Edulliset helikopterilennot New Yorkin yllä

Osta liput nyt
Edulliset helikopterilennot New Yorkin yllä

Edulliset helikopterilennot New Yorkin yllä vievät sinut katsomaan kaupungin maamerkkejä ilmasta käsin. Helikopterilennolle lähteminen on yksi suosikkiasioistani New Yorkissa. Helikopterilennot eivät kuitenkaan ole halpoja. Monet lennot lähtevät Lower Manhattanin helikentältä, jonne meneminen on helppoa. Mutta tämän takia sieltä lähtevät lennot ovat suhteellisen kalliita. Hyvä ja edullinen vaihtoehto on helikopterilento, jonka lähtöpaikka on Manhattanin ulkopuolella.

Contents

Edulliset helikopterilennot New Yorkissa

Haluatko lähteä helikopterilennolle New Yorkissa, mutta matkabudjettisi on rajattu eikä sinua haittaa kauemmaksi kulkeminen? Varaa siinä tapauksessa yksi alla olevista lennoista. Pääset kokemaan saman, ainutlaatuisen lentoelämyksen Manhattanin yllä, mutta edullisempaan hintaan. Lentokenttä, josta helikopterilennot lähtevät, sijaitsee New Jerseyssä, vähän matkan päässä Manhattanilta.

Halvin helikopterilento

Lyhyempi helikopterilento kestää noin 12-15 minuuttia. Tämä ei ehkä kuulosta pitkältä ajalta, mutta sen aikana ehtii ehdottomasti nähdä tärkeimmät maamerkit. Pääset ihailemaan kauniita näkymiä esimerkiksi Vapaudenpatsaasta, Ellis Islandista, Wall Streetistä ja Brooklynin sillasta. Tämä on unohtumaton elämys vain hintaan 188€!

Varaa halvin helikopterilento tästä

Helikopterilento ja Central Park

Haluatko lentää kauemmin ja nähdä myös Central Parkin ilmasta käsin? Valitse silloin 17-19 minuutin helikopterilento. Lentoon nousun jälkeen ohitatte Vapaudenpatsaan ja Downtown Manhattanin seuraten East Riveriä pohjoiseen. Pääset ihailemaan Empire State Buildingia ja Midtown Manhattania ennen kuin lennätte Central Parkin yli kohti Hudsonjokea. Tämän jälkeen helikopteri palaa New Jerseyyn. 219€:lla pääset nauttimaan näistä vertaansa vailla olevista näkymistä New Yorkissa.

Varaa Central Parkin sisältävä helikopterilento tästä

Pitkä helikopterilento

Haluatko kokea ylivoimaisesti parhaan helikopterilennon? Silloin kannattaa valita pisin lento hintaan 258€. Se kestää vähintään 20-25 minuuttia ja tekee pitkän kierroksen koko Manhattanin ympäri. Koska helikopteri lentää Bronxiin, pääset näkemään jopa Yankee Stadiumin. Tämän lisäksi näet tietenkin kaikki sanat maamerkit kuin kahdella muullakin lennolla, kuten Vapaudenpatsaan ja Empire State Buildingin.

Varaa pitkä helikopterilento tästä

Käytännön tietoa

Varauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi kupongin, jonka voit tulostaa ja käyttää lippuna tai näyttää mobiililippuna puhelimestasi.

  • Kesto: vaihtelee
  • Lähtöpaikka: Kearny, New Jersey heliport. Helpoin tapa on kulkea matka PATH-junalla, jolla pääset Journal Squaren asemalle (2.75$). Loppumatkan asemalta helikentälle voit kulkea joko Uberilla tai taksilla. Matka kestää noin 10 minuuttia. Jos haluat mennä Manhattanilta kentälle autolla, kannattaa varata kuljetus Kearnyn helikentälle tästä etukäteen.
  • Lähtöajat: päivittäin kello 9.00-17:00.
  • Ikä: Sopii kaikenikäisille. Alle 2-vuotiaat lapset voivat istua sylissä, jolloin he maksavat alemman hinnan.
  • Ole paikalla vähintään 1 tunti ennen lähtöaikaa.
  • Helikopteriin mahtuu enintään 6 henkeä.

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja