Helikopterilento illalla New Yorkissa

Osta liput nyt
Helikopterilento illalla New Yorkissa

Helikopterilento illalla New Yorkissa on taianomainen kokemus. Näe Manhattanin kilmaltelevat valot pimeässä ja lennä ohi maamerkkien, kuten Brooklynin sillan, Empire State Buildingin, Vapaudenpatsaan ja Times Squaren. Kesällä voit tehdä tämän helikopterilennon auringonlaskun aikaan. Maailma allasi pienenee lentäessäsi kaiken yllä.

Varaa helikopterilento illalla tästä

Contents

Iltalento helikopterilla New Yorkissa

Lähde helikopterin kyytiin ihailemaan alla olevaa Manhattanin elämää. Helikopterista näet takseja liikenteessä, ihmisiä ottamassa valokuvia näköalatasanteilla, esimerkiksi Edgestä ja Empire State Buildingista, ja samalla kaupunki avautuu sinulle aivan eri näkökulmasta. Vapaudenpatsas on valaistu ja näet East Riverillä liikennöivien lauttojen valot. Tämä helikopteriajelu illalla on pikemminkin upea kokemus kuin kiertoajelu.

Käytännön tietoa

Varauksen tehtyäsi saat sähköpostitse kupongin (voucher), jonka voit joko tulostaa tai näyttää puhelimellasi lippuna lennolle.

  • Kesto: 25-30 minuuttia
  • Lähtöpaikka: Linden Airport, New Jersey

Lindenin lentoasemalle pääsee parhaiten New Jersey Transitin kyydissä Lindeniin. Lindenin rautatieasemalta voit kulkea Lindenin lentoasemalle Uberilla tai Lyftilla.

Varaa helikopterilento illalla tästä

Ericin vinkki: “Etkö ole koskaan ennen ollut helikopterilennolla Manhattanin yllä, etkä ole varma, pitäisikö sinun varata päivä- vai iltalento? Silloin kannattaa lähteä lennolle päiväsaikaan! Näin näet kaikki New Yorkin kuuluisat nähtävyydet kunnolla. Ilta-aikaan tämä voi olla hieman vaikeampaa.”

Helikopterilento illalla New Yorkissa - Vapaudenpatsas Helikopterilento illalla New Yorkissa - Freedom Tower

Helikopteri iltalento Manhattanista

Jos haluat lentää helikopterilla pimeällä, talvikuukausina tämä on helppoa. Marraskuun alusta tammikuun puoliväliin voit varata jo klo 17.00 lähtevän helikopterilennon Manhattanilta, kun New Yorkissa alkaa pimetä näihin aikoihin. Huhtikuusta syyskuuhun pimeä tulee vasta myöhemmin, joten iltalento helikopterilla on parasta varata kello 20.30 alkaen. Jos lähdet lennolle tätä aikaisemmin, lennät auringonlaskun aikaan.

Varaa Manhattanilta lähtevä helikopterilento illalla tästä

Helikopterilento illalla ilman ovia

Voit lähteä myös helikopterikierrokselle illalla ilman ovia. Ovettoman helikopterilennon aikana voit kirjaimellisesti roikottaa jalkojasi reunan yli. Valokuvien ottaminen on paljon helpompaa ilman ikkunoiden aiheuttamia heijastuksia. Jos haluat nähdä Manhattanin iltavalaistuksessa, varaa lento alkaen kello 17.00. Etenkin marras-joulukuussa on tuohon aikaan jo melko pimeää. Jos varaat lennon talvikuukausille, lennät auringonlaskun aikaan. Kesäkuukausina voit varata lennon klo 20.30 jälkeen, jos sellainen on saatavilla. Näin pääset nauttimaan New Yorkista pimeän jälkeen.

Varaa helikopterilento illalla ilman ovia tästä

Helikopterilento illalla New Yorkissa - Times Square Helikopterilento illalla New Yorkissa - Manhattan

Kuinka paljon maksaa helikopterilento illalla New Yorkissa?

Iltalento helikopterilla New Yorkissa maksaa alkaen 258€.

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja