Uudenvuodenaatto New Yorkissa 31.12.2024

Uudenvuodenaatto New Yorkissa

Uudenvuodenaatto New Yorkissa on monen unelma. New York on tunnettu juhlistaan ja uudenvuodenaaton seremoniasta Times Squarella. Uusi vuosi New York tarjoaa jokaiselle jotain ikään katsomatta, olitpa sitten matkalla ystävien kanssa tai perheen kesken. Haluaisitko tehdä jotain muuta kuin viettää koko illan baarissa tai klubilla? New Yorkista löytyy myös paljon muita vaihtoehtoja uudenvuoden juhlimiseen, voit esimerkiksi suunnata Central Parkiin tai kaupunkiristeilylle!

2024 uudenvuodenaaton tapahtumat eivät ole vielä saatavilla
Haluaisitko saada sähköpostiisi ilmoituksen heti kun tapahtumat tulevat myyntiin? Laita minulle viestiä osoitteeseen [email protected] ja lähetän sinulle sähköpostin lippujen tultua myyntiin.

Contents

New Year’s Eve Ball Drop Times Squarella

Maailmankuulu New Year’s Eve Ball Drop -seremonia järjestetään joka vuosi Times Squarella. Sadattuhannet ihmiset kokoontuvat katsomaan, kun jättiläismäinen pallo pudotetaan One Times Square -rakennuksesta. Pallon saavuttaessa maan väkijoukko puhkeaa riemuhuutoihin. Tämä näyttää todella upealta televisiossa, mutta kokemus itse paikan päällä ei ole yhtä hauska. Ensinnäkin ollaan keskellä talvea ja New Yorkissa on todella kylmä. Saadakseen hyvät paikat ihmiset saapuvat paikan päälle 12-18 tuntia ennen tapahtuman alkua. Kuvittele itsesi seisomassa kylmässä ilman vessoja. Paljon vaivaa tapahtuman eteen, joka on ohi 10 sekunnissa! Tapahtuman jälkeen Times Squarella ei ole mitään juhlintaa (itse asiassa kello 00.15 mennessä aukio on tyhjä, koska kaikki ovat lähteneet etsimään vessaa!), Times Squarella ei näytetä ilotulituksia ja alkoholin nauttiminen kaduilla on kielletty. Oma neuvoni siis on: jätä seremonia väliin.

New Year’s Eve Times Square Ball Drop -juhlat

Normaalihintainen lippu uudenvuodenaaton juhliin baarissa tai ravintolassa maksaa 250-500$. Ball Drop -tapahtuman voi nähdä myös joistakin juhlista.

Uudenvuodenaatto New Yorkissa - Väkeä Times Squarella

Uudenvuodenaaton paras vaihtoehto: risteily

Paras tapa nauttia uudenvuodenaatosta New Yorkissa on lähteä kaupunkiristeilylle. Tämä ei ole mikä tahansa risteily, vaan uudenvuodenjuhlat laivalla, Manhattanin skyline taustalla ja ilotulitukset Hudsonjoen yllä samppanjaa siemaillen. Uudenvuodenaaton risteilyjä on useita, joista voit valita mieleisesi. Osaan sisältyy illallinen ja DJ, toiset ovat puolestaan ylellisempiä. Kaikki risteilyt kuitenkin takaavat onnistuneen illan ja sisältävät avoimen baarin (open bar) sekä lasillisen samppanjaa keskiyöllä.

Katso kaikki uudenvuodenaaton risteilyt tästä

Uudenvuodenaaton juhlat

New Yorkin yöelämä on aina vilkas, joten voit vain kuvitella millaista se on uutenavuotena. Heille, jotka haluavat juhlia uuttavuotta tanssien, löytyy laaja valikoima erilaisia bileitä. Olen valinnut mielestäni parhaat juhlat ja listannut ne eri ikäryhmittäin. Uuttavuotta ei kannata juhlia ilman mitään suunnitelmia, tai ilta saattaa päättyä pettymykseen. Paikan päälle ei voi saapua viime tinkaan – tai ainakin siitä joutuu pulittamaan tuplahinnan. Siksi kannattaa ostaa liput hyvissä ajoin.

Katso tästä valintani ja varaa liput samantien

Central Park uudenvuodenaattona

Uudenvuodenaattoa New Yorkissa juhlivien lapsiperheiden kannattaa suunnata Central Parkiin. Sieltä löytyy tekemistä kaikenikäisille lapsille. Ilotulitukset ammutaan keskiyöllä Bow Bridgen ja Cherry Hillin alueelta (71st ja 74th Street) ja ne näkee lähes kaikkialta Central Parkissa.

Uudenvuodenaaton illallinen

Suurin osa New Yorkin ravintoloista, erityisesti Times Squarella, sulkee uudenvuodenaattona aikaisin valmistautuakseen omiin uudenvuodenjuhliinsa. Siksi saattaa olla vaikeaa nauttia illallista pitkän kaavan mukaan tai jäädä ravintolaan keskiyöhön asti.

Jos haluat syödä illallista myöhemmin ja juhlia uutta vuotta ravintolassa, voit varata tämän uudenvuodenaaton illallisgaala Rockefeller Centerissä.

Ericin vinkki: “Parasta on mielestäni lähteä risteilylle. Ilotulitukset näkyvät upeasti, eikä väentungos haittaa. Laivat palaavat satamaan yleensä kello 01.00 maissa. Taksin löytäminen uudenvuodenaattona on tuskaa, joten ota sen sijaan metro, joka kulkee 24 tuntia vuorokaudessa ja käytä MetroCardia.”

Mitä on luvassa uudenvuodenaattona New Yorkissa?

Väkijoukkoja. Koska kyseessä on yksi suosituimmista ajankohdista käydä Isossa Omenassa, kaupunki on täynnä ihmisiä. Useimmat kaupat, ravintolat ja nähtävyydet ovat avoinna tavalliseen tapaan 31. joulukuuta, vaikka ne sulkeutuvatkin hieman tavallista aikaisemmin. Koska Times Square alkaa täyttyä ja valmistautua Ball Drop -tapahtumaan jo puolenpäivän aikoihin, alueen nähtävyydet, kaupat ja muut aktiviteetit eivät ole avoinna päivän aikana. Katso tästä, mikä on auki uudenvuodenaattona New Yorkissa.

Uudenvuodenaatto New Yorkissa - Rekvisiittaa

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja