Black Friday New Yorkissa 2024

Black Friday New Yorkissa

Black Friday New Yorkissa on yksi vuoden vilkkaimmista alennusmyynneistä. Alennukset voivat olla jopa -80% normaalihinnoista. Black Friday on vain kerran vuodessa, marraskuun lopussa. uonna 2024 Black Friday on 29.11. Lue tästä alennusmyyntipäivästä New Yorkissa tarkemmin alla.

Contents

Mikä Black Friday on?

Black Friday on Thanksgiving Dayn jälkeinen päivä. Monille tämä tarkoittaa juhlapyhien “virallisen” shoppailukauden alkamista. Joka vuosi amerikkalainen vähittäiskauppa yrittää parhaansa mukaan houkutella asiakkaita ostoksille omiin liikkeisiinsä tai nettikauppaan tarjoamalla suuria alennuksia ja toivoen, että kuluttajat ostavat mahdollisimman paljon.

Milloin on Black Friday?

Kiitospäivä on aina marraskuun neljäs torstai, ja Black Friday on päivä sen jälkeen. Vuonna 2024 Black Friday on 29.11. Alunperin alennusmyynnit alkoivat aikaisin Black Fridayn aamuna, mutta viime vuosina kaupat ovat aloittaneet alennusmyynnit jo kiitospäivän iltana (torstaina).

Mitä Black Fridaylta voi odottaa?

ISOJA tarjouksia! Uskomattomia alennuksia suosikkituotteista, esimerkiksi merkkivaatteista, (Applen) tableteista ja puhelimista, HD-televisioista, leluista ja monesta muusta. Nämä tuotteet myydään vuoden halvimpaan hintaan.

Varaudu myös pitkiin jonoihin, ihmismassoihin ja uskomattomaan shoppailukaaokseen – tämä on vuoden vilkkain shoppailupäivä New Yorkissa. Tavara myydään kuitenkin nopeasti loppuun, joten laita herätyskello soimaan ja ole ensimmäisten joukossa, jotta saat varmasti parhaat alennukset ja  löydät vaatteet oikeassa koossa.

Mistä löytyvät parhaat Black Friday -tarjoukset?

Thanksgiving Dayn lähestyessä tarjousten ilmoittelu vilkastuu. New Yorkin paikallisista sanomalehdistä löytyy Black Friday -mainoksia sekä kuponkeja, joilla voi säästää vielä lisää. Jos taskunpohjalle on jäänyt kolikkoja, kannattaakin napata mukaan paikallislehti ja tarkistaa Black Fridayn mainokset. Jos pääset nettiin, kannattaa ehdottomasti katsoa eri liikkeiden ja tavaratalojen tarjoukset. Helpointa on mennä suoraan kaupan omille sivuille mistä tuotteista he ovat alentaneet hintoja. Tarkista samalla lähimmän liikkeen sijainti ja aukioloajat (kaupat ovat yleensä auki tavallista pidempään Black Fridayna).

Designer-outlet New York

Paras paikka metsästää tarjouksia ympäri vuoden on tietenkin designer-outlet New Yorkissa. Sinun ei tarvitse odottaa Black Fridayta, jotta voit tehdä outlet-hintaan upeita löytöjä suurilta merkeiltä, joilla on myymälä Woodburyssa. Outlet-keskuksessa koittaa toki myös Black Friday, jolloin hinnat ovat entistä alhaisemmat.

Black Friday -vinkit

Kannattaa myös tarkistaa door buster -tarjoukset. Ne ovat extra-alennuksia heille, jotka ovat ensimmäisenä sisällä ovien avautuessa aikaisin aamulla. Door busters -tarjoukset ovat aina aikaisen herätyksen arvoisia! Ne tarjoavat suurimmat alennukset merkkivaatteista ja elektroniikasta. Varaudu kuitenkin siihen, että tuotteita on rajoitettu määrä ja ne myydään loppuun nopeasti. Joskus door buster -alennuksia voi saada vain yhden per asiakas.

Parhaat Black Friday -liikkeet New Yorkissa

  • Apple Stores: Ainoa päivä vuodessa, jolloin Apple-kaupassa on alennuksia.
  • Macy’s: Tavaratalo aukeaa kello 06.00 aamulla, jolloin ulkopuolella on jonoja. Paljon tarjouksia.
  • Best Buy: Jos haluat tehdä elektroniikkaostoksia, Best Buy on oikea osoite Black Fridayna.

Black Friday New Yorkissa - Black Friday -tarjous Black Friday New Yorkissa - Mainos

Miksi päivä on nimeltään Black Friday?

Koska vähittäiskauppa monesti tekee tappioita eli “on punaisella”, kuvastaa Black Friday (musta perjantai) sitä, että kaupat vihdoinkin pääsevät voiton puolelle. Koska Black Fridayn alennusmyynnit koskevat lähinnä isoja tavarataloja ja ketjuliikkeitä, pienemmät liikkeet ovat alkaneet viime vuosina pitää omaa alennusmyyntiään, jota kutsutaan nimellä Small Business Saturday. Tämä alkaa Black Fridayn jälkeisenä lauantaina ja rohkaisee kuluttajia ostamaan myös paikallisissa liikkeissä. Jos siis olet New Yorkissa Small Business Saturdayn aikaan, mikset kävisi ostoksilla paikallisputiikissa tai naapuruston lahjakaupassa tukien newyorkilaisia pienyrittäjiä.

Kestääkö Black Friday vain yhden päivän?

Kyllä, virallisesti Black Friday kestää vain yhden päivän: kiitospäivän jälkeisen perjantain. Mutta suurimmassa osassa New Yorkin kaupoista on tarjouksia läpi viikonlopun päättyen usein maanantaihin.

Onko NewYork.fi-sivustolla Black Friday -tarjouksia?

Sivustoni kautta on saatavissa silloin tällöin alekampanjoita, joten pidä silmällä Black Friday -tarjouksiani.

Milloin Black Friday on?

Black Friday on kiitospäivän jälkeinen päivä. Vuonna 2024 Black Friday on 29.11. Lue lisää tästä.

Milloin Black Friday alkaa New Yorkissa?

Black Fridayn alennusmyynnit alkavat New Yorkissa kiitospäivän iltana.

Minne mennä ostoksille Black Friday'na New Yorkissa?

Kaikissa New Yorkin kaupoissa on Black Friday -tarjouksia. Erityisesti Macy's tunnetaan hyvistä alennuksista.

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja