Päiväreissu Hamptonsiin

Osta liput nyt
hamptons

Suunnitelmissa päiväreissu Hamptonsiin? Miksipä ei? New Yorkin Hamptonsista löytyy joitakin Yhdysvaltain kalleimpia ja ylellisempiä kiinteistöjä ja aluetta pidetäänkin rikkaiden ja kuuluisien leikkikenttänä. Vietä päivä heidän kengissään tutustuen Hamptonsiin ja näet miksi paikka on niin suosittu. Matka alkaa aikaisin aamulla, jolloin jätätte kiireisen New Yorkin taaksenne. Matkan varrelta löytyy kaunista luontoa ja kukkia (keväällä), jotka tekevät Hamptonsista täydellisen pakopaikan New Yorkista. Ajatte Long Island Duckin ohi ja pysähdytte kuuluisassa Southamptonsissa. Tämä on paikka, jossa kuuluu näyttäytyä! Kaupungissa ovat aikoinaan asuneet muun muassa Steven Spielberg, Jerry Seinfeld ja David Letterman. Opas kertoo mielellään hauskoja faktoja ja Hamptonsin historiaa matkan varrella.

Varaa päiväreissu Hamptonsiin tästä

Ocean Drive Hamptons

Kierrä ensin pääkatu (main street) ja ota paljon valokuvia ja suuntaa sen jälkeen satamaan Ocean Drivea pitkin. Näet miten rikkaat ja kuuluisat asuvat! Sieltä matka jatkuu idylliseen Sag Harborin pikkukaupunkiin, jossa rikkaiden purjehtijoiden “lelut” ovat esillä. Kaupunki tarjoaa loistavat shoppailumahdollisuudet ja saatat tehdä jopa antiikkilöytöjä. Jos tästä huolimatta ei onnista, ei huolta, sillä seuraavana vuorossa on Tanger Outlets, joka myy designer-vaatteita, laukkuja ja kenkiä pilkkahintaan. Edes rikkaat eivät voi vastustaa hyvää alennusta!

Tämän kaiken jälkeen suuntaatte takaisin New York Cityyn, jonne saavut myöhään iltapäivällä. Voit jatkaa iltaa illallisen merkeissä tai ehkä lähteä katsomaan yhtä monista Broadway-show’sta.

Ericin vinkki: Tältä kierrokselta löytyy kaikille jotain, Hamptonsin rantaelämästä outletshoppailuun. Kaikkia on kuitenkin vaikea miellyttää. Toiset haluaisivat viettää rannassa koko päivän, toiset taas shoppailla koko päivän. Pidä tämä mielessä. Neuvoisin vierailemaan Hamptonsissa keväällä tai kesällä, kun se on parhaimmillaan. Muuten saatat pettyä, koska kaikki paikat eivät ole auki.

Käytännön tietoa

Varauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi kupongin, jonka voit tulostaa ja käyttää lippuna tai näyttää mobiililippuna puhelimestasi.

  • Lähtöpaikka: Port Authority Bus Terminal (42nd Street, 8th Avenuen ja 9th Avenuen välissä)
  • Lähtöaika: tiistaisin kello 6.30

Varaa päiväreissu Hamptonsiin tästä

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja