Macy’s Thanksgiving Parade New Yorkissa 2024

Macy’s Thanksgiving Parade New Yorkissa

Macy’s kiitospäivän paraati (Macy’s Thanksgiving Day Parade) on vuosittainen tapahtuma, joka järjestetään kiitospäivänä marraskuun neljäntenä torstaina. Vuonna 2024 Thanksgiving Day on torstai 28.11. Paraati kerää paljon katsojia paikan päälle ja television ääreen. Kulkueessa nähdään paraatiautoja, soittokuntia ja cheerleadereitä sekä tietenkin kuuluisat heliumilla täytetyt jättiläismäiset hahmot, jotka ovat tuttuja sarjakuvista tai piirretyistä. Neljän kilometrin reitillä paraatissa on nähty muun muassa Hämähäkkimies, Mikki Hiiri ja Hello Kitty. Jos olet New Yorkissa marraskuussa, älä missään tapauksessa jätä kulkuetta väliin. Se on näkemisen arvoinen.

Contents

Macy’s Thanksgiving Day Parade

Macy’s Thanksgiving Day -paraati alkaa kello 08.30 kiitospäivänä Central Parkin länsipuolelta, 77th Streetiltä. Paraati jatkaa pitkin 6th Avenueta kohti 34th Streetin Herald Squarea, jossa Macy’s-tavaratalo sijaitsee.

Ensimmäiset katsojat ilmestyvät Macy’s-paraatireitin varrelle jo kello kuuden aikaan aamulla varmistamaan parhaat paikat. Jos haluat päästä seisomaan reitin varrelle, saavu paikan päälle hyvissä ajoin. Joskus osa kaduista suljetaan ihmismassojen välttämiseksi. Jos et löydä hyviä paikkoja, kävele yksi kortteli kauemmas reitistä. Heliumilla täytetyt hahmot ovat niin isokokoisia, että ne näkee myös hieman kauempaa.

Macy’s Thanksgiving Parade New Yorkissa - Pallot Macy’s Thanksgiving Parade New Yorkissa - Paraati

Missä paraatia kannattaa seurata?

Paraatin näkee parhaiten Central Parkin länsipuolella 60th ja 70th Streetin välisellä alueella. Herald Square on kaikista kiireisin paikka. Paraatia ei kannata katsoa 34th ja 38th Streetin välissä, sillä siellä ovat televisiokamerat tiimeineen. Ennen ulos menoa kannattaa vilkaista Macy’s Thanksgiving Day -paraatin nettisivut. Sieltä löydät viimeisimmän tiedon reitistä ja aikataulusta. Ne voivat muuttua viime hetkellä.

Macy’s Thanksgiving Day Parade -katselupaikat ravintolassa

Jos haluat katsoa paraatia reitin varrella olevista sisätiloista, voit varata paikan etukäteen. Tällä tapaa pystyt katsomaan paraatin lämpimässä tai voit katsella paraatia ulkona yksityiseltä näköalapaikalta. Tarjolla on myös ruokaa ja juomaa sekä käytössäsi on vessat.

Katso tämän vuoden vaihtoehdot alta:

  • Vaihtoehto 1: Juhli kiitospäivää Gotham Hallissa! Tässä upeassa ympäristössä pääset ihastelemaan paraatia ulkona yksityiseltä näköalapaikalta. Suuntaa välillä sisätiloihin nauttimaan monipuolisesta brunssitarjoilusta, avoimesta baarista ja liveviihteestä. Tämä vaihtoehto on hauska myös lapsill taikurin, kasvomaalauksen ja ilmapallotaiteilijoiden ansiosta.
    Varaa Gotham Hallin Thanksgiving Day Parade Viewing brunssi tästä
  • Vaihtoehto 2: Näe ilmapallojen ohilipuminen tällä kiitospäivän paraatibrunssilla. Lattiasta kattoon ulottuvista ikkunoista avautuu näkymä paraatiin, ja voit myös käydä alakerrassa katsomassa paraatia ulkona näköalapaikalla. Paraatin aikana pääset nauttimaan myös brunssista ja cocktaileista.
    Varaa Macy’s Thanksgiving Day Parade brunssi ja cocktailit tästä
  • Vaihtoehto 3: Varmista hyvä paikka Macy's kiitospäivän paraatireitin varrella, josta on hyvät näkymät paraatiautoille. Pysy lämpimässä sisätiloissa tai katso paraati yksityiseltä näköalapaikalta ulkona. Tarjolla on brunssibuffet, jos tulee nälkä.
    Varaa Thanksgiving Parade premium brunssi tästä

Heliumpallojen täyttö

Macy’s Thanksgiving Day Parade ei ole ainoa spektaakkeli. Paraatia edeltävänä iltana on mahdollista katsoa kuinka heliumpallot täytetään. Tämä tapahtuu lähellä American Musem of Natural Historya Upper West Sidella. Paikan päälle pääseminen vaatii aimo annoksen kärsivällisyyttä. Paikalla olevat aidat auttavat jonojen järjestämisessä ja järjestyksen säilymisessä. Heliumpallojen täyttö on suosittu tapahtuma, joten varaudu, että kaduilla on tavallista ruuhkaisempaa ja jonot ovat pitkät. Tavallisesti jono alkaa 72nd Streetin ja Columbus Avenuen kulmasta. Alue on auki yleisölle kello 12.00-18.00 asti.

Ericin vinkki: “Jos et onnistu näkemään heliumpalloja paraatia ennen tai paraatipäivänä, on sinulla vielä yksi mahdollisuus. Paraatin jälkeen heliumpallot tyhjennetään 34th Streetin ja 6th Avenuen lähistöllä.”

Macy’s Thanksgiving Parade New Yorkissa - Jättipallot Macy’s Thanksgiving Parade New Yorkissa - Spiderman

Missä Macy's Thanksgiving Day Parade järjestetään?

Macy’s Thanksgiving Day Parade alkaa Central Parkin länsipuolelta 77th Streetiltä ja suuntaa kohti Macy’s-tavarataloa, joka sijaitsee 34th Streetillä. Lue lisää.

Mihin aikaan Macy’s kiitospäivän paraati alkaa?

Macy’s Thanksgiving Day Parade alkaa kello 8.30. Lue lisää tästä.

Kuinka Macy’s Thanksgiving Day -paraatista saa hyvän paikan?

Jos haluat saada hyvän paikan nähdä Macy’s Thanksgiving Day Parade, saavu paikalle ajoissa tai varaa paikka näköalapaikalta sisätiloista. Lue lisää tästä.

Kuinka kauan Macy’s Thanksgiving Day Parade kestää?

Macy’s kiitospäivän paraati kestää kolme tuntia. Lue lisää tästä.

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja