American Dream Mall New Yorkin lähellä

American Dream Mall New Yorkin lähellä

American Dream Mall New Yorkin lähellä on suuri ostoskeskus, josta löytyy useita huvipuistoja ja nähtävyyksiä. American Dream sijaitsee New Jerseyssä, lyhyen matkan päässä Manhattanilta. Kauppakeskuksessa on satoja kauppoja, mutta useimmat sen nähtävyyksistä ovat paikan merkittävimpiä käyntikohteita. Ostoskeskuksen sisältä löytyy Nickelodeon -teemapuisto, DreamWorks -vesipuisto sekä hiihtohalli ja lumilautailupuisto Big SNOW. American Dream Mall on siis hauska kohde koko perheelle ja siitä riittää iloa kokonaiseksi päiväksi.

American Dream Mall liikkeet

American Dream sijaitsee täysin sisätiloissa, joten ostoskeskus on erinomainen käyntikohde, jos New Yorkissa on sateinen päivä. Manhattanilta sinne pääsee julkisilla tai taksilla 30-40 minuutissa. American Dreamin liikkeet on suunnattu tavallisille shoppailijoille. Löydät muutamia kalliimpia huippumerkkejä, mutta suurimmaksi osaksi sieltä löytyy sellaisia liikkeitä kuten Primark, H&M ja American Eagle. Yksi käynnin arvoisista kaupoista on IT’SUGAR. Se on vaikuttava kolmikerroksinen karkkikauppa, joka näyttää siltä kuin itse Villi Vonkka olisi suunnitellut sen. Suuntaa myös Toys“R”Us -lippulaivamyymälään, josta löytyy kaksikerroksinen liukumäki ja jäätelöbaari.

Keskellä ostoskeskusta on kaunis “salainen puutarha”, jossa voi levätä hetken shoppailun lomassa. Sinut ympäröi runsas vihreys sekä tonttujen, sienten ja jänisten patsaat. Ostoskeskuksesta löytyy paljon liikkeitä, joten teemapuistojen kanssa paikka on mukavan vilkas. Lisäksi valikoimaan kuuluu monia ravintoloita, joissa voit nauttia lounaan tai illallisen pihvistä tacoihin ja pizzasta aasialaiseen ruokaan. Kauppakeskus ei ole vielä täysin valmis, joten tällä hetkellä siellä on vielä melko paljon tyhjää liiketilaa.

American Dream Mall New Yorkin lähellä - Puutarha

Ericin vinkki: American Dream Mall NJ on osa Meadowlandsin urheilukompleksia, johon kuuluu myös MetLife Stadium. Stadionilla pelaavat New York Jets ja New York Giants. Ostoskeskusta ja MetLife-stadionia yhdistää jalankulkukäytävä, joten shoppailun jälkeen on helppo päästä stadionille päivän päätteeksi katsomaan jenkkifutismatsi.

American Dream Mall nähtävyydet

American Dream Mall ei ole pelkkä ostoskeskus. Siellä sijaitsevat nähtävyydet ovat myös yhtä hauskoja. Ostoskeskuksessa voi helposti viettää kokonaisen päivän. Ja koska kaikki löytyy sisätiloista, paikka sopii loistavasti sateiseen tai kylmään päivään joko yksin tai lasten kanssa.

Nickelodeon Universe

Nickelodeon Universe on todellinen huvipuisto täynnä vuoristoratoja ja muita laitteita. Elämyspuistoon tarvitsee erilliset sisäänpääsyliput, kuten muihinkin American Dreamin kohteisiin. Tästä sisähuvipuistosta löytyy kaikenikäisille hauskoja laitteita, jotka perustuvat Nickelodeon-tv-sarjojen hahmoihin, esimerkiksi Ryhmä Hau ja Paavo Pesusieni.

DreamWorks Water Park

Haluatko mennä uimaan koko perheen kanssa? Siinä tapauksessa kannattaa vierailla DreamWorks Water Parkissa, joka on Pohjois-Amerikan suurin sisävesipuisto. Vesipuistossa on liukumäkiä, altaita ja muita vesijuttuja, jotta voit pitää tuntikausia hauskaa vedessä.

American Dream Mall New Yorkin lähellä - Nickelodeon American Dream Mall New Yorkin lähellä - DreamWorks

LEGOLAND Discovery Center

LEGOLAND on myös edustettuna New Jerseyn American Dream -ostoskeskuksessa. LEGOLAND Discovery Center on suunnattu erityisesti 3–10 -vuotiaille lapsille ja tutustuttaa heidät legojen maailmaan. Keskuksesta löytyy laitteita, isoja LEGO-hahmoja ja LEGO-palikoista rakennettu miniatyyrikaupunki. Älä sekoita LEGOLAND Discovery Centeriä LEGOLAND New York Resortiin, joka on LEGOLAND-teemapuisto Hudsonjoen laaksossa.

Osta LEGOLAND Discovery Center -liput tästä

SEA LIFE Aquarium

American Dream Mall’issa sijaitsevassa SEA LIFEssa on vedenalainen tunneli ja tuhansia kaloja upeasti luoduissa akvaarioissa. Onko sinua aina kiinnostanut, miltä Times Square näyttäisi vedenalaisessa maailmassa? Voit nähdä tämän yhdessä SEA LIFEn erikoisnäyttelyistä. Kalojen elinympäristöt ovat saaneet inspiraationsa New Yorkin nähtävyyksistä.

Osta SEA LIFE -liput tästä

American Dream Mall New Yorkin lähellä - LEGOLAND Discovery Center American Dream Mall New Yorkin lähellä - SEA LIFE Aquarium

Big SNOW

Big SNOW on Amerikan ainoa sisähiihtokeskus, jossa on todellista lunta ympäri vuoden. Olipa talvi tai keskikesä, siellä voi hiihtää tai lumilautailla. Varattavissa on monia erilaisia paketteja (varusteiden kanssa tai ilman), oppitunteja jne. Ei väliä oletko kokenut hiihtäjä vai uusi lajissa, Big SNOW takaa sinulle onnistuneen talvipäivän!

Angry Birds Mini Golf

Niille, jotka ovat aina halunneet leikkiä Angry Birdsin lintujen kanssa myös tosielämässä, löytyy “Angry Birds Mini Golf”. Tällä kahdeksantoista reiän minigolfradalla ei käytetä pelkästään golfmailoja, vaan myös esimerkiksi katapultteja. Todellinen Angry Birds -kokemus on taattu!

Osta Angry Birds Mini Golf -liput tästä

Muut kohteet

Yllä mainittujen kohteiden lisäksi American Dream Mall Meadowlandsista löytyy myös muuta tekemistä. Esimerkiksi peililabyrintti Mirror Maze, hohto-minigolf Blacklight Mini Golf, luistinrata, Escape Game ja TiLT-niminen optisten illuusioiden museon. Yksi asia on varma – tässä New Jerseyn ostoskeskuksessa ei kyllästy hetkeksikään!

Käytännön tietoa

Lauantaisin, sunnuntaisin ja juhlapyhinä Port Authorityn bussiterminaalista lähtee suora NJ Transit -bussi 355 American Dreamiin. Arkisin ei ole suoraa bussiyhteyttä, joten bussia joutuu vaihtamaan kerran New Jerseyssä toiseen NJ Transitin bussiin. Voit kulkea Manhattanilta myös Uberin tai Lyftin avulla. Hinta vaihtelee 40 dollarista 100 dollariin ryhmän koosta ja kyydin saatavuudesta riippuen. Käytä tätä linkkiä ja saat 15$ alennuksen Lyft-palvelusta! Krediitti on voimassa 15 päivää tilin luomisen jälkeen. Lataa sovellus pari päivää ennen New Yorkiin lähtöä, jotta voit matkustaa kaupungissa alennuksella.

  • Sijainti: 1 American Dream Way, East Rutherford, New Jersey
  • Ostoskeskuksen aukioloajat:
    • su–to: klo 11.00–20.00
    • pe: klo 11.00–21.00
    • la: klo 11.00–22.00
  • Elämyspuistoilla ja muilla nähtävyyksillä on eri aukioloajat

American Dream Mall New Yorkin lähellä - Liikkeitä American Dream Mall New Yorkin lähellä - Ravintola

Mikä American Dream Mall sijaitsee?

American Dream Mall sijaitsee New Jerseyssä, New York Cityn lähellä. Osoite on 1 American Dream Way, East Rutherford, New Jersey.

Mikä on American Dream Mall?

American Dream Mall on suuri ostoskeskus, jossa sijaitsee useita nähtävyyksiä. Kauppoja on satoja, mutta sielt löytyy myös huvipuisto, vesipuisto, hiihtohalli ja monia muita nähtävyyksiä. Lue lisää tästä.

Onko New Yorkissa huvipuistoja?

New Jerseyssä, lyhyen matkan päässä New Yorkista, löytyy sisätiloista Nickelodeon Universe ja iso vesipuistoparatiisi DreamWorks Water Park. Molemmat ovat osa American Dream Mall -ostoskeskusta. Lue siitä lisää tästä.

Kuinka American Dream Mall -ostoskeskukseen pääsee?

Viikonloppuisin ja pyhinä American Dreamiin on suora bussiyhteys Manhattanin Port Authority -terminaalista. Muina päivinä ei ole suoraa yhteyttä, vaan bussia on vaihdettava kerran.

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja