Brooklyn, Queens ja Bronx -kierros

Osta liput nyt
Opastettu Brooklyn, Queens ja Bronx -kierros

Brooklyn, Queens ja Bronx -kierros tarjoaa mainion tilaisuuden tutustua New Yorkin vähemmän tunnettuihin hallintoalueisiin. Ensimmäistä tai toista kertaa New Yorkiin matkustavat suuntaavat pääasiassa Manhattanille. Ja miksi ei, sillä siellä sijaitsevat kaupungin kuuluisimmat nähtävyydet. Mikäli olet kuitenkin jo ehtinyt tutustumaan kaupungin suosituimpiin kohteisiin tai haluaisit saada paremman tuntuman paikallisesta elämästä, suosittelen lähtemään bussikierrokselle Brooklyniin, Queensiin ja Bronxiin. Tämä opastettu kierros tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua alueiden kulttuureihin ja ominaispiirteisiin.

Varaa Brooklyn, Queens ja Bronx -kierros tästä

New York, kontrastien kaupunki

Harlemissa näette historiallisesti merkittäviä paikkoja, kuten Apollo-teatterin, jossa monet suuret artistit ovat tehneet debyyttinsä. Ylitätte Harlem-joen ja jatkatte Bronxiin. Matkalla näkyy kuuluisa Yankee Stadium, baseball-joukkue New York Yankeesin kotipaikka. Voit myös nähdä hienoja esimerkkejä Bronxin katutaiteesta.

Queensiin mennessä pääsette ihailemaan skyline-näkymiä reitin varrella. Tulet hämmästymään näiden kahden hallintoalueen kontrasteista, joista selvin on Queensissa, kulttuurien sulatusuunissa, jossa asuu monia eri etnisiä ryhmiä. Sen johdosta tästä kaupunginosasta löytyy maailman laajin kirjo etnisiä ravintoloita. Ohitatte myös Citi Field Stadiumin, joka on New York Metsin kotiareena, sekä pysähdytte Flushing Meadowsissa.

Brooklyn, Queens ja Bronx -kierros - Harlem Opastettu Brooklyn, Queens ja Bronx -kierros - Yankee Stadium

Sulatusuuni

Brooklynissa näet omin silmin, miksi hallintoalueella on ollut merkittävä osa hipsterisukupolven syntymisessä. Pääset myös tutustumaan aitoon juutalaiseen kaupunginosaan, jossa aika näyttää seisahtuneen paikoilleen, ja tunnelmalliseen DUMBOn alueeseen.

Kierroksen aikana pysähdytte useissa kohteissa, joissa pääset katselemaan ympärillesi ja ottamaan valokuvia. Opas kertoo kierroksen varrella olevista kaupunginosista. Kokonaisuudessaan tämä tarjoaa mainion tilaisuuden tutustua New Yorkin hallintoalueiden monimuotoisuuteen, mikä tekee tästä kaupungista niin kiehtovan kulttuurien sulatusuunin.

Käytännön tietoa

Tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi kupongin (voucher), jonka voit joko tulostaa ja käyttää lippuna kierroksella tai näyttää suoraan älypuhelimestasi e-lippuna.

  • Kesto: noin 6 tai 7 tuntia
  • Lähtöpaikka: Grand Central Terminal
  • Lähtöaika: kello 8.30

Varaa Brooklyn, Queens ja The Bronx -kierros tästä

Opastettu Brooklyn, Queens ja Bronx -kierros - Bronx Street Art Opastettu Brooklyn, Queens ja Bronx -kierros - Unisphere

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja