Macy’s-tavaratalo New Yorkissa

Macy's-tavaratalo New York

Macy’s on New Yorkin suurin tavaratalo. Se kattaa itse asiassa koko Herald Squaren korttelin ja siinä on 11 kerrosta. Macy’s-tavaratalosta löydät (lähes) kaiken tarvittavan saman katon alta ja varsinkin suurimmat muotimerkit ovat hyvin edustettuina Macy’sissa.

Ostoksilla Macy’s-tavaratalossa

Shoppailu Macy’s-tavaratalossa vastaa toisten ajatusta paratiisista ja toisten helvetistä. Macy’s on niin iso, että sieltä voi olla vaikeaa löytää etsimäänsä tuotetta. Macy’sissa kannattaa kuitenkin käydä edes kerran jo pelkästään kokemuksen takia. Varsinkin joulunaikaan kannattaa kurkistaa sisälle, mutta vältä käymistä lauantai-iltapäivisin, sillä silloin kaupassa on kova tungos.

On hyvä huomioida, että Macy’s koostuu itse asiassa kahdesta rakennuksesta ja joskus voi joutua kävelemään yhden rakennuksen läpi päästäkseen toiseen rakennukseen. Ei kannata epäröidä neuvojen kysymistä henkilökunnalta, jos olet eksyksissä! Miesten ja naisten osastot ovat yleensä erillään. Naisille on tarjolla muun muassa tuhansia mekkoja, joten on hyvä miettiä etukäteen, mistä vaatemerkeistä on kiinnostunut.

Haluatko lepuuttaa jalkoja Macy’sissa käymisen jälkeen? Voit hypätä Hop on Hop off -bussiin ja lähteä Downtown-kierrokselle nauttimaan parin tunnin kiertoajelusta. Jos haluat shoppailla lisää, suosittelen käymään New Yorkin outleteissa.

Eksklusiivinen alennus Macy’s-tavarataloon! Lataa sovellukseni Eric’s New York ja etsi Macy’s kartalta. Näytä alennuskoodi kassalla ja saat 10% alennuksen. (Käyttöehtojen mukainen)

Macy's-tavaratalo New York City Macy's-tavaratalo New York - sisustus

Historiallinen kierros Macy’s-tavaratalossa

Onko suunnitelmissasi viettää muutama tunti Macy’s-tavaratalossa? Aloita tutustuminen lähtemällä ensin 45 minuutin historialliselle kierrokselle Macy’s-tavaratalossa. Oppaan johdolla pääset näkemään tavaratalon eri osastoja samalla kun saat tietää enemmän tämän ikonisen maamerkin 150-vuotisesta historiasta. Opas kertoo myös, miten Macy’sin markkinointi, tuotemyynti ja visuaalinen ilme toimivat. Ei ole tämän parempaa lähtölaukausta ostosmaratonille!

Varaa historiallinen kierros Macy’s-tavaratalossa tästä

Macy’s Visitor Savings Pass

Turistina olet oikeutettu Macy’s Visitor Savings Passiin. Tällä ostospassilla saa -10% alennuksen osasta valikoimaa! Alennus ei siis koske Macy’sin koko valikoimaa: muun muassa kosmetiikka ei kuulu alennuksen piiriin. Mutta jos suunnittelet vaateostoksia, on passi ehdottomasti hyödyllinen! Saat passin Visitor Centeristä, joka sijaitsee tavaratalon Mezzanine-kerroksessa.

Joulu Macy’s-tavaratalossa

Jouluikkuna houkuttelee paikalle paljon väkeä joulusesonkina, yli 10 000 henkilöä käy katsomassa ikkunaa ruuhka-aikana! Juhlavat koristelut jatkuvat niin kaupan sisäpuolella kuin ensimmäisessä kerroksessakin. Kahdeksannesta kerroksesta löytyy joulumaa Santaland. Macy’sin joulukoristeet ovat ehdottomasti näkemisen arvoiset. Niitä voi käydä ihailemassa kiitospäiväviikosta joulukuun 26. päivään saakka. Ja voit tietenkin ostaa joulukoristeita kotiinviemisiksi.

Macy's-tavaratalo New York - joulukoristeita Macy's-tavaratalo New York - nayteikkuna

Macy’s Flower Show

Vuosittaisen Macy’s Flower Show’n aikaan tavaratalo on täynnä kukka-asetuksia kahden viikon ajan. Tämä kukkaspektaakkeli järjestetään maaliskuun lopussa ja on ehdottomasti näkemisen arvoinen, jos olet samaan aikaan kaupungissa. Flower Show on järjestetty vuodesta 1946 lähtien ja sen teema vaihtuu joka vuosi. Aiheita ovat olleet muun muassa “Once upon a Spring Time”, “Carnival” ja “America the Beautiful”. Jokaisessa näyttelyssä käytetään vähintään miljoona kukkaa.

Macy’s New Yorkissa - Flower Show Macy’s New Yorkissa - Flower Show'n kukkakoristelut

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje


Hae lippuja
alkaen
saakka
Hae lippuja