Paras kahvi New Yorkissa

Paras kahvi New Yorkissa

Kahvi New New Yorkissa on elämäntapa. Aamun alkajaisiksi newyorkilaiset ottavat takeaway-kahvin mukaan ja he voivat olla todella vaativia kahvikuppinsa suhteen. Paikallisilla on pitkä lista siitä, kuinka monta espresso-shottia, mitä makuja, (kasvi)maitoa ja minkälaisen vaahdon he haluavat. Joten käy tilaamassa newyorkilainen kahvi ja aloita päiväsi heti kuin paikallinen. Matkan aikana on mukava istua alas, hörppiä New Yorkin parasta kahvia ja nauttia kaupungin vilskeestä. Alta löydät tekemäni listan parhaista kahviloista New Yorkissa.

 1. Contents

  Conwell Coffee Hall

  Vanha Life And Trust Bank Downtown Manhattanilla toimi pankin pääkonttorina vuoteen 1956 asti; nykyään tässä kauniissa rakennuksessa voi juoda kupin kahvia. Astu sisään Conwell Coffee Halliin ihailemaan kahvilan sisustusta. Ehkä paikka näyttää tutulta? Tätä osaa rakennuksesta käytettiin Inside Man -elokuvan (2006) kuvauspaikkana. Käy istumaan ja tilaa kahvi, pientä purtavaa tai jopa cocktailin. Tämä on upea paikka, jossa kannattaa käydä samalla kun on tutustumassa alueeseen! Voit myös kulkea Downtown Manhattan -kävelyreittini, jonka varrella Conwell Coffee Hall on.

  Paras kahvi New Yorkissa - Conwell Coffee Hall

 2. % Arabica

  % Arabica on mukava kahvila Brooklynissa, ja sieltä saa todella hyvää kahvia, joka on kasvatettu heidän omalla tilallaan Havaijilla. Ketju on alun perin kotoisin Japanista Kiotosta, mutta nyt sillä on kahviloita ympäri maailmaa, mukaan lukien muutama Manhattanilla. Brooklynin % Arabicasta avautuu näkymä Brooklynin sillalle ja Manhattanin siluettiin, varsinkin jos istut kulmaikkunan luona. Kahvila on mukava paikka, jos haluat vuodenajasta riippuen joko lämmitellä tai vilvoitella. Lisäksi siellä on ilmainen vessa.

  Paras kahvi New Yorkissa - % Arabica

 3. Starbucks Reserve Roastery New York

  Vaikka Starbuckseja löytyy kaikkialta New Yorkista, Starbucks Reserve Roastery on paikka, jonka täytyy olla tällä listalla. Meatpacking Districtillä sijaitsevassa paahtimossa voi nähdä kuinka yhtiön harvinaisimmat ja erikoisimmat kahvit paahdetaan. Nelikerroksisessa paahtimossa voi käydä myös syömässä, perehtyä kahvin valmistukseen, käydä opastetulla kierroksella ja tietenkin maistaa eri kahveja. Koska paikka paahtaa pienen erän kahvisatoja, niitä saa vain paahtimosta, ei muista Starbuckseista. Jos et ole kahvin ystävä, listalta löytyy myös cocktaileja ja teetä. Starbucks Reserve Roastery New York on ehdottomasti visiitin arvoinen. Voit myös käydä yhdessä New Yorkin Starbucks Reserve -kahviloista, jotka tarjoavat samanlaisen kokemuksen kuin Reserve Roastery, mutta kahvipapuja ei paahdeta paikan päällä. Vieraile esimerkiksi Empire State Buildingissa tai Downtown Manhattanilla sijaitsevassa kahvilassa.

  Paras kahvi New Yorkissa - Starbucks Reserve Roastery New York

 4. Devoción

  Kun olet käymässä Williamsburgissa, piipahda Devociónissa kahvilla. Tämä kahvila Brooklynissa on tunnettu tuoreesta kahvistaan, ja sen voi maistaa! He hankkivat kahvipavut suoraan kolumbialaisilta viljelijöiltä, paahtavat ne paikan päällä kahvilassaan ja tarjoilevat kahvin 10 päivää sen jälkeen, kun se on lähtenyt viljelmältä. Kahvila on hyvin trendikäs: seinät ovat täynnä kolumbialaisia kahvikasveja, katto on lasia ja suurin osa asiakkaista on paikallisia. Sisään astuessasi näet ensin paahtimon, ja peremmältä löytyy kahvila. Devociónilla on useita kahviloita New Yorkissa.

 5. Blue Bottle Coffee

  Jos haluat täydellisen takeaway-kahvin, ota suunnaksi Blue Bottle Coffee. Heidän toimipisteitään on ympäri kaupunkia ja niistä saa kaikenlaisia kahveja. Piditpä sitten vahvasta kahvista tai makeammasta vaihtoehdosta, kaikkea löytyy! Kahvi tarjoillaan erityisellä tavalla ja paremman maun aikaansaamiseksi kahvi keitetään ilman konetta. Paikka ei ole vain newyorkilaisten suosiossa, vaan tämä minimalististinen kahvila löytyy myös Japanista ja Koreasta.

 6. Butler

  Butler on paikallisten keskuudessa suosittu paikka hakea aamukahvi. Heidän kahvilansa etenkin DUMBOn Water Streetillä on mukava ja sijaitsee melkeinpä Brooklynin sillan alla. Voit jonottaa yhdessä brooklynilaisten kanssa ja ottaa takeaway-kahvin mukaan vain muutaman askeleen päähän Brooklyn Bridge Parkiin. Butlerissa on myös hyviä aamiais- ja lounasvaihtoehtoja kahvin kanssa nautittavaksi.

  Parhaat kahvilat ja bagelit New Yorkissa - Butler-kahvi

 7. Irving Farm

  Tämän täytyy olla yksi New Yorkin suloisimmista kahviloista. Sekä henkilökunta, että asiakkaat ovat todella ystävällisiä ja ilmapiiri onkin aina miellyttävä. Palvelu on täydellistä. Cappucinoa koristaa kaakaojauhe-sydän ja vaikka tilaisit baarista, tarjoilija tuo ruoan pöytään. Kahvilassa on kaksi kerrosta ja paljon istumatilaa. Sieltä löytyy myös ilmainen WiFi-verkko. Irving Farm -kahvilasta löytyy laaja valikoima erilaisia kahveja, jotka voi myös tilata jääkahvina. Pienessä vitriinissä on esillä tuoreita muffinsseja, browneja ja suklaakroisantteja (suosittelen!). Päivällä on tarjolla pieni valikoima voileipiä ja bageleita ja illalla voit nauttia lasillisen viiniä juustotarjottimen kera.

  Parhaat kahvilat ja bagelit New Yorkissa - Irving Farm New Yorkissa

 8. Mudspot

  Mudspot New Yorkissa tunnetaan heidän vahvasta erittäin kofeiinipitoisesta kahvistaan. Tämä sopii tietenkin kaupunkiin, joka ei koskaan nuku. Tilaa original cup of Mud tai Mud Mocha. Eikö extra kofeiini ole tarpeen? Voit silti kokeilla jotain uutta ja erilaista tilaamalla Almond latten tai mint Mochaccinon. Koska heidän tarjoilemansa kahvi on niin vahvaa, on kaikissa pöydissä tarjolla ilmainen pullo vettä. Ruokalistalta löytyy myös aamiais- ja brunssivaihtoehtoja. Jos haluat jotain makeaa, tsekkaa vitriini, jossa on esillä herkullisia muffinseja. Puutarha on avoinna kesäisin, jolloin voit nauttia kahvisi raikkaassa ulkoilmassa.

Mistä löytyy paras kahvi New Yorkissa?

Kahviloita löytyy New Yorkista lähes kaikkialta. Tässä listani New Yorkin parhaista kahviloista.

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja