Nickelodeon Universe -huvipuisto New Yorkin lähellä liput

Osta liput nyt
Nickelodeon Universe huvipuisto New Yorkin lähellä liput

Nickelodeon Universe -huvipuisto sijaitsee New Yorkin lähellä. Liput Nickelodeon-elämyspuistoon voi ostaa etukäteen verkosta. Tämä sisähuvipuisto on osa American Dream Mall -ostoskeskusta New Jerseyssä, lyhyen matkan päässä Manhattanilta. Nickelodeon Universe keskittyy täysin Nickelodeon-animaatiohahmoihin ja se on hauska reissu koko perheelle. Koska teemapuisto on kokonaan sisätiloissa, se sopii täydellisesti, jos New Yorkissa on  kylmä tai sateinen päivä.

Osta liput Nickelodeon Universeen New Yorkin lähellä tästä

Contents

Nickelodeon Universe laitteet

American Dream Mallin Nickelodeon Universe on täysin sisätiloissa sijaitseva huvipuisto, jossa riittää nähtävää kaikenikäisille. Se on läntisen pallonpuoliskon suurin sisähuvipuisto ja laitteilla on mieleenpainuvia nimiä, kuten Jimmy Neutron’s Atom Smasher, Kraang Prime Pandemonium, The Shredder ja SpongeBob’s Jellyfish Jam. Laitteita on lempeistä juna-ajeluista ja karuselleistä aina vauhdikkaisiin vuoristoradoihin ja pudotustorneihin vanhemmille lapsille.

Nimestä “Nickelodeon” tulee ehkä enemmän mieleen lapset, mutta Nickelodeon Universe tarkoittaa paljon muutakin. Sieltä löytyy useita vuoristoratoja, jotka kulkevat ylösalaisin ja taaksepäin. Jopa aikuiset lähtevät Nickelodeonista vapisevin jaloin! Nickelodeon Universe on koko perheen elämyspuisto, jossa pikkulapsilla, teineillä (ja heidän vanhemmillaan) on hauskaa. Onko teillä aika kortilla? Voit ostaan sisäänpääsylipun lisäksi QuickPassiin, jolla saa priority-pääsyn kymmeneen kohteeseen.

Nickelodeon Universe huvipuisto New Yorkin lähellä liput - Vuoristorata Nickelodeon Universe huvipuisto New Yorkin lähellä liput - Huvipuistolaite

Nickelodeon Universe -liput muiden kohteiden kanssa

American Dream -ostoskeskuksessa on Nickelodeon Universen lisäksi myös muita käyntikohteita ja siksi siellä  on hauska viettää koko päivä useassa eri elämyspuistossa. Voit käydä reissun aikana myös esimerkiksi vesipuistossa nimeltä DreamWorks Water Park, jolloin teillä on luvassa monipuolinen päivä täynnä elämyksiä, jotka varmasti poikkeavat New Yorkin matkan muusta ohjelmasta. Hyvä suunnitelma on aloittaa Nickelodeonista, jossa 2–4 tuntia riittää käymään muutaman kerran haluamissasi laitteissa. Sen jälkeen voit mennä DreamWorksiin ja uida vielä muutaman tunnin. Molemmissa paikoissa neuvo on: mitä aikaisemmin, sitä hiljaisempaa. Minne ikinä menetkin, aloita päiväsi ajoissa, jotta olet paikalla ennen ihmismassoja.

Ericin vinkki: “Jos vierailet American Dream -ostoskeskuksessa vanhempien lasten kanssa, jalkautuminen eri paikkoihin on mahdollista. Koska ostoskeskuksen kaupat ovat lähellä, lapset voivat esimerkiksi mennä huvipuistoon, kun vanhemmat shoppailevat. Yli 14-vuotiaat pääsevät elämyspuistoon ilman huoltajaa.”

Nickelodeon Universe huvipuisto New Yorkin lähellä liput - Huvipuistossa Nickelodeon Universe huvipuisto New Yorkin lähellä liput - Nähtävyydet

Käytännön tietoa

Nickelodeon Universeen tarvitsee pääsylipun. Jos haluat käyttää QuickPassia, se tulee ostaa erikseen.

  • Sijainti: American Dream Mall, 1 American Dream Way, East Rutherford, New Jersey
  • Aukioloajat:
    • ma-to: kello 13.00–19:00
    • pe-la: kello 11.00–22.00
    • su: kello 11.00–20.00
  • Ikä: sopii kaikenikäisille, vapaa pääsy alle 3-vuotiaille

Osta liput Nickelodeon Universeen New Yorkin lähellä tästä

Miten Nickelodeon Universeen pääsee?

Lauantaisin, sunnuntaisin ja juhlapyhinä Port Authorityn bussiterminaalista lähtee useampi suora NJ Transit -bussi 355 American Dreamiin. Arkisin on vain muutama lähtö, joten voit joutua vaihtamaan bussia kerran New Jerseyssä toiseen NJ Transitin bussiin. Suora kuljetus American Dream Mall -ostoskeskukseen sisältyy Sightseeing Day Passiin ja Flex Passiin.

Voit kulkea Manhattanilta myös Uberin tai Lyftin avulla. Hinta vaihtelee 40 dollarista 100 dollariin ryhmän koosta ja kyydin saatavuudesta riippuen. Käytä tätä linkkiä ja saat jopa 30$ alennuksen Lyft-palvelusta! Krediitti on voimassa 14 päivää tilin luomisen jälkeen. Lataa sovellus pari päivää ennen New Yorkiin lähtöä, jotta voit matkustaa kaupungissa alennuksella.

Missä Nickelodeon Universe sijaitsee?

Nickelodeon Universellä on kaksi huvipuistoa, joista toinen sijaitsee American Dream Mall -ostoskeskuksessa New Yorkin lähellä.

Mistä ostaa liput Nickelodeon-huvipuistoon?

New Yorkin lähellä sijaitsevaan Nickelodeon Universeen voi ostaa liput verkosta. Lue lisää tästä.

Minkä ikäisille Nickelodeon Universe on tarkoitettu?

American Dream Mall -ostoskeskuksessa New Yorkin lähellä sijaitseva Nickelodeon Universe -huvipuisto sopii kaikenikäisille. Laitteita löytyy sekä pienille lapsille että teineille. Vapaa pääsy alle 3-vuotiaille.

Kuinka paljon Nickelodeon Universe -liput New Yorkin lähellä maksavat?

Nickelodeon Universe -liput ovat alkaen 59€.

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja