Madame Tussauds New Yorkissa

Osta liput nyt
Madame Tussauds New Yorkissa

Madame Tussauds -vahakabinetti New Yorkissa tarjoaa jokaiselle jotakin. Näytillä on vahanukkeja Hollywood-tähdistä poliittisiin johtajiin unohtamatta Hämähäkkimiestä ja Hulkia. Madame Tussauds on kuitenkin paljon muutakin kuin pelkästään vahakabinetti. Tämä on ehdottomasti mukava New Yorkin vierailukohde sisätiloissa lasten kanssa tai ilman.

Osta liput Madame Tussauds -vahakabinettiin tästä

Contents

Madame Tussaudsin historia

Ranskalainen Maria Tussauds syntyi Strasbourgissa ja teki ensimmäisen vahanukkensa vuonna 1778. Se esitti kuuluisaa kirjailija-filosofi François-Marie Arouet Voltairea. Vuonna 1802 Maria Tussauds muutti Englantiin, missä hän avasi ensimmäisen vahanukkenäyttelynsä. Tussaudsin kuoleman jälkeen hänen poikansa perivät näyttelyn. He muuttivat näyttelyn vuonna 1884 paikalle, jossa tänä päivänä sijaitsee Lontoon Madame Tussauds. Nykyään Madame Tussauds -vahakabinetteja on jo 25 ympäri maailmaa.

New Yorkin Madame Tussauds avautui vuonna 2000. Suurin osa ihmisistä lähtee vahakabinettiin pelkästä mielenkiinnosta. Vierailijat voivat vahanukkien avulla matkata historiassa taaksepäin ja päästä kokemaan uudestaan maailman historiaa muokanneita tapahtumia.

Mitä Madame Tussaudsissa voi tehdä?

Vahakabinetin nukkekokoelma on vaikuttava, mutta vahakabinetista löytyy paljon muutakin tekemistä. Olen listannut tähän eri aktiviteetteja mitä paikan päällä voi tehdä:

Ghostbusters Experience

Ghostbusters on herätetty henkiin Ghostbusters Experiencessä Madame Tussaudsissa. Liikut useiden elokuvasta inspiraatiota saaneiden kohtausten halki ja otat osaa kummitusjahtiin pelastaaksesi New Yorkin sitä uhkaavalta pahikselta. Tämä kokemus on toteutettu uuden teknologian, lavastuksen, puvustuksen ja laitteiden avulla.

 

Marvel Super Heroes 4D Experience

Cinema 4D on lyhytelokuvanäytös, johon sisältyy paljon erikoistehosteita kuten vettä ja tuulta. Elokuva antaa vaikutelman, että olisit itse taistelemassa katsomisen sijaan. Tämä kokemus sallii sinun seistä hetken aikaa rinta rinnan suosikkisankarien kanssa! Liput Marvel 4D Experienceen voi ostaa lisäkohteena.

Broadway Experience

Ultimate Broadway Experience on interaktiivinen musiikkikokemus. Siihen sisältyy muun muassa interaktiivinen sähkökitara ja high-tech valoshow. Tutustu puvustuksen maailmaan kokeilemalla musikaalien rooliasuja ja ole yksi näyttelijöistä! Tämä on hauska aktiviteetti lapsille ja miksei aikuisille, jotka sitä uskaltautuvat kokeilemaan.

Be a Tonight Show Guest

Be a Tonight Show Guest on aito ja toimiva tv-studio, jossa pääsee mukaan kokemaan myöhäisillan talkshow’n. Koe millaista on olla studiossa ja näe mitä kulissien takana tapahtuu.

Oval Office

Oval Office sisältää kokoelman todella ainutlaatuisia vahanukkeja. Näyttelystä löytyy muun muassa maailman johtajia kuten Joe Biden ja Barack Obama. Tämän lisäksi museosta löytyy paljon lisää vahanukkeja hienoissa puitteissa. Lähde paikan päälle Madame Tussaudsiin New Yorkiin ja näe vahanuket omin silmin.

Käytännön tietoa

Ostettuasi liput saat sähköpostiisi kupongin, jonka voit tulostaa ja vaihtaa lippuun museolla. Voit myös näyttää sen mobiililippuna suoraan puhelimestasi noutaaksesi pääsylipun.

  • Aukioloajat:
    • sunnuntai – torstai: klo 10.00 – 20.00
    • melkein joka perjantai & lauantai: klo 10.00 – 22.00
  • Sijainti: Times Squarella, 234 West 42nd Street

Osta liput Madame Tussauds -vahakabinettiin tästä

New York Passilla pääsee myös Madame Tussauds -vahakabinettiin.

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja