Brooklyn, Queens ja Bronx -kierros

Osta liput nyt
Opastettu Brooklyn, Queens ja Bronx -kierros

Brooklyn, Queens ja Bronx -kierros tarjoaa mainion tilaisuuden tutustua New Yorkin vähemmän tunnettuihin hallintoalueisiin. Ensimmäistä tai toista kertaa New Yorkiin matkustavat suuntaavat pääasiassa Manhattanille. Ja miksi ei, sillä siellä sijaitsevat kaupungin kuuluisimmat nähtävyydet. Mikäli olet kuitenkin jo ehtinyt tutustumaan kaupungin suosituimpiin kohteisiin tai haluaisit saada paremman tuntuman paikallisesta elämästä, niin suosittelen Brooklyn, Queens ja Bronx -bussikierrosta. Se tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua näiden hallintoalueiden kulttuureihin ja ominaispiirteisiin.

Varaa Brooklyn, Queens ja Bronx -kierros tästä

New York, kontrastien kaupunki

Kierros alkaa Manhattanilta, jossa nouset bussiin. Ylitätte Harlem-joen ja jatkatte Bronxiin, jossa on kierroksen ensimmäinen pysähdyspaikka: kuuluisa Yankee Stadium, baseball-joukkue New York Yankeesin kotipaikka. Voit myös nähdä hienoja esimerkkejä Bronxin katutaiteesta. Yksi kierroksen kohokohdista on vierailu Bronxin Little Italyssa, joka tunnetaan myös New Yorkin “aitona Little Italyna”.

Bussi jatkaa matkaa kohti Queensia samalla kun ihailet kaupunkimaisemia. Tulet hämmästymään näiden kahden hallintoalueen kontrasteista, joista selvin on Queensissa, kulttuurien sulatusuunissa, jossa asuu monia eri etnisiä ryhmiä. Sen johdosta tästä kaupunginosasta löytyy maailman laajin kirjo etnisiä ravintoloita. Ohitatte myös Citi Field Stadiumin, joka on New York Metsin kotiareena, sekä pysähdytte lähellä sijiatsevan Unispheren luona Flushing Meadowsissa. Tämä maapallo on yksi Queensin kuuluisimmista maamerkeistä.

Ericin vinkki: Pidän tästä kierroksesta paljon ja erityisesti visiitist’ Bronxin Little Italyyn. Sinulla on nimittäin mukavasti aikaa tutkia bronxilaista toria, jossa paikalliset tekevät ostoksensa. Suosittelen kokeilemaan herkullista cannolia ja jääkahvia (omakustanteisesti).

Opastettu Brooklyn, Queens ja Bronx -kierros - Bronx Little Italy Opastettu Brooklyn, Queens ja Bronx -kierros - Yankee Stadium

Sulatusuuni

Viimeisimpinä mutta ei vähäisimpänä, suuntaatte vilkkaaseen Brooklyniin, jossa näet omin silmin, miksi Brooklynilla on ollut merkittävä osa hipsterisukupolven syntymisessä. Pääset myös tutustumaan aitoon juutalaiseen kaupunginosaan, jossa aika näyttää seisahtuneen paikoilleen, ja tunnelmalliseen DUMBOn alueeseen. Kierros päättyy Manhattanin Little Italyyn, mutta voit halutessasi päättää kierroksen myös DUMBOon ja kävellä Brooklynin sillan yli Manhattanille.

Kierroksen aikana pysähdytte useissa kohteissa, joissa pääset katselemaan ympärillesi ja ottamaan valokuvia. Monikieliset oppaat kertovat kierroksen varrella olevista kaupunginosista. Kokonaisuudessaan tämä tarjoaa mainion tilaisuuden tutustua New Yorkin hallintoalueiden monimuotoisuuteen, mikä tekee tästä kaupungista niin kiehtovan kulttuurien sulatusuunin.

Käytännön tietoa

Tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi kupongin (voucher), jonka voit joko tulostaa ja käyttää lippuna kierroksella tai näyttää suoraan älypuhelimestasi e-lippuna.

  • Kesto: noin 4 tuntia
  • Lähtöpaikka: Manhattan
  • Lähtöaika: tiistai, torstai ja lauantai kello 09.00.

Varaa Brooklyn, Queens ja The Bronx -kierros tästä

Opastettu Brooklyn, Queens ja Bronx -kierros - Bronx Street Art Opastettu Brooklyn, Queens ja Bronx -kierros - Unisphere

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje


Hae lippuja
alkaen
saakka
Hae lippuja