Macy’s Thanksgiving Parade New Yorkissa 2021

Macy’s Thanksgiving Parade New Yorkissa

Macy’s kiitospäivän paraati (Macy’s Thanksgiving Parade) on vuosittainen tapahtuma, joka järjestetään kiitospäivänä marraskuussa. Se kerää yli kolme miljoonaa katsojaa paikan päälle ja yli 50 miljoonaa televisiokatsojaa seuraa suoraa lähetystä kotonaan. Kulkueessa nähdään paraatiautoja, soittokuntia ja cheerleadereitä sekä tietenkin kuuluisat heliumilla täytetyt jättiläismäiset hahmot, jotka ovat tuttuja sarjakuvista tai piirretyistä. Paraatissa on nähty muun muassa Hämähäkkimies, Mikki Hiiri ja Hello Kitty. Paraatin reitti on neljä kilometriä pitkä. Järjestelyissä auttaa yli 8000 vapaaehtoista. Jos olet New Yorkissa marraskuussa, älä missään tapauksessa jätä kulkuetta väliin. Se on näkemisen arvoinen.

Heliumpallojen täyttö

Kiitospäivän paraati ei ole ainoa spektaakkeli. Paraatia edeltävänä iltana on mahdollista katsoa kuinka heliumpallot täytetään. Tämä tapahtuu lähellä American Musem of Natural Historya Upper West Sidella. Paikan päälle pääseminen vaatii aimo annoksen kärsivällisyyttä. Paikalla olevat aidat auttavat jonojen järjestämisessä ja järjestyksen säilymisessä. Heliumpallojen täyttö on suosittu tapahtuma, joten varaudu, että kaduilla on tavallista ruuhkaisempaa ja jonot ovat pitkät. Tavallisesti jono alkaa 79th Streetin ja Columbus Avenuen kulmasta. Alue on auki yleisölle kello 13.00-20.00 asti.

Macy’s Thanksgiving Parade New Yorkissa - Jättipallot Macy’s Thanksgiving Parade New Yorkissa - Spiderman

Macy’s Thanksgiving Day Parade

Macy’s Thanksgiving Day -paraati alkaa kello 09.00 kiitospäivänä Central Parkin länsipuolelta, 77th Streetiltä. Paraati jatkaa pitkin 6th Avenueta kohti 34th Streetin Herald Squarea, jossa Macy’s-tavaratalo sijaitsee. Ensimmäiset katsojat ilmestyvät reitin varrelle jo kello kuuden aikaan aamulla varmistamaan parhaat paikat. Jos haluat päästä seisomaan reitin varrelle, saavu paikan päälle hyvissä ajoin. Joskus osa kaduista suljetaan ihmismassojen välttämiseksi. Jos et löydä hyviä paikkoja, kävele yksi kortteli kauemmas reitistä. Heliumilla täytetyt hahmot ovat niin isokokoisia, että ne näkee myös hieman kauempaa.

Missä paraatia kannattaa seurata?

Paraatin näkee parhaiten Central Parkin länsipuolella 60th ja 70th Streetin välisellä alueella. Herald Square on kaikista kiireisin paikka. Paraatia ei kannata katsoa 34th ja 38th Streetin välissä, sillä siellä ovat televisiokamerat tiimeineen. Ennen ulos menoa kannattaa vilkaista Macy’s Thanksgiving -paraatin nettisivut. Sieltä löydät viimeisimmän tiedon reitistä ja aikataulusta. Ne voivat muuttua viime hetkellä. Jos haluat katsoa paraatia reitin varrella olevista sisätiloista, voit varata tämän Thanksgiving Day Parade -aamiaisen.

Ericin vinkki: Jos et onnistu näkemään heliumpalloja paraatia ennen tai paraatipäivänä, on sinulla vielä yksi mahdollisuus. Paraatin jälkeen heliumpallot tyhjennetään 34th Streetin ja 6th Avenuen lähistöllä.

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje


Hae lippuja
alkaen
saakka
Hae lippuja