Macy’s-tavaratalo New Yorkissa

Macy's-tavaratalo New York

Macy’s on New Yorkin suurin tavaratalo. Se kattaa itse asiassa koko Herald Squaren korttelin ja siinä on 11 kerrosta. Macy’s-tavaratalosta löydät (lähes) kaiken tarvittavan saman katon alta ja varsinkin suurimmat muotimerkit ovat hyvin edustettuina Macy’sissa.

Contents

Ostoksilla Macy’s-tavaratalossa

Shoppailu Macy’s-tavaratalossa vastaa toisten ajatusta paratiisista ja toisten helvetistä. Macy’s on niin iso, että sieltä voi olla vaikeaa löytää etsimäänsä tuotetta. Macy’sissa kannattaa kuitenkin käydä edes kerran jo pelkästään kokemuksen takia. Varsinkin joulunaikaan kannattaa kurkistaa sisälle, mutta vältä käymistä lauantai-iltapäivisin, sillä silloin kaupassa on kova tungos. Macy’sista löytyy myös puisia liukuportaita. Ne ovat yli 100 vuotta vanhat ja ovat yhä käytössä!

On hyvä huomioida, että Macy’s koostuu itse asiassa kahdesta rakennuksesta ja joskus voi joutua kävelemään yhden rakennuksen läpi päästäkseen toiseen rakennukseen. Ei kannata epäröidä neuvojen kysymistä henkilökunnalta, jos olet eksyksissä! Miesten ja naisten osastot ovat yleensä erillään. Naisille on tarjolla muun muassa tuhansia mekkoja, joten on hyvä miettiä etukäteen, mistä vaatemerkeistä on kiinnostunut. Jos olet New Yorkissa lasten kanssa, käy Toys”R”Us-lelukaupassa, joka sijaitsee Macy’s-tavaratalon 7. kerroksessa.

Haluatko lepuuttaa jalkoja Macy’sissa käymisen jälkeen? Voit hypätä Hop on Hop off -bussiin ja lähteä Downtown-kierrokselle nauttimaan parin tunnin kiertoajelusta. Jos haluat shoppailla lisää, suosittelen käymään New Yorkin outleteissa.

Macy’s-tavaratalo New Yorkissa - Herald Square Macy's-tavaratalo New York - Sisustus

Macy’s Visitor Savings Pass

Turistina olet oikeutettu Macy’s Visitor Savings Passiin. Tällä ostospassilla saa -10% alennuksen osasta valikoimaa! Alennus ei siis koske Macy’sin koko valikoimaa: muun muassa jotkut tuotemerkit ja tuotteet eivät kuulu alennuksen piiriin. Mutta jos suunnittelet vaateostoksia, on passi ehdottomasti hyödyllinen! Saat passin Visitor Centeristä, joka sijaitsee tavaratalon Mezzanine-kerroksessa.

Joulu Macy’s-tavaratalossa

Jouluikkuna houkuttelee paikalle paljon väkeä joulusesonkina, yli 10 000 henkilöä käy katsomassa ikkunaa ruuhka-aikana! Juhlavat koristelut jatkuvat niin kaupan sisäpuolella kuin ensimmäisessä kerroksessakin. Kahdeksannesta kerroksesta löytyy joulumaa Santaland. Macy’sin joulukoristeet ovat ehdottomasti näkemisen arvoiset. Niitä voi käydä ihailemassa kiitospäiväviikosta joulukuun 26. päivään saakka. Ja voit tietenkin ostaa joulukoristeita kotiinviemisiksi.

Macy's-tavaratalo New Yorkissa - Joulukoristeita Macy's-tavaratalo New Yorkissa - Näyteikkuna

Macy’s Flower Show

Vuosittaisen Macy’s Flower Show’n aikaan tavaratalo on täynnä kukka-asetuksia kahden viikon ajan. Tämä kukkaspektaakkeli järjestetään maaliskuun lopussa ja on ehdottomasti näkemisen arvoinen, jos olet samaan aikaan kaupungissa. Flower Show on järjestetty vuodesta 1946 lähtien ja sen teema vaihtuu joka vuosi. Aiheita ovat olleet muun muassa “Once upon a Spring Time”, “Carnival” ja “America the Beautiful”. Jokaisessa näyttelyssä käytetään vähintään miljoona kukkaa.

Macy’s-tavaratalo New Yorkissa - Flower Show Macy’s-tavaratalo New Yorkissa - Flower Show'n kukkakoristelut

Macy’s Thanksgiving Day Parade

Macy’s järjestää joka vuosi kiitospäivän paraatin. Macy’s Thanksgiving Day Parade on yli neljän kilometrin mittainen, ja siinä nähdään paraatiautoja, marssiorkestereita, cheerleadereita ja ikonisia jättiläisilmapalloja. Paraati alkaa Central Parkin länsipuolelta ja jatkaa matkaansa kohti 34th Streetillä olevaa Macy’s-tavarataloa.

Macy’s Fireworks Show New Yorkissa

Itsenäisyyspäivänä New Yorkissa tavaratalo järjestää Macy’s 4th of July Fireworks Show’n. Joka vuosi yli 48 000 ilotulitteella luodaan taivaalle 25 minuuttia kestävä spektaakkeli, joka on yksi maailman suurimmista ilotulitusnäytöksistä.

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja