Uiminen New Yorkissa

Uiminen New Yorkissa

Uiminen New Yorkissa on kiva aktiviteetti, jos haluat paeta hellettä kesällä. Kesäkauden aikana Manhattanilla voi olla todella kuuma, mihin kannattaa varautua mikäli suunnittelet matkan varaamista heinäkuulle tai elokuulle. New York on kiireinen kaupunki täynnä rakennuksia ja liikennettä, ja ilmastointi vaikuttaa olevan ainoa keino pysytellä viileässä. Manhattanilta ei löydy monia uimapaikkoja, mutta muista kaupunginosista löytyy muutamia ulkoilma-altaita. Helteen aiheuttaman kuumuuden taltuttamiseksi on myös paljon muita aktiviteetteja, ja paikkoja minne mennä.

Contents

New Yorkin uimarannat

Jos rakastat uimarantoja, New Yorkista löytyy muutama hyvä vaihtoehto, jossa voit kesäkuukausina rentoutua, ottaa aurinkoa, uida ja harrastaa ulkona. New Yorkin rannat ovat yleensä avoinna kausiluonteisesti, ja huippusesonki kestää Memorial Daysta Labor Dayhin. Sesongin ulkopuolella joillekin rannoille voi kuitenkin olla rajattu pääsy ja palvelumahdollisuudet. Tässä ovat valitsemani parhaat rannat New Yorkissa:

Coney Island Beach

Brooklynissa löytyy Coney Island: kiva paikka, joka on tunnettu suurista rannoistaan ja huvipuistostaan. Tämä ranta ei ole kovin lähellä Manhattania, joten paras vaihtoehto on mennä sinne metrolls! Tai mikset lähtisi New Yorkin pizzakierrokselle Brooklyniin ja Coney Islandille? Tämän kierroksen aikana tutustut Brooklyniin, maistelet pizzaa ja vierailet Coney Islandilla. Kierroksen jälkeen voit jäädä nauttimaan auringosta Coney Islandille niin pitkäksi aikaa kuin haluat.

Rockaway Beach

Toinen ranta New Yorkissa on Rockaway Beach, Queensin eteläpuolella. Helpoin tapa mennä rannalle on NYC Ferryn Rockaway-lauttareitti. Näin saat samalla myös mukavan lauttamatkan vesillä.

Päiväretki Hamptonsiin

Voit esimerkiksi viettää päivän Hamptonsissa ja hengailla kuuluisien ja rikkaiden joukossa. Hamptons on suhteellisen kaukana Manhattanilta, ja sinne matkustaminen julkisilla kulkuvälineillä vie aikaa. Mikäli haluat lähteä Hamptonsiin, paras tapa tehdä se on varaamalla päivämatka New Yorkista Hamptonsiin etukäteen. Tämän opastetun kierroksen aikana käydään pikaisesti yhdellä Hamptonsin julkisista rannoista.

Uima-altaat New Yorkissa

Jos kaipaat uima-allasta New Yorkissa, niitä löytyy monista hotelleista. Jos et yövy hotellissa, et voi yleensä käyttää uima-allasta tai sinun on maksettava altaalle pääsystä. Ota huomioon, että useimmat näistä uima-altaista eivät ole syviä, joten niissä ei välttämättä voi uida. Ne ovat kuitenkin erittäin virkistäviä lämpimämpinä kuukausina kaupungissa.

Uiminen New Yorkissa - Hotellin allas Uiminen New Yorkissa - DreamWorks Water Park

Ericin vinkki: “New York ei ole uimiseen soveltuva kaupunki. Jos matkustat lasten kanssa, varaa hotelli, jossa on uima-allas. Muussa tapauksessa New Yorkin rannat ovat myös hyvä vaihtoehto, kun etsit viilennystä.”

DreamWorks Water Park

Jos haluat viettää päivän täynnä vesileikkejä, American Dream Mallissa sijaitseva DreamWorks Water Park on pakollinen käyntikohde. Vesipuiston uima-allas on Pohjois-Amerikan suurin sisäallas. DreamWorks Water Parkissa on noin viisitoista vesiliukumäkeä ja aaltoallas. Taaperoille on rauhallisempia liukumäkiä ja suuri vesilinna. Todelliset huimapäät voivat myös ampaista läpi umpinaisten liukumäkienläpi. Vesipuistossa voi helposti pitää hauskaa ympäri vuoden.

Kylpylä New Yorkissa

Uima-allas löytyy myös Governors Islandin QC NY Spa’sta. Kylpylästä löytyy yli kaksikymmentä hyvinvoinnin elämystä ja kaksi infinity-allasta. Näiltä ulkoaltailta voit ihailla upeaa näkymää Manhattanille samalla, kun siemailet cocktailia.

Vesiurheilu New Yorkissa

New Yorkissa on paljon muitakin kesäaktiviteetteja, joiden avulla voi paeta hellettä. Huomioithan, että suurin osa alle listaamistani aktiviteeteista on kausiluontoisia. Niitä ei kannata jättää väliin, jos suunnittelet lomamatkaa Isoon Omenaan kesäkuukausina!

Uinti New Yorkissa - Royalton Hotel Uinti New Yorkissa - vesijetti

Ajelu vesijeteillä

Tiesitkö, että voit lähteä ajelulle vesijeteillä New Yorkissa? Voit ihastella kaikkia kaupungin päänähtävyyksiä samalla kun kruisailet vesillä. Ohitat Vapaudenpatsaan 90 km/h nopeudella! Ajelu alkaa ja päättyy Rockaway Beachille. Vesijetti-ajelun jälkeen voit nauttia kauniista päivästä rannalla.

Ericin vinkki: “Olen kokeillut vesijetillä ajelua, ja voin suositella sitä vilpittömästi. Ja kyllä, voit ajaa todella lujaa! Lähtisin uudestaan vaikka saman tien.

Melonta

Jos rakastat vesiurheilua, mutta et pidä vauhdista, niin melonta kajakilla pitkin Hudsonjokea on hyvä vaihtoehto. Voit lähteä kajakkikierrokselle, vaikka et olisi melonut koskaan aiemmin. Se yhdistää nähtävyyksien katselua ja liikuntaa. Sinulla on mahdollisuus harjoitella vähän aikaa sataman tuntumassa ennen kuin lähdet seuraamaan opasta Hudsonjoelle.

Ericin vinkki: “Matkustatko lasten kanssa ja etsitkö viilentävää puuhaa kuumalle kesäpäivälle? Monista New Yorkin leikkipuistoista löytyy vesielementtejä, missä lapset pääsevät läträämään. Suuntaa esimerkiksi Hecksher -leikkikentälle Central Parkissa, mutta pidä huolta että lapsilla on jalassa vedenkestävät kengät!”

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja