Yksityinen helikopterilento New Yorkissa

Osta liput nyt
Yksityinen helikopterilento New Yorkissa

Yksityinen helikopterilento New Yorkissa on luksuskokemus, jota et unohda hetkeen. Helikopteri lentää New Yorkin tunnetuimpien nähtävyyksien, kuten Brooklynin sillan, Vapaudenpatsaan, Empire State Buildingin ja Central Parkin ohi. Pääset kokemaan New Yorkin henkeäsalpaavan upealla tavalla. Tämä VIP-helikopterikierros on sitäkin erityisempi, jos sinulla on jotain tärkeää juhlittavaa.

Varaa tästä yksityinen helikopterilento Westchesteristä

Contents

Yksityinen helikopterilento New Yorkissa

Näe kuinka Manhattan kutistuu ja ohitatte monia nähtävyyksiä omalla yksityisellä helikopterilennolla. Sen sijaan, että jakaisit helikopterin muiden kanssa, sinulla ja matkakumppaneillasi on yksinoikeus helikopteriin. Yleensä samaan helikopteriin mahtuu viiden tai kuuden hengen ryhmä. Jos haluat yksityisen helikopterilennon kahdelle hengelle, muut paikat ovat tällöin tyhjiä. Itse lennon lisäksi voit valita pakettiin myös lisäpalveluja, kuten kuljetukset tai erityisen luksuspaketin.

Yksityinen helikopterilento Westchesteristä

Voit myös valita yksityisen helikopterikierroksen Westchesteristä. Lento lähtee Westchester Countysta, joka sijaitsee New Yorkin osavaltion alueella. Nämä helikopterilennot ovat usein hieman edullisempia ja kestävät pidempään, mutta matka helikentälle on paljon pidempi.

Saatavilla: Varaa tästä yksityinen helikopterilento (max kahdelle hintaan 755€) Westchesteristä

Saatavilla: Varaa tästä yksityinen helikopterilento (max kuudelle hintaan 1,471€) Westchesteristä

Yksityinen helikopterilento Manhattanilta

Suosittelen varaamaan suoraan Manhattanilta lähtevän helikopterilennon. Tämä lyhentää matkustusaikaa lähtöpaikalle ja pääset jatkaa kaupunkiin tutustumista saman tien lennon jälkeen. Valittavana on useita lentovaihtoehtoja.

New Yorkin yksityislennoista helikopterilla suosikkini on ehdottomasti vaihtoehto, joka sisältää myös kuljetukset. Kun sinut tullaan hakemaan hotellilta, kokemus tuntuu entistäkin ainutlaatuisemmalta. Hinta on koko ryhmältä.

Ei saatavilla: Varaa tästä yksityislento helikopterilla kuljetuksineen

Yksityinen helikopterilento New Yorkissa - Manhattan

Jos haluat varata Manhattanilta lähtevän yksityisen helikopteriajelun ilman kuljetuksia, nämä lennot ovat parhaat vaihtoehdot:

Jos haluat tehdä romanttisen eleen, yksityinen helikopterilento, johon sisältyy samppanjaa, on loistava valinta pariskunnille. Tällä romanttisella helikopterilennolla New Yorkissa voitte valita reitin yhdessä lentäjän kanssa ja kilistellä ilmassa lasillisella samppanjaa.

Saatavilla: Varaa yksityinen helikopterilento + shampanjaa tästä

Yksityinen helikopterilento New Yorkissa - Skyline

Mitä maksaa yksityislento helikopterilla New Yorkissa?

Hinta yksityiselle helikopterilennolle New Yorkissa on alkaen 755€.

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja