Uudenvuodenaaton juhlat New Yorkissa 31.12.2024

Uudenvuodenaaton juhlat New Yorkissa

Uudenvuodenaaton juhlat eivät lopu New Yorkista kesken, mutta mitkä ovat parhaat juhlat? Löydät näiltä sivuilta hyvän yhteenvedon juhlista, joita New Yorkissa järjestetään. Olen valinnut tästä valtavasta listasta parhaat juhlat ja listannut ne neljään kategoriaan: hienostuneisiin, hauskoihin ja juhliin jotka sopivat perheille tai nuorille (16-21-vuotiaat). Suurin osa juhlista alkaa kello 21.00 ja jatkuu kello 02.00 asti (jotkut jopa 03.00 asti). Osta liput mahdollisimman ajoissa, sillä hinnat voivat nousta 10$ tai jopa 20$ päivässä uudenvuoden lähestyessä.

Katso tältä sivustolta yhteenveto kaikista juhlista ja osta lippusi

Vuoden 2024 liput eivät ole vielä saatavilla
Haluaisitko saada sähköpostiisi ilmoituksen heti kun liput tulevat myyntiin? Laita minulle viestiä osoitteeseen [email protected] ja lähetän sinulle sähköpostin lippujen tultua myyntiin.

Contents

Lippujen tilaaminen netistä

Uudenvuodenaaton juhlinta New Yorkissa on uskomaton kokemus, mutta myös kallis sellainen. Varaudu siihen, että yhdestä lipusta saa pulittaa 200$, mutta onneksi halvempiakin vaihtoehtoja löytyy. Lippuja voi ostaa suoraan yllä mainitulta sivustolta. Kannattaa ehdottomasti ostaa liput jo etukäteen. Uudenvuodenaaton juhliminen New Yorkissa ilman suunnitelmia saattaa johtaa pettymykseen. Paikan päälle ei voi saapua viime tipassa, ei ainakaan ilman, että joutuu maksamaan tuplahinnan.

Huom: käytä Google Chromea, jos sinulla on ongelmia lippujen varaamisessa.

Parhaat uudenvuodenaaton juhlat New Yorkissa

Olen valinnut omat suosikkini tämän vuoden uudenvuodenaaton juhlista New Yorkissa. Suosikkijuhlani löytyvät Ciprianista ja Sony Hallista. Näissä juhlissa on tarjolla avoin baari (open bar) ja ruokaa! Toivota uusi vuosi tervetulleeksi New Yorkissa yhdessä näistä kauniista tapahtumapaikoista. Ja totta kai parhaiden uudenvuodenjuhlien listalle kuuluu myös kattoterassibileet. Unlistedissa, The Penthousessa ja Royalton Rooftopissa voit siemailla drinkkiä ihaillen samalla Manhattanille avautuvia näkymiä.

Hienostuneet

New York uudenvuodenaattona on upea kokemus. Kiinnostaisiko sinua tehdä illasta vieläkin ainutlaatuisempi? Suuntaa siinä tapauksessa yhteen New Yorkin monista ylellisistä ja trendikkäistä klubeista. Voit esimerkiksi kohottaa maljan uudelle vuodelle Sony Hallissa tai Gotham Hallissa. Rockefeller Centerissä voit kohottaa maljan uudelle vuodelle Rockefeller Centerin joulukuusen juurella. Hanki liput LAVO Nightclubiin ja todista vuoden vaihtuminen yhdessä New Yorkin suosituimmista klubeista.

Hauskat

Eikö hienostunut ja ylellinen ole sinun juttusi, vaan haluat vain hauskan illan? Slate ja Sons of Essex ovat hyviä vaihtoehtoja. Tai mene Tito Murphy’siin, jossa voit pitää hauskaa, juhlia ja tanssia (vanhojen ja uusien) ystävien kanssa keskellä Manhattania! Jos mielesi fiilistellä koko illan musiikkia, lähde viettämään laulun ja tanssin täyteistä iltaa Shake Rattle and Roll Dueling Pianos -tapahtumaan.

Perheet

Ajattelitko jäädä viettämään iltaa hotellihuoneeseen, koska juhlit uudenvuodenaattoa New Yorkissa (pienten) lasten kera? Tämä on tottakai mahdollista, mutta ei missään nimessä välttämätöntä. Myös perheille ja lapsille löytyy hauskoja juhlia. Framesissa ja Bowlerossa jopa nuorempien lasten viihtymisestä on huolehdittu keilauksen merkeissä. Myös The Counter ja Dave & Buster’s ovat erinomaisia paikkoja toivottaa uusi vuosi tervetulleeksi ikään kuin yhtenä suurena perheenä!

Nuoriso (16–21-vuotiaat)

New Yorkissa alle 21-vuotiaat eivät voi juhlistaa uutta vuotta lasillisella samppanjaa, minkä takia he eivät pääse suurimpaan osaan uuden vuoden juhlista. Siitä huolimatta tälle “haastavalle” ikäryhmälle löytyy muutama hyvä vaihtoehto. Omat valintani mukavaan iltaan olisivat Frames, Dave & Buster’s ja Bowlero. Juhlavampaa meininkiä löytyy Edison Rooftopista.

Juhlat kattoterassilla

Aloita uusi vuosi ikimuistoisella kokemuksella yhdessä New Yorkin kattoterassibaareista! Juhli uuden vuoden alkua upeilla kaupunkinäkymillä samalla kun nostatte maljan tulevalle vuodelle. Ota suunnaksi The Penthouse tai Sentry. Vaihtoehtoisesti voit nauttia juhlallisuuksista Unlistedissa, PhD Rooftopissa, tai Edison Rooftopissa.

Jatkot

Etsitkö bileitä, jotka jatkuvat keskiyön jälkeen? Ehkä jatkopaikkaa sen jälkeen, kun olet nähnyt uudenvuoden ilotulitukset illallisristeilyltä? Siinä tapauksessa hanki lippu uudenvuodenaaton jatkoille. Nämä liput ovat edullisempia kuin tavalliset bileliput ja joissakin tapauksissa pääset silti nauttimaan open barin antimista. Juhli vuoden 2024 ensimmäisiä tunteja esimerkiksi Royalton Rooftopissa. Tai hanki liput PhD Terrace tai PhD Rooftop -baariin.

Times Square Family Pass

Times Square Family Pass on kaikenikäisten bilepassi, jonka avulla pääset kiertämään Times Squaren ja lähistön uudenvuoden juhlia. Passi sisältää sisäänpääsyn 3-5 juhlaan, joista vähintään yksi on Times Squaren aiadtun alueen sisäpuolella. Ostettuasi liput saat reitin aikatauluineen ja siihen sisältyvine tapahtumapaikkoineen.

Jokaisissa bileissä on määrätty sisäänpääsyaika, mutta sinun ei kuitenkaan tarvitse osallistua kaikkiin juhliin; jos viihdyt tietyssä paikassa, voit jäädä sinne niin pitkäksi aikaa kuin haluat.

Voit hankkia myös Times Square Party Passin. Tämä täysi-ikäisille tarkoitettu (yli 21 v) bilepassi sisältää vähintään 2 juhlapaikkaa.

Katso tältä sivustolta yhteenveto kaikista juhlista ja osta lippusi

Times Square “Ball Drop”

Jos ostat lipun Times Squarella järjestettävään uudenvuodenjuhlaan, älä odota näkeväsi kuuluisaa “ball droppia” lähietäisyydeltä. Monissa ravintoloissa on isot tv-ruudut, joiden kautta uuden vuoden lähtölaskentaa voi seurata. Jos haluat nähdä “ball dropin” livenä, lähde ball drop -juhliin.

Ilotulitukset uudenvuodenaattona

Jos haluat nähdä uudenvuodenaaton ilotulitukset, ei kannata lähteä yllä mainitsemiini juhliin. Päädyt olemaan sisällä suurimman osan ajasta. Monissa paikoissa on tupakointialue, mutta sieltäkään ei näe mitään. Ilotulitukset ammutaan Vapaudenpatsaan suuntaan. Jos haluat nauttia ilotulitus-show’sta, osta liput uudenvuodenristeilylle!

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja