Helikopterilentojen reitit New Yorkissa

Osta liput nyt
Helikopterilentojen reitit New Yorkissa

Millaiset ovat New Yorkin maisemat helikopterilennon aikana? Löydät täältä kuvia helikopterilennoilta. Mitkä ovat lentojen reitit New Yorkissa, ja miten valita juuri itselle sopiva helikopterilento? Kannattaako valita lyhyt lento vai pidempi reitti? Minulta kysytään tätä usein, joten tässä hiukan lisää tietoa.

Alta löydät kuvaukset eri lennoista. Kolme reiteistä löytyy myös alla olevasta kartasta. Manhattanilta lähteviä helikopterilentoja ei ole enää saatavilla sunnuntaisin. Tämän johdosta muiden päivien lennot myydään loppuun entistä nopeammin, joten varaa paikkasi ennen matkaasi New Yorkiin.

Contents

Manhattan Sky, Scenic ja Grand Island -helikopterilennot

Punainen linja on nimeltään Manhattan Sky. Tämä helikopterilento kestää noin 12-15 minuuttia ja se on kaikista kolmesta lentovaihtoehdoista lyhin. Tämän lennon hinta on noin 233€, mikä tekee siitä edullisimman helikopterilennon.

Varaa Manhattan Sky -lento tästä
Varaa tästä Manhattan Sky -lento, joka sisältää kaikki maksut

Keltainen linja on Scenic Tour. Lento kulkee osittain samaa reittiä kuin punainen linja (Manhattan Sky Tour), mutta se lentää pidemmälle Harlemin suuntaan. Näet jopa Yankee Stadiumin. Lento kestää suunnilleen 18 minuuttia ja maksaa 261€.

Varaa Scenic-lento tästä
Varaa tästä Scenic-lento, joka sisältää kaikki maksut

Sininen linja on Grand Island Tour. Tämä on pisin lento (25 minuuttia) ja täten myös hintavin vaihtoehto. Lento vie sinut Staten Islandille ja näet myös Bronxin. Tämä helikopterilento sisältää kaikki punaisen ja keltaisen linjojen nähtävyydet, mutta myös paljon muuta. Lennon hinta on 345€.

Varaa Grand Island -lento tästä
Varaa tästä Grand Island -lento, joka sisältää kaikki maksut

Helikopterilento sunnuntaisin

Suurin osa helikopterilennoista lähtee Manhattanilta. Kaupungin tiukoista säännöistä johtuen Manhattanin yllä ei kuitenkaan saa lentää sunnuntaisin. Haluaisitko silti lähteä helikopterilennolle sunnuntaina? New Jerseyn puolelta löytyy edullinen vaihtoehto.

Varaa helikopterilento sunnuntaille tästä

Helikopterilentojen reitit New Yorkissa - Manhattanin siluetti Helikopterilentojen reitit New Yorkissa - Govenors Island

Helikopterilento illalla

Jos haluat todella mahtavan kokemuksen, varaa helikopterilento illalla. Näet New Yorkin valot yläilmoista ohittaessanne muun muassa Vapaudenpatsaan, Empire State Buildingin ja Times Squaren. Lento lähtee New Jerseystä, jonne pääsee helposti junan kanssa Penn Stationilta.

Varaa tästä iltalento New Jerseysta

Yksityinen helikopterilento

Haluaisitko lähteä yksityiselle helikopterilennolle, ja olisit myös valmis maksamaan siitä? Tässä on tilaisuutesi! Tämän lennon aikana näet kaikki New Yorkin suosituimmat nähtävyydet yksin tai ystäväsi, perheesi tai rakkaasi kanssa. Helikopteriin mahtuu enintään 5 ihmistä, mutta jos teitä on vain 2 ja loput penkeistä ovat tyhjillään, niin saatte koko helikopterin itsellenne. Tämä lento sopii mainiosti esimerkiksi tärkeän merkkipäivän juhlistamiseen.

Varaa tästä yksityinen helikopterilento Westchesteristä

Lisätietoa

Tärkeää! Huomioithan, että varattuasi helikopterilennon sinun tulee ottaa yhteyttä palveluntarjoajaan varmistaaksesi lentosi tarkan päivämäärän ja ajan. Tehtyäsi varauksen verkkokaupan kautta saat sähköpostiisi kupongin, joka sisältää palveluntarjoajan yhteystiedot. Suosittelen ottamaan yhteyttä heihin vähintään kahta viikkoa ennen lentosi ajankohtaa. Jos olet varaamassa lentoa kahden viikon sisällä halutusta lentopäivästä, ota yhteyttä palveluntarjoajaan saman tien varmistaaksesi päivän ja ajan. Mitä aiemmin vahvistat varauksesi, sitä enemmän valinnanvaraa sinulla on lentoaikojen suhteen.

Mikäli suunnitelmasi muuttuvat saavuttuasi New Yorkiin ja haluaisit vaihtaa lentosi päivämäärää, voit tehdä sen ottamalla yhteyttä palveluntarjoajaan.

New Yorkin helikopterilennon reittikartta

Mitkä ovat helikopterilentojen reitit New Yorkissa?

New Yorkissa on kolme pääreittiä helikopterilennoille. Voit katsoa tarkemmin kartasta, mistä reitit menevät ja mitä nähtävyyksiä kullakin lennolla voi nähdä.

Kuinka kauan helikopterilento New Yorkissa kestää?

Helikopterilennot kestävät lennosta riippuen 12-25 minuuttia. Lue tästä vinkkini parhaista lennoista.

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja