Central Park Zoo -liput

Osta liput nyt
Central Park Zoo liput

Voit hankkia Central Park Zoo -liput kätevästi ennen matkaasi, mikä säästää sinulta aikaa ja rahaa. Central Park Zoo on New Yorkin kuuluisin eläintarha. Se ei ole kovin suuri, mutta siellä riittää ehdottomasti riittävästi katseltavaa yhdelle aamulle tai iltapäivälle, erityisesti jos olet New Yorkissa lasten kanssa. Central Park Zoo koostuu itse eläintarhasta, kotieläinpuistosta sekä 4D-elokuvateatterista, joka sijaitsee Central Parkin kaakkoiskulmassa. Puiston sisäänkäynti sijaitsee puistossa 64th Streetin läheisyydessä.

Osta Central Park Zoo -liput tästä

Contents

Central Park Zoon eläimet

Central Parkin eläintarhasta löytyy valikoima eksoottisia eläimiä, muun muassa lumileopardeja, harmaakarhuja, kultapandoja, lumiapinoita sekä merileijonia. Puisto on myös lukuisten eri pingviinilajien koti, mukaan lukien kuningaspingviinit. Pingviinien ja merileijonien päivittäinen ruokintahetki on avoinna yleisölle ja se on mukava nähdä! Älä unohda mennä pienelle kävelylle trooppista sademetsää mallintavan alueen halki. Siellä asuvat useat eksoottiset linnut, mutta myös lemurit, lepakot ja käärmeet. Eläinten katselun lisäksi voit tulla eläintarhaan katsomaan 4D-elokuvan. Se on 3D-elokuva, johon on lisätty aistiefektejä kuten tuulta tai vettä kokonaisvaltaisen elämyksen takaamiseksi! (se voi tosin olla hieman pelottava perheen pienimmille). Siksi, jos mietit mitä tehdä lasten kanssa New Yorkissa, Central Parkin eläintarha kannattaa ehdottomasti lisätä matkaohjelmaan! Suureen osaan eläintarhasta pääsee rattaiden, vaunujen ja pyörätuolin kanssa.

Kotieläintarha

Aivan pääsisäänkäynnin jälkeen eläintarhan puolella on kotieläintarha, Tisch Children’s Zoo. Sisäänpääsy sinne sisältyy Central Park Zoo -lippuihin. Siellä lapset voivat silitellä lemmikkejä ja ruokkia niitä pientä maksua vastaan. Täältä et löydä yhtään leopardia tai harmaakarhua, vaan pienempiä eläimiä kuten lampaita, vuohia ja sikoja. Sieltä löytyy myös erityinen nähtävyys: Manhattanin ainoa lehmä!

Käytännön tietoa

 • Sijainti: Central Parkin kaakkoiskulmassa
 • Aukioloajat
  • 01.04. – 04.11.2024:
   • ma-pe: klo 10.00 – 17.00
   • viikonloppuisin & pyhäpäivinä: klo 10.00 – 17.30
  • 05.11.2024 – maaliskuu 2025:
   • päivittäin: klo 10.00-16.30
 • Alle 3-vuotiaat ilmaiseksi
 • Lippuihin sisältyy Central Park Zoo ja Tisch Children’s Zoo
 • Hop on Hop off -bussi pysähtyy eläintarhan lähellä.

Osta liput Central Parkin eläintarhaan tästä
Central Park Zoo -liput sisältyvät myös Flex Passiin
Central Park Zoo liput - Lumileopardi Central Park Zoo liput - Sademetsä

Onko Central Parkin eläintarha ilmainen?

Central Park Zoo ei ole ilmainen, mutta sisäänpääsy sisältyy New York Sightseeing Passiin.

Kumpi eläintarha on parempi: Bronx vai Central Park?

Bronx Zoo on paljon suurempi ja eläimiä on paljon enemmän kuin Central Park Zoo'ssa. Kannattaa ehdottomasti käydä Bronxin eläintarhassa, jos sinulta löytyy siihen riittävästi aikaa. Jos aikaa on niukasti, mene sen sijaan pienempään ja keskeisellä paikalla sijaitsevaan Central Parkin eläintarhaan.

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja