DreamWorks Water Park New Yorkin lähellä liput

Osta liput nyt
DreamWorks Water Park New Yorkin lähellä liput

Liput DreamWorks Water Park -vesipuistoon New Yorkin lähellä voi ostaa etukäteen verkosta. DreamWorks Water Park on valittu Yhdysvaltojen parhaaksi sisäuima-altaaksi. Vesipuistosta löytyy monia liukumäkiä ja muita vesijuttuja, joten se on ympäri vuoden hauska retki kaikenikäisille. Aktiviteetti on täydellinen, kun New Yorkissa on sateinen tai talvinen päivä, sillä sisätiloissa sijaitsevan uima-altaan lämpötila on 27°C. DreamWorks-vesipuisto sijaitsee Nickelodeon Universe -huvipuiston kanssa suuressa American Dream -ostoskeskuksessa New Jerseyssä, lähellä Manhattania.

Osta liput DreamWorks Water Parkiin New Yorkin lähellä tästä

Contents

DreamWorks Water Park, American Dream Mall

DreamWorks Water Parkissa on niin paljon tekemistä, että siellä voi helposti viettää tunteja. Liukumäkiä on yhteensä viisitoista ja ne ovat kaikkia erilaisia ja erikokoisia. Kelluntarenkaan kanssa tai ilman, yksi- tai viisikastaisella, hitaassa tai erittäin nopeassa  – mistä tahansa likumäestä tykkäätkin – jokaiselle löytyy jotakin. Pikkulapsille on pienempiä liukuja ja suuri vesilinna, mutta todellisille huimapäille löytyy myös umpinaisia liukumäkiä, joiden läpi voi ampaista. Kelluntarenkaan kyydissä voit lipua superpitkässä virtauksessa ja antaa DreamWorksin animaatiohahmojen roiskia vettä. Kaipaatko lisää toimintaa? Lähde uhmaamaan aaltoja surffaussimulaattoriin. Muista käydä myös aaltoaltaassa. Tästä vesiparatiisista löytyy itse asiassa maailman suurin sisäaaltoallas. Jos aikaa on vähän, voit ostaa Turbo Passin, joka sisältää priority-pääsyn moneen liukumäkeen.

DreamWorks Water Park -liput

Osta liput DreamWorks-vesipuistoon verkossa, jotta varmistat pääsyn haluamaasi aikaan. Kaikki liukumäet sisältyvät lipun hintaan eli niistä ei peritä lisämaksua. Ota mukaan omat pyyhkeet, ehkäpä hotellihuoneestasi. Jos sinulla ei ole pyyhettä, sellaisen voi ostaa paikan päältä. Saatavilla on myös kaappeja tavaroiden säilyttämiseen.

DreamWorks Water Park palvelut

Uima-altaan ympärillä olevia lepotuoleja voi käyttää ilmaiseksi. Lepotuoleilla voi rentoutua aterian jälkeen tai vain istuskella koko päivä kirjan kanssa, kun lapset pitävät hauskaa liukumäessä. Paikalla on monia hengenpelastajia, joten jos lapsesi ovat tarpeeksi vanhoja kulkemaan yksin, heidän turvallisuudestaan ei tarvitse olla huolissaan. Ylellisempi vaihtoehto on vuokrata cabana-teltta parilla sadalla dollarilla. Nämä lukittavat teltat sijaitsevat uima-altaan vieressä ja niissä on muutama sohva. Onko sinulla jotain erityistä juhlittavaa? Voit myös satsata täysillä ja varata (hintavan) skyboxin.

Uimisesta tulee nälkä! DreamWorksista voi ostaa syötävää, mutta valikoima on rajallinen. Tarjolla on lähinnä välipaloja ja herkkuja, mutta niitä löytyy kohtuullinen määrä. Omien ruokien tuominen ei ole sallittua.

Osta liput DreamWorks Water Parkiin New Yorkin lähellä tästä

DreamWorks Water Park New Yorkin lähellä liput - Vesiliukumäki DreamWorks Water Park New Yorkin lähellä liput - Lounge-tuolit

Ericin vinkki: “Vietin vesipuistossa 4–5 tuntia, eivätkä lapseni ehtineet nähdä tässä ajassa kaikkea. Paikan päällä voi helposti viettää kokonaisen päivän, mutta DreamWorksissa käyminen on myös hauska yhdistää samaan päivään Nickelodeon Universen kanssa, sillä molemmat teemapuistot sijaitsevat American Dream Mallissa. Aloititpa mistä paikasta tahansa, saavu paikalle ajoissa, jolloin elämyspuistoissa on vähemmän ihmisiä.”

Käytännön tietoa

Osta DreamWorks Water Park -liput etukäteen. Turbo Pass tulee tarvittaessa ostaa erikseen.

  • Sijainti: American Dream Mall, 1 American Dream Way, East Rutherford, New Jersey
  • Aukioloajat:
    • ma-pe: kello 12.00 – 19.00
    • la: kello 11.00 – 20.00
    • su: 11.00 – 19.00
  • Ikä: sopii kaikenikäisille, alle 2-vuotiaat eivät tarvitse lippua

Miten DreamWorks Water Parkiin pääsee?

Lauantaisin, sunnuntaisin ja juhlapyhinä Port Authorityn bussiterminaalista lähtee useampi suora NJ Transit -bussi 355 American Dreamiin. Arkisin on vain muutama lähtö, joten voit joutua vaihtamaan bussia kerran New Jerseyssä toiseen NJ Transitin bussiin. Suora kuljetus American Dream Mall -ostoskeskukseen sisältyy Sightseeing Day Passiin ja Flex Passiin.

Voit kulkea Manhattanilta myös Uberin tai Lyftin avulla. Hinta vaihtelee 40 dollarista 100 dollariin ryhmän koosta ja kyydin saatavuudesta riippuen. Käytä tätä linkkiä ja saat jopa 36$ alennuksen Lyft-palvelusta! Krediitti on voimassa 14 päivää tilin luomisen jälkeen. Lataa sovellus pari päivää ennen New Yorkiin lähtöä, jotta voit matkustaa kaupungissa alennuksella.

Osta liput DreamWorks Water Parkiin New Yorkin lähellä tästä

DreamWorks Water Park New Yorkin lähellä liput - Allas

Missä DreamWorks Water Park sijaitsee?

DreamWorks Water Park on osa American Dream Mall -ostoskeskusta New Yorkin lähellä. Sinne pääsee Manhattanilta helposti bussilla.

Mistä ostaa DreamWorks Water Park -liput?

Liput DreamWorks Water Parkiin New Yorkin lähellä voi ostaa verkosta. Lue lisää tästä.

Sopiiko DreamWorks Water Park pienille lapsille?

DreamWorks Water Park American Dream Mall -ostoskeskuksessa lähellä New Yorkia sopii kaikenikäisille. Vesipuistosta löytyy liukumäkiä ja muita vesijuttuja pienille lapsille, mutta myös vanhemmille lapsille ja aikuisille. Alle 2-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi sisään.

Onko New Yorkin lähellä sijaitseva DreamWorks Water Park hauska paikka?

DreamWorks Water Park on erittäin hauska nähtävyys koko perheelle. Koska vesiliukumäkiä on todella paljon, siellä voi viettää helposti koko päivän. Paikka sijaitsee täysin sisätiloissa, joten se on erinomainen kohde huonolla säällä. Lue American Dream -ostoskeskuksessa sijaitsevasta DreamWorks-vesipuistosta tästä.

Kuinka paljon DreamWorks Water Park -liput New Yorkin lähellä maksavat?

DreamWorks Water Park -liput ovat alkaen 65€.

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja