RiseNY Times Squarella

Osta liput nyt
RiseNY Times Squarella

RiseNY Times Squarella New Yorkissa on elämys, jonka kautta kaupunkiin pääsee tutustumaan aivan erilaisesta näkökulmasta. Ainutlaatuisen kokemuksen aikana lennät yli ja ohi New Yorkin eri nähtävyyksien. Tuoksut, tuuli ja liike tekevät kyydistä entistäkin realistisemman. Lisäksi RiseNY:ssä opit lisää siitä, miten New Yorkista on tullut se kaupunki, jona se nykyään tunnetaan.

Varaa RiseNY-liput tästä

Koe RiseNY Times Squarella

Sisällä kuljet läpi seitsemän eri alueen, joista jokaisella on oma teemansa: TV/Radio, Muoti, Musiikki, Broadway ja Elokuva. Voit itse päättää, kuinka paljon aikaa vietät kussakin. Eri tiloissa pääset tutustumaan paremmin, miten nämä teemat ovat muokanneet kaupunkia ja miten ne ovat yhä tärkeitä tänä päivänä. Kun käyt RiseNY:ssä, voit istahtaa Frendien sohvalle, nähdä Broadway-puvustusta ja saat tietää lisää New Yorkin historiasta.

Lento New Yorkin yllä

Kokemuksen loppujuttu on mielestäni sen hauskin osa: sen päättää lentosimulaatio New Yorkin yllä. Istahda elokuvateatteriin ja lähde lennolle New Yorkin halki. 180 asteen valtava valkokangas, jota ei aluksi näe, on halkaisijaltaan 12 metriä ja ja näyttää 8K-kuvaa. Liikkuvat istuimet saavat tuntemaan aivan kuin lentäisit oikeasti kaupungin läpi. Tuuli, sumu ja hajut tekevät ajelusta entistäkin realistisemman. Kokemus on verrattavissa IMAXiin.

Ericin vinkki: Kun olet New Yorkissa, kannattaa ehdottomasti käydä Times Squarella. Jos haluat viettää alueella enemmän aikaa, oppia jotain New Yorkista ja/tai etsit huonolla säällä tekemistä sisätiloista, RiseNY on hyvä vaihtoehto. Siellä voi viettää helposti tunnin ja kokea New York eri tavalla. Paras aika käydä RiseNY:ssä on arkipäivänä, sillä jonot ovat lyhyemmät kuin viikonloppuisin.

Käytännön tietoa

  • Sijainti: 160 West 45th Street, Times Squaren McDonald’sin vieressä

Varaa RiseNY-liput tästä

Pääsy RiseNY:iin sisältyy myös Sightseeing Day Passiin ja Flex Passiin

RiseNY Times Squarella - Lavasteet RiseNY Times Squarella - Rekvisiitta

Mikä on RiseNY?

RiseNY on kokemus New Yorkissa, jossa voi tutustua kaupunkiin eri näkökulmasta. Lue lisää tästä.

Kuinka kauan RiseNY-käynti kestää?

Käynti RiseNY:ssä kestää suunnilleen 60 minuuttia. Lue kokemuksesta lisää tästä.

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja