Päiväreissu Hamptonsiin

Osta liput nyt
hamptons

New Yorkista päiväreissu Hamptonsiin on loistava tapa tutustua kaukaisempaan osaan New Yorkia. Seudulta löytyy Yhdysvaltojen arvokkaimpia luksuskoteja. Vieraile Hamptonsin rannalla, käy maistelemassa viinejä ja kiertele amerikkalaisten pikkukaupunkien katuja oppaan johdolla. Saat kuulla kaiken tästä ainutlaatuisesta alueesta.

Varaa New Yorkista päiväreissu Hamptonsiin tästä

Contents

Hamptons-päivämatka

Bussi Manhattanilta Hamptonsiin lähtee matkaan aikaisin aamulla. Matkan varrella näette julkkisten kalliita taloja oppaan kertoessa lisää elämästä Hamptonsissa. Moneen sieltä hankittuun taloon kuuluu oma yksityinen ranta-alue, joten rannalle ei oikeastaan ole pääsyä mistään. Onneksi opas vie sinut yhdelle Hamptonsin yleisistä uimarannoista, jossa voit käydä pikkukävelyllä nauttimassa raittiista meri-ilmasta. Rannalla vilvoittelun jälkeen bussi suuntaa Main Streetille. Pääkadulta löytyy kaikenlaisia kauppoja – se on myös paikka, jossa kuuluu näyttäytyä!

Päiväreissu Hamptonsiin - Uimaranta Päiväreissu Hamptonsiin - Talo rannalla

Luksuselämää

Jos jano pääsee yllättämään, ei huolta! Seuraava pysähdyspaikka on viinitarha. Jos olet yli 21-vuotias ja kiinnostunut viinistä, voit halutessasi maistella erilaisia viinejä. Vaikka et ehkä pitäisikään viinistä, jo pelkästään maisemien katselu on mukavaa.

Päiväreissu Hamptonsiin - Viinitila Päiväreissu Hamptonsiin - Viiniä

Sag Harborissa voit ihailla rikkaiden “leluja”. Satamassa pienempien veneiden rinnalla on suuria luksusjahteja. Muutaman minuutin kävelymatkan päässä sijaitseva pikkukaupunki on tyypillisen amerikkalainen. Kävele ostoskatua pitkin ja käy lounaalla. Tämä on todellinen Hamptons-kokemus.

Päiväreissu Hamptonsiin - Sag Harbor Päiväreissu Hamptonsiin - Satama

Shoppailu Hamptonsissa

Jos et löydä etsimääsi Hamptonsin kylistä, seuraavalla pysähtymispaikalla saattaa onnistaa. Matkan viimeinen etappi on Tanger Outlets, josta voi löytää kaikenlaisia vaatteita, laukkuja ja kenkiä alehintaan. Tämän jälkeen palataan takaisin Manhattanille.

Päiväreissu Hamptonsiin - Shoppailu

Ericin vinkki: “Tämä päiväretki Hamptonsiin on hyvin rento. Pääset näkemään alueen eri puolet helposti, sillä sinun tarvitsee vain nousta bussiin. Vaikka Hamptons tuntuukin sijaitsevan Manhattanin lähellä, käytännössä on mahdotonta käydä näissä kaikissa paikoissa itse. Jo pelkästään yhdensuuntainen junamatka kestää 3-4 tuntia, ja asemilta on vaikea päästä eri käyntikohteisiin. Siksi tämä päiväreissu Hamptonsiin on mielestäni ihanneratkaisu, kun haluat nähdä alueen.”

Käytännön tietoa

Varauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi kupongin, jonka voit tulostaa ja käyttää lippuna tai näyttää mobiililippuna puhelimestasi.

  • Lähtöpaikka: Port Authority Bus Terminal (42nd Street, 8th Avenuen ja 9th Avenuen välissä)
  • Lähtöaika: tiistaisin kello 6.30
  • Tämä päivämatka on kausiluonteinen

Varaa New Yorkista päiväreissu Hamptonsiin tästä

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja