtiisi. Sightseeing Flex Pass tulee paitsi edullisemmaksi niin sitä on myös paljon helpompi käyttää kuin yksittäisiä sisäänpääsylippuja nähtävyyskohteisiin. Maksat vain passista, siihen ei tule mitään lisäkustannuksia.

Osta New York Sightseeing Flex Pass tästä

BLACK FRIDAY -TARJOUS: Tilaa alennuspassi edullisesti vielä tänään jopa -28% alennuksella. Käytä promokoodiani “ERICOFFER”. Alennuspassit ovat voimassa vuoden ostopäivästä lähtien.

Sightseeing Flex Passin hinnat

Voit vapaasti valita kuinka monta nähtävyyttä tai kierrosta (alla näht.) haluat Sightseeing Flex Passiin sisältyvän. Alle 2-vuotiaat lapset eivät tarvitse passia ja 3–12-vuotiaille on olemassa lasten passi alennettuun hintaan. Säästät vähintään 40% verrattuna yksittäisiin lippuihin.

Hinnat

2 näht.3 näht.4 näht.5 näht.6 näht.7 näht.10 näht.12 näht.
0-2 v--------
3-12 v$51$70$90$107$155 $124$174 $139$224 $179$262 $210
Aikuiset$67$89$112$130$164 $148$184 $166$234 $211$264 $238

Mitä Sightseeing Flex Passin kanssa voi nähdä ja tehdä?

Sightseeing Flex Passin voi ostaa 2, 3, 4, 5, 7, 10 tai 12 nähtävyydelle. Sinulla on 60 päivää aikaa käydä valitsemissasi kohteissa. Tee oma matkasuunnitelmasi valitsemalla lempikohteesi yli 100 nähtävyyden ja kierroksen joukosta. Löydät listan kaikista passiin sisältyvistä nähtävyyksistä tästä. Valitse esimerkiksi kaupunkikierros Hop on Hop off -bussilla: 72 tunnin bussilippu Downtown- ja Uptown-reiteille lasketaan yhdeksi nähtävyydeksi. Bussin kyytiin voi hypätä heti, sillä bussilippua ei tarvitse noutaa eri paikasta. Voit käydä passin kanssa myös esimerkiksi Empire State Buildingissa, Top of the Rockissa, lähteä kaupunkiristeilylle sekä vierailla Metropolitan Museum of Artissa. Lisäksi passilla saa alennusta tietyissä ruokapaikoissa 15–25$ laskusta.

Koronaviruksen takia Flex Pass oikeuttaa tällä hetkellä vain yhden päivän Hop on Hop off -bussilippuun

New York Sightseeing Flex Pass - Hop-on Hop-off bussi New York Sightseeing Flex Pass - One World Observatory

Miten Sightseeing Flex Pass toimii?

Osta New York Sightseeing Flex Pass kätevästi netin kautta ennen matkaasi. Saat heti sähköpostitse kupongin, jossa on QR-koodi. Tämä koodi on passisi. Pääset nähtävyyksiin näyttämällä koodia puhelimestasi. Suosittelen myös varmuuden vuoksi tulostamaan kupongin ja koodin. Nähtävyyksiä ei tarvitse valita etukäteen, vaan voit päättää ne halutessasi paikan päällä. Passi on todella joustava, mutta silti edullinen. Lisäksi voit ladata sähköisen opaskirjan, jossa kerrotaan lisätiedot nähtävyyksistä, niiden aukioloajoista ja ohjeet passin käyttämiseen.

Osta New York Sightseeing Flex Pass tästä

Ericin vinkki: Sightseeing Flex Passilla näet juuri sinulle sopivat New Yorkin nähtävyydet omaan tahtiin. Liikutko mielummin nopeampaan tahtiin ja kierrät niin monta nähtävyyttä kuin ehdit? Valitse siinä tapauksessa New York Sightseeing Day Pass. Päätä ensin monenko päivän passin haluat, sen jälkeen voit käydä niin monessa kohteessa kuin haluat. Lisäetuna Day Passilla pääsee Vapaudenpatsaalle, mikä ei sisälly Flex Passiin.

Päivitys: Koronan vuoksi 9/11-museolippuja on saatavilla rajoitettu määrä ja ne myydään usein loppuun viikkoa ennen. Koska alennuspassin kanssa ei ole mahdollista varata vierailuaikaa tälle nähtävyydelle, suosittelen tällä hetkellä ostamaan 9/11 Museum -liput erikseen ja hyvissä ajoin etukäteen, tai vierailemaan 9/11 Tribute -museossa, joka sisältyy myös passiin.

New York Sightseeing Flex Pass The Edge

Kannattaako hankkia New York Sightseeing Flex Pass?

Alennuspassin hankkiminen on mielestäni aina hyvä idea. Paras alennuspassi riippuu siitä mitä haluat nähdä ja tehdä New Yorkissa. Käytä luomaani alennuspassin valintakonetta sopivan passin löytämiseen.

Mitkä nähtävyydet sisältyvät Sightseeing Passiin?

Sightseeing Passiin sisältyy yli 100 nähtävyyttä ja opastettua kierrosta. Säästät tällä alennuspassilla vähintään 40% nähtävyyksien hinnoissa verrattuna, jos ostat päsyliput erikseen. Lista kaikista nähtävyyksistä löytyy tästä.

Onko New York Sightseeing Passiin alekoodia?

Kyllä, löydät sivuiltani alekoodin New York Sightseeing Passiin.

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja