New Yorkin hotellit joissa uima-allas

New Yorkin hotellit joissa uima-allas

New Yorkin hotellit joissa on uima-allas ovat oivia virkistyspaikkoja, ja allashotelleja löytyy eri puolilta kaupunkia. Pitkän, nähtävyyksillä vietetyn päivän jälkeen on mahtavaa kastautua viileässä vedessä ja renotoutua auringosta nauttien. Tutustu valikoimaani New Yorkin parhaista hotelleista joissa on uima-allas. Näihin lukeutuu kaikkea kattoterassilla sijaitsevista altaista hotellien sisäaltaisiin.

Contents

New Yorkin hotellit uima-altaalla

Voit pulahtaa hotellivieraana uimaan New Yorkissa useammassa eri hotellissa, jossa on uima-allas. Monet uima-altaat ovat lämmitettyjä, joten voit käyttää niitä jopa talvella. Koska altaat ovat kuitenkin pieniä, niissä ei aina välttämättä pysty kunnolla uimaan.

Equinox Hotel New York

Kuntosaliketju Equinoxin omistamassa Equinox-hotellissa pääset ylellisyyden keskelle. Tässä Hudson Yardsissa sijaitsevassa viiden tähden hotellissa on kaksi uima-allasta; yksi suolaisen veden sisäuima-allas ja yksi ulkoallas, josta on näkymät Vesselille. Equinox-hotellissa on myös täyden palvelun kylpylä, jossa voi esimerkiksi käydä jääkylvyssä, saunassa ja hieronnoissa.

Varaa Equinox Hotel New York tästä

New Yorkin hotellit joissa uima-allas - Equinox Hotel

Sonder Apartments at Battery Park

Sonder Apartments tarjoaa majoitusta useissa eri paikoissa New Yorkissa, mutta Sonder at Battery Park on oma suosikkini. Heidän luksusasuntonsa ovat erittäin tilavia, ja ne ovat erityisen hyvä vaihtoehto, jos matkustat New Yorkiin lasten kanssa, muun muassa katolta löytyvän uima-altaan ansiosta. Uima-allas on suurin, jonka olen nähnyt New Yorkin hotelleissa, ja sieltä on upeat näkymät kaupunkiin. Lisäksi uima-allas on avoinna vain rakennuksen asukkaille ja vieraille, joten siellä on rauhallisempaa.

Varaa Sonder Apartment at Battery Park tästä

New Yorkin hotellit joissa uima-allas - Sonder Apartments Battery Park New Yorkin hotellit joissa uima-allas - Sonder Apartments Battery Park näkymä

Margaritaville Resort Times Square

Margaritaville Resort sijaitsee vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä Times Squarelta. Tästä hotellista löytyy useita eri baareja ja ravintoloita, kuten Landshark Bar & Grill, jossa on myös pieni uima-allas! Tilaa virvokkeita ja istahda aurinkotuolille nauttimaan auringonpaisteesta.

Varaa Margaritaville Resort Times Square tästä

New Yorkin hotellit joissa uima-allas - Margaritaville Resort Times Square

Gansevoort Meatpacking

Gansevoort Meatpacking -hotellin uima-allas sijaitsee kattoterassilla, joka on avoinna ympäri vuoden. Altaalta avautuu upeat kaupunkinäkymät, ja sen yhteydestä löytyy löytyy eläväinen kattoterassibaari.

Varaa Gansevoort Meatpacking NYC tästä

New Yorkin hotellit joissa uima-allas - Gansevoort Meatpacking

Royalton Park Avenue

Royalton Park Avenue -hotellin uima-allas sijaitsee aivan Empire State Buildingin kupeessa! Allas on osittain ulkona ja osittain sisällä, joten allasalueella viihtyy ympäri vuoden. Paikan päältä löytyy myös kattoterassibaari, joten voit siemailla drinkkiä aivan uima-altaan vieressä.

Varaa Royalton Park Avenue tästä

New Yorkin hotellit joissa uima-allas - Royalton Park Avenue

ModernHaus SoHo

Pulahda ModernHaus SoHon kattoterassin uima-altaaseen. JIMMY-nimiseltä kattoterassilta löytyy pieni uima-allas, jossa on mukava vilvoitella lämpimänä kesäpäivänä. Näkymät avautuvat Lower Manhattanille ja baarin puolelta voi tilata lasillisen. Arkisin uima-allasta voi käyttää klo 16.00 asti, viikonloppuisin se menee kiinni aikaisemmin, kun sitä käytetään allasbileisiin.

Varaa ModernHaus SoHo tästä

New Yorkin hotellit joissa uima-allas - ModernHaus SoHo

Virgin Hotel

New Yorkissa sijaitsevan Virgin-hotellin uima-altaalta avautuu upea näkymä Empire State Buildingille. Uima-altaan vieressä sijaitseva Pool Club on loistava paikka rentoutua drinkin merkeissä. Viikonloppuisin hotelli järjestää allasbileitä, joihin kaikki voivat osallistua. Ne saattavat olla pääsymaksullisia. Jos haluat enemmän omaa rauhaa, voit vuokrata cabana-teltan. Lisäksi hotellista löytyy muun muassa kuntosali, ravintola ja se on lemmikkiystävällinen!

Varaa Virgin Hotel tästä

New Yorkin hotellit joissa uima-allas - Virgin Hotel

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja