Paras kahvi New Yorkissa

Paras kahvi New Yorkissa

Kahvi New New Yorkissa on elämäntapa. Aamun alkajaisiksi newyorkilaiset ottavat takeaway-kahvin mukaan ja he voivat olla todella vaativia kahvikuppinsa suhteen. Paikallisilla on pitkä lista siitä, kuinka monta espresso-shottia, mitä makuja, (kasvi)maitoa ja minkälaisen vaahdon he haluavat. Joten käy tilaamassa newyorkilainen kahvi ja aloita päiväsi heti kuin paikallinen. Matkan aikana on mukava istua alas, hörppiä New Yorkin parasta kahvia ja nauttia kaupungin vilskeestä. Alta löydät tekemäni listan parhaista kahviloista New Yorkissa.

 1. Butler

  Butler on paikallisten keskuudessa suosittu paikka hakea aamukahvi. Heidän kahvilansa etenkin Brooklyn Heightsissa Water Streetillä on mukava ja sijaitsee melkeinpä Brooklynin sillan alla. Voit jonottaa yhdessä brooklynilaisten kanssa ja ottaa takeaway-kahvin mukaan vain muutaman askeleen päähän Brooklyn Bridge Parkiin. Butlerissa on myös hyviä aamiais- ja lounasvaihtoehtoja kahvin kanssa nautittavaksi.
  Parhaat kahvilat ja bagelit New Yorkissa - Butler-kahvi

 2. Felix Roasting Co.

  Jos haluat pitää kahvitauon SoHossa shoppaillessa, ota suunnaksi Felix Roasting Co. Herkullisen kahvin ohella kahvilassa käydään sen luoman kokemuksen takia. Tämä tyylikäs paikka näyttää enemmän retroputiikilta kuin kahvilalta. Kahviyhtiö valmistaa itse siirappimakuja ja laktoositonta maitoa. Kahvin lisäksi sisustus on myös erittäin kaunis. Iloiset värit tekevät kahvilasta paratiisin Instagramin käyttäjille. Jos sinulla on nälkä, paikasta saa myös voileipiä ja makeisia.

  Paras kahvi New Yorkissa - Felix

 3. Gregorys Coffee

  Gregorys Coffee on perustettu New Yorkissa ja sitä voidaan pitää Ison Omenan omana Starbucksina. Monet paikalliset käyvät hakemassa kahvinsa sieltä. Manhattanilla on useita toimipaikkoja, joten niiden löytäminen on helppoa. Heidän henkilökohtaisen otteensa ansiosta käyn kahvilassa usein. Gregorys myy kaikenlaisia juomia, mutta jääkahvit ovat erityisen mukavia kesäpäivänä New Yorkissa. Tämä New York -kahvila tarjoaa myös paljon vegaanivaihtoehtoja aamiaiseksi tai lounaaksi.

 4. Starbucks Reserve Roastery New York

  Vaikka Starbuckseja löytyy kaikkialta New Yorkista, Starbucks Reserve Roastery on paikka, jonka täytyy olla tällä listalla. Meatpacking Districtillä sijaitsevassa paahtimossa voi nähdä kuinka yhtiön harvinaisimmat ja erikoisimmat kahvit paahdetaan. Nelikerroksisessa paahtimossa voi käydä myös syömässä, perehtyä kahvin valmistukseen, käydä opastetulla kierroksella ja tietenkin maistaa eri kahveja. Koska paikka paahtaa pienen erän kahvisatoja, niitä saa vain paahtimosta, ei muista Starbuckseista. Jos et ole kahvin ystävä, listalta löytyy myös cocktaileja ja teetä. Starbucks Reserve Roastery New York on ehdottomasti visiitin arvoinen.

 5. The Grey Dog

  Grey Dog -kahviloita löytyy ympäri New Yorkia. Jos kuitenkin olet ostoksilla SoHossa, on heidän SoHon kahvilansa oiva taukopaikka. Kahvilassa voi nauttia kupin kahvia, mutta he tarjoilevat myös aamiaista, lounasta ja illallista. Ruokalista on naulattu puisiin, värikkäisiin lankkuihin, jotka roikkuvat baarin yläpuolella. Täten voit kätevästi miettiä tilauksesi valmiiksi sillä välin kun odotat tarjoilijaa, varsinkin jos paikka on kiireinen. Kahvivalikoimasta löytyy useita eri vaihtoehtoja ja tarjolla on myös jääkahvia. Paikka ei ole halpa, mutta kahvi ja tee tarjoillaan todella isoista kupeista. Jos aiot lounastaa tai syödä illallista Grey Dogissa, heidän ranskalaisia perunoita ei kannata jättää väliin.

  Ericin vinkki: Grey Dogin ilmapiiri on todella rento. Kaikki kahvilat on sisustettu kodikkaasti. Kahviloissa soi hyvä musiikki ja asiakaskunta on sekalaista, mutta trendikästä.

  Parhaat kahvilat ja bagelit New Yorkissa - Grey Dog New Yorkissa

 6. Blue Bottle Coffee

  Jos haluat täydellisen takeaway-kahvin, ota suunnaksi Blue Bottle Coffee. Heidän toimipisteitään on ympäri kaupunkia ja niistä saa kaikenlaisia kahveja. Piditpä sitten vahvasta kahvista tai makeammasta vaihtoehdosta, kaikkea löytyy! Kahvi tarjoillaan erityisellä tavalla ja paremman maun aikaansaamiseksi kahvi keitetään ilman konetta. Paikka ei ole vain newyorkilaisten suosiossa, vaan tämä minimalististinen kahvila löytyy myös Japanista ja Koreasta.

 7. Irving Farm

  Tämän täytyy olla yksi New Yorkin suloisimmista kahviloista. Sekä henkilökunta, että asiakkaat ovat todella ystävällisiä ja ilmapiiri onkin aina miellyttävä. Palvelu on täydellistä. Cappucinoa koristaa kaakaojauhe-sydän ja vaikka tilaisit baarista, tarjoilija tuo ruoan pöytään. Kahvilassa on kaksi kerrosta ja paljon istumatilaa. Sieltä löytyy myös ilmainen WiFi-verkko. Irving Farm -kahvilasta löytyy laaja valikoima erilaisia kahveja, jotka voi myös tilata jääkahvina. Pienessä vitriinissä on esillä tuoreita muffinsseja, browneja ja suklaakroisantteja (suosittelen!). Päivällä on tarjolla pieni valikoima voileipiä ja bageleita ja illalla voit nauttia lasillisen viiniä juustotarjottimen kera.

  Parhaat kahvilat ja bagelit New Yorkissa - Irving Farm New Yorkissa

 8. Mudspot

  Mudspot New Yorkissa tunnetaan heidän vahvasta erittäin kofeiinipitoisesta kahvistaan. Tämä sopii tietenkin kaupunkiin, joka ei koskaan nuku. Tilaa original cup of Mud tai Mud Mocha. Eikö extra kofeiini ole tarpeen? Voit silti kokeilla jotain uutta ja erilaista tilaamalla Almond latten tai mint Mochaccinon. Koska heidän tarjoilemansa kahvi on niin vahvaa, on kaikissa pöydissä tarjolla ilmainen pullo vettä. Ruokalistalta löytyy myös aamiais- ja brunssivaihtoehtoja. Jos haluat jotain makeaa, tsekkaa vitriini, jossa on esillä herkullisia muffinseja. Puutarha on avoinna kesäisin, jolloin voit nauttia kahvisi raikkaassa ulkoilmassa.

Mistä löytyy paras kahvi New Yorkissa?

Kahviloita löytyy New Yorkista lähes kaikkialta. Tässä listani New Yorkin parhaista kahviloista.

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja