LEGOLAND New York Resort -liput

Osta liput nyt
LEGOLAND New York Resort -liput

LEGOLAND New York -liput ovat myynnissä! Tämä LEGOLAND-huvipuisto New Yorkissa keskittyy täysin legoihin.Teemapuisto koostuu seitsemästä osasta, joita kutsutaan “maiksi”. Seitsemässä eri maassa voi leikkiä ja rakentaa palikoilla, mutta voit mennä myös vuoristorataan ja muihin huvipuistolaitteisiin, joita on tarjolla niin pienemmille kuin vanhemmille lapsille. LEGOLAND New York Resort on suunnattu 2–12-vuotiaille. Lippu sisältää kuljetuksen Manhattanin Port Authority -bussiterminaalista.

Osta tästä LEGOLAND New York Resort -liput, jotka sisältävät kuljetuksen

Contents

Nähtävyydet ja laitteet LEGOLAND New York Resortissa

Lasten teemapuisto on jaettu seitsemään eri maahan. Sieltä löytyy esimerkiksi LEGO Pirates, jossa kaikki pyörii merirosvojen ja veden ympärillä. Tai vieraile LEGO-linnassa, jota kiertää lohikäärmeen muotoinen vuoristorata. LEGOn ninjahahmoihin perustuvassa LEGO NINJAGO Worldissa lapset voivat kehittyä todellisiksi ninjoiksi.

Hieman vähemmän vauhdikkaat laitteet löytyvät LEGO Citystä, jossa lapset voivat ajaa LEGO-autoja tai auttaa sammuttamaan tulipalon. Miniland koostuu kymmenestä eri kaupungista, joiden nähtävyydet on rakennettu yli 22 miljoonasta palikasta. Bricktopiassa lapset voivat rakentaa kaiken, mitä he ovat päivän aikana nähneet LEGOLAND New Yorkissa. LEGO-taideteoksia pääsee ihailemaan Brick Streetillä.

Ericin vinkki: LEGOLAND New York Resortiin pystyy tutustumaan yhden päivän aikana. Teemapuisto on suunnattu lapsille, joten etäisyydet seitsemän maan välillä eivät ole kovin suuria. Suosittelen varaamaan lipun, joka sisältää kuljetuksen Manhattanilta. Näin voit vierailla LEGOLAND New Yorkissa erittäin helposti ja mukavasti.

Palvelut LEGOLAND New Yorkissa

Kaikissa seitsemässä maassa on mahdollista nauttia syötävää ja juotavaa niissä sijaitsevissa kahviloissa, ravintoloissa tai ruokakojuissa. Tarjolla on paljon eri vaihtoehtoja voileivistä ja välipaloista hampurilaisiin ja pizzaan. Lisäksi LEGOLANDista löytyy useita kauppoja, jotka myyvät legoja, joita ei löydy mistään muualta. Voit myös ostaa paikan päältä LEGOLAND NY Resort -matkamuistoja.

Käytännön tietoa

Ota huomioon, että LEGOLAND New York Resortissa ei voi maksaa käteisellä, vaan vain pankkikortilla. Ennen elämyspuistoon menoa kaikki tavarat menevät turvatarkastuksen läpi.

LEGOLAND NY sijaitsee Manhattanin ulkopuolella. Manhattanin Port Authority -linja-autoasemalta pääsee bussilla suoraan New Yorkin osavaltiossa sijaitsevaan huvipuistoon.

  • Sijainti: LEGOLAND New York Resort, One Legoland Blvd, Goshen, New York.
  • Aukiolo: Elämyspuisto ei ole joka päivä auki ja aukiolo riippuu vuodenajasta. Katso aukioloajat ennen New Yorkiin matkustamista.
  • Ikäraja: Suunnattu 2–12-vuotiaille. Alle 3-vuotiaat lapset eivät tarvitse lippua LEGOLAND New Yorkiin, maksat vain kuljetuksesta.

Osta tästä LEGOLAND New York Resort -liput, jotka sisältävät kuljetuksen

Osta LEGOLAND New York Resort -liput tästä

LEGOLAND New York Resort -liput - LEGO Miniland LEGOLAND New York Resort -liput - Huvipuistolaite

Mitä maksaa LEGOLAND New York Resort -liput?

LEGOLAND New York Resort -liput, jotka sisältävät kuljetuksen, ovat alkaen 168€.

Missä LEGOLAND New York Resort sijaitsee?

LEGOLAND New York Resort sijaitsee New Yorkin osavaltiossa. Osoite on One Legoland Blvd, Goshen, New York.

Mille ikäryhmälle LEGOLAND New York Resort on suunnattu?

LEGOLAND New York Resort on suunnattu 2–12-vuotiaille lapsille. Lue lisää tästä.

Miten LEGOLAND New York Resortiin pääsee?

Bussit lähtevät Manhattanilta Port Authority -bussiterminaalista suoraan LEGOLAND New York Resortiin. Varaa kuljetuksen sisältävä lippu tästä.

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja