4th of July -itsenäisyyspäivä New Yorkissa 2023

4th of July -itsenäisyyspäivä New Yorkissa

Neljäs heinäkuuta vietetään itsenäisyyspäivää New Yorkissa. Tämä on ehdottomasti yksi tärkeimmistä amerikkalaisista pyhäpäivistä, ja newyorkilaiset taitavat todella juhlien järjestämisen. Tähän juhlintaan pitää sinun ehdottomasti osallistua, jos olet New Yorkissa 4. heinäkuuta!

Mitä tapahtuu New Yorkissa itsenäisyyspäivänä?

Itsenäisyyspäivänä monet newyorkilaiset lähtevät kaupungista ja suuntaavat Long Islandille ja Fire Islandille grillaamaan perheidensä kanssa. Rannikolle matkaavat junat ovat täpösen täynnä, mutta kenelläkään ei ole kiire.

4th of July on yksi harvoja päiviä, jolloin suurin osa liikkeistä on kiinni. Myös posti, pankit ja koulut sulkevat ovensa. Museot ja esimerkiksi Top of the Rock ja One World Observatory ovat auki.

Mitä 4th of July -itsenäisyyspäivänä voi tehdä?

Monet olettavat, että New Yorkissa järjestetään itsenäisyyspäivänä paraati, mutta tähän juhlaan ei kuulu paraatia. New York juhlii tätä juhlapäivää sen sijaan uskomattomalla ilotulitusshow’lla, jota saapuu katsomaan vuosittain kolme miljoonaa ihmistä. Ilotulitusshow sisältää 48 000 rakettia ja kestää 25 minuuttia. Tämä on yksi maailman isoimmista ilotulituksista!

Missä ilotulitusshow’n voi nähdä?

Älä missään tapauksessa jätä 4th of Julyn ilotulitusta väliin, jos olet New Yorkissa. Ilotulitusshow alkaa noin kello 21.15–21.30 East Riverillä Midtown Manhattanin tuntumassa. Ilotulitukset näkee parhaiten Long Island Citystä, Brooklynin Greenpointista tai Midtown Manhattanilta 14th Streetin ja 50th Streetin väliseltä alueelta. Otathan huomioon, että paikalla on yli kolme miljoonaa ihmistä seuraamassa ilotulituksia. Osa heistä saapuu paikalle jo kello 11.00 aamulla varaamaan parhaat paikat. Jos massatapahtuma ei ole sinun juttusi, löytyy myös muita vaihtoehtoja nauttia ilotuksista:

Näe ilotulitusshow illallisristeilyn aikana

Illallisristeily on erinomainen tapa nauttia Itsenäisyyspäivästä ja ilotulitusshowsta. Molemmat risteilyvaihtoehdot tarjoavat viiden ruokalajin illallisen ja avoimen baarin. Ylellisellä risteilyllä tarjoillaan myös alkupaloja ja musiikista huolehtii live DJ. Kaikkien oletetaan pukeutuvan tyylikkäästi. Jahdille mahtuu ainoastaan 200 matkustajaa.

Lue lisää 4th of July -illallisristeilyistä tästä

Iltaristeily

Jos et ole kiinnostunut illallisristeilystä, mutta haluat nähdä ilotulitusshown parhailta paikoilta, suosittelen iltaristeilyä. Risteilyt lähtevät kello 17.00 tai 18.00 jättäen paljon aikaa nauttia New Yorkin nähtävyyksistä ennen ilotulitusten alkua. Risteilyn aikana voi ostaa ruokaa ja juomia, ja joillakin risteilyillä on mukana myös DJ viihdyttämässä. Nämä risteilyt ovat edullisempia kuin illallisristeilyt.

Lue lisää 4th of July -iltaristeilyistä tästä

4th of July -itsenäisyyspäivä New Yorkissa - Ilotulitusristeily 4th of July -itsenäisyyspäivä New Yorkissa - Empire State Building

4th of July -itsenäisyyspäivä Empire State Buildingissa

Vuoden 2023 liput maksavat noin 500€ tai enemmän. Liput eivät ole vielä saatavilla. Lähetä minulle sähköpostia, jos haluat saada ilmoituksen kun liput tulevat myyntiin: [email protected]

Empire State Building avaa ovensa eksklusiivisille 4th of July -juhlille, jotka on tarkoitettu kaikenikäisille. Ilta alkaa 80. kerroksessa yksityisvastaanotolla, jossa voit nauttia avoimesta baarista ja pikkupurtavasta. Myöhemmin juhlat jatkuvat näköalatasanteella 86. kerroksessa Macy’sin ilotulitusten merkeissä. Näitä uskomattomia näkymiä et koe toiste. Itselleni Empire State Building on ikonisin paikka, jossa voi olla 4. heinäkuuta.

Varaa liput 4th of July -juhliin Empire State Buildingissa
Liput eivät ole vielä saatavilla

4th of July -itsenäisyyspäivä SUMMITissa

Voit nyt juhlia itsenäisyyspäivää New Yorkin uusimmalla näköalatasanteella: Summit One Vanderbiltillä. Nauti yhdestä Amerikan suurimmista juhlapäivistä aivan erityisessä ympäristössä. Tarjolla on ensiluokkainen avoin baari ja purtavaa, sekä yksinoikeudella pääsy näköalatasanteen kaikkiin kolmeen kerrokseen. Puhumattakaan upeista kaupunkinäkymistä ja vuotuisesta Macy’s 4th of July -ilotulitusnäytöksestä. Huomaathan, että ulkotilaa on rajoitetusti.

Varaa liput 4th of July -juhliin Summitissa
Liput eivät ole vielä saatavilla

Miltä ilotulitusshow näyttää? Katso alta kuvaamani video:

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja