Jouluinen risteily New Yorkissa

Osta liput nyt
Jouluinen risteily New Yorkissa

Jouluinen risteily New Yorkissa on tunnelmallinen kaupunkiristeily joulukuussa. Kauniit skyline-näkymät Manhattanista ja talvinen tunnelma tekevät tästä risteilystä juhlakauden kohokohdan. Upea risteilijä on koristeltu jouluisasti. Siemaile kaakaota (ja lisää joukkoon halutessasi tilkka likööriä), herkuttele uunituoreilla pikkuleivillä ja uppoudu täysin joulun taikaan New Yorkissa.

Varaa jouluinen risteily New Yorkissa tästä

Contents

Cocoa and Carols -jouluristeily

Tämän risteilyn aikana pääset virittäytymään kunnolla joulutunnelmaan koristeluiden ja kaakaon ansiosta. Laiva on jouluisine koristeluineen hyvin romanttinen paikka. Jos etsit sopivaa risteilyä koko perheelle, on tämä loistava vaihtoehto. Voit nauttia näkymistä lämpimästi sisätilojen mukavuudessa ja ihailla Manhattania iltavalaistuksessa ottaen hienoja kuvia. Risteilyyn sisältyy yksi juoma ja pikkuleipä, juomia voi halutessaan ostaa lisää.

Ericin vinkki: “Tämä on hyvin rento ja kotoisa risteily – täydellinen vaihtoehto kun haluat nauttia joulutunnelmasta rauhassa. Koska risteily lähtee kello 18.00 jälkeen, silloin on jo tarpeeksi pimeää ja pääset ihailemaan Manhattania mahtavassa iltavalaistuksessa! Jos haluat risteilylle jouluaattona, kannattaa varata jouluaaton illallisristeily.”

Käytännön tietoa

  • Kesto: noin 1,5 tuntia
  • Lähtöpaikka: Chelsea Piers
  • Lähtöaika: useita risteilyvaihtoehtoja iltaisin
  • Tämä risteily on kausiluonteinen

Varaa jouluinen risteily New Yorkissa tästä

Jouluinen risteily New Yorkissa - Vapaudenpatsas Jouluinen risteily New Yorkissa - Vene

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja