Uudenvuodenaaton juhlat New Yorkissa 31.12.2021

Osta liput nyt
Uudenvuodenaaton juhlat New Yorkissa

Uudenvuodenaaton juhlat eivät lopu New Yorkista kesken, mutta mitkä ovat parhaat juhlat? Löydät näiltä sivuilta hyvän yhteenvedon juhlista, joita New Yorkissa järjestetään. Olen valinnut tästä valtavasta listasta parhaat juhlat ja listannut ne neljään kategoriaan: hienostuneisiin, hauskoihin ja juhliin jotka sopivat perheille tai nuorille (16-21-vuotiaat). Suurin osa juhlista alkaa kello 21.00 ja jatkuu kello 02.00 asti (jotkut jopa 03.00 asti). Osta liput mahdollisimman ajoissa, sillä hinnat voivat nousta 10$ tai jopa 20$ päivässä uudenvuoden lähestyessä.

Vuoden 2021 liput eivät ole vielä saatavilla
Haluaisitko saada sähköpostiisi ilmoituksen heti kun liput tulevat myyntiin? Laita minulle viestiä osoitteeseen [email protected] ja lähetän sinulle sähköpostin lippujen tultua myyntiin.

Lippujen tilaaminen netistä

Uudenvuodenaaton juhlinta New Yorkissa on uskomaton kokemus, mutta myös kallis sellainen. Varaudu siihen, että yhdestä lipusta saa pulittaa 200$, mutta onneksi halvempiakin vaihtoehtoja löytyy. Lippuja voi ostaa suoraan yllä mainitulta sivustolta. Kannattaa ehdottomasti ostaa liput jo etukäteen. Uudenvuodenaaton juhliminen New Yorkissa ilman suunnitelmia saattaa johtaa pettymykseen. Paikan päälle ei voi saapua viime tipassa, ei ainakaan ilman, että joutuu maksamaan tuplahinnan.

Parhaat uudenvuodenaaton juhlat New Yorkissa

Olen valinnut omat suosikkini tämän vuoden uudenvuodenaaton juhlista New Yorkissa. Mielestäni parhaat juhlat löytyvät vaikuttavasta Gotham Hallista. Näissä juhlissa keskellä New Yorkia on tarjolla avoin baari (open bar) kuuden tunnin ajan! Ja alkuillasta voit herkutella noutopöydän pikkupurtavalla. Cipriani järjestää toiset juhlat, joita suosittelen. Toivota uusi vuosi tervetulleeksi New Yorkissa tässä kauniissa vuoden 1921 venetsialaistyylisessä palatsissa. Ja totta kai parhaiden uudenvuodenjuhlien listalle kuuluu myös kattoterassibileet. PHD:ssa, MADE:ssa, ja The Moxy Hotel Times Squaressa voit siemailla samppanjaa ihaillen samalla Manhattanille avautuvia näkymiä.

Hienostuneet

New York uudenvuodenaattona on upea kokemus. Kiinnostaisiko sinua tehdä illasta vieläkin ainutlaatuisempi? Suuntaa siinä tapauksessa yhteen New Yorkin monista ylellisistä ja trendikkäistä klubeista. Hanki liput LAVOon tai Marqee-klubille ja todista vuoden vaihtuminen yhdessä New Yorkin suosituimmista klubeista. Vaihtoehtoisesti suuntaa Capitaleen tai Guastavino’siin ja nauti mestarillisesta arkkitehtuurista.

Hauskat

Eikö hienostunut ja ylellinen ole sinun juttusi, vaan haluat vain hauskan illan? Brother Jimmy’s ja Dueling Pianos ovat hyviä vaihtoehtoja. Stone Street Tavern Downtown Manhattanilla, Common Ground ja Hidden Lane ovat paikkoja, joissa voit pitää hauskaa, juhlia ja tanssia (vanhojen ja uusien) ystävien kanssa keskellä Manhattania!

Perheet

Ajattelitko jäädä viettämään iltaa hotellihuoneeseen, koska juhlit uudenvuodenaattoa New Yorkissa (pienten) lasten kera? Tämä on tottakai mahdollista, mutta ei missään nimessä välttämätöntä. Myös perheille ja lapsille löytyy hauskoja juhlia. Framesissä jopa nuorempien lasten viihtymisestä on huolehdittu, sillä paikasta löytyy futispöytiä ja muita pelejä. Myös Dave & Buster’s ja Dallas BBQ ovat täydellisiä paikkoja toivottaa uusi vuosi tervetulleeksi ikään kuin yhtenä suurena perheenä! Loistava paikka illanviettoon perheen kanssa on myös AMC Times Square. Katsele elokuvia, pelaa videopelejä ja tanssi DJ:n tahtiin koko ilta!

Nuoriso (16–21-vuotiaat)

New Yorkissa alle 21-vuotiaat eivät voi juhlistaa uutta vuotta lasillisella samppanjaa, minkä takia he eivät pääse suurimpaan osaan uuden vuoden juhlista. Siitä huolimatta tälle “haastavalle” ikäryhmälle löytyy muutama hyvä vaihtoehto. Omat valintani olisivat: Dave & Buster’s ja Bowlmor Times Square.

Jatkot

Etsitkö bileitä, jotka jatkuvat keskiyön jälkeen? Ehkä jatkopaikkaa sen jälkeen, kun olet nähnyt uudenvuoden ilotulitukset illallisristeilyltä? Siinä tapauksessa hanki lippu uudenvuodenaaton jatkoille. Nämä liput ovat edullisempia kuin tavalliset bileliput ja joissakin tapauksissa pääset silti nauttimaan open barin antimista. Juhli vuoden 2020 ensimmäisiä tunteja esimerkiksi Common Groundissa, Meatpacking Districtin trendikkäällä alueella tai PH-D Downtownissa. Jos etsit bileitä Times Squaren alueelta, hanki liput Johnny Utah’siin.

Katso tältä sivustolta yhteenveto kaikista juhlista ja osta lippusi

Times Square “Ball Drop”

Jos ostat lipun Times Squarella järjestettävään uudenvuodenjuhlaan, älä odota näkeväsi kuuluisaa “ball droppia” lähietäisyydeltä. Monissa ravintoloissa on isot tv-ruudut, joiden kautta uuden vuoden lähtölaskentaa voi seurata. Jos haluat nähdä “ball dropin” livenä, lähde ball drop -juhliin. Liput ovat hintavat, mutta hyvä vaihtoehto on New Year’s Eve Times Square Ball Drop Party. Toiset (ja hieman edullisemmat) ball drop -bileet järjestetään AMC Times Squaressa. Voit nauttia ensiluokkaisesta avoimesta baarista (premium open bar) 6 tunnin ajan ja katsoa pallon putoamista yhdeltä sen katseluun tarkoitetuista ulkoterasseista. Lisäksi Times Squarella sijaitsevassa Millenium Broadway Hotellissa näet ball dropin livenä.

Ilotulitukset uudenvuodenaattona

Jos haluat nähdä uudenvuodenaaton ilotulitukset, ei kannata lähteä yllä mainitsemiini juhliin. Päädyt olemaan sisällä suurimman osan ajasta. Monissa paikoissa on tupakointialue, mutta sieltäkään ei näe mitään. Ilotulitukset ammutaan Vapaudenpatsaan suuntaan. Jos haluat nauttia ilotulitus-show’sta, osta liput uudenvuodenristeilylle!

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje


Hae lippuja
alkaen
saakka
Hae lippuja