Outletit New Yorkissa

Outletit New Yorkissa

Outletit New Yorkissa ovat parhaita paikkoja shoppailuun Isossa Omenassa. Manhattanilta löytyy joitakin kauppoja, jotka myyvät designer-vaatteita huomattavaan tarjoushintaan. Suuret outlet-ostoskeskukset sijaitsevat Manhattanin ulkopuolella tai jopa New Yorkin ulkopuolella. Ne ovat kuitenkin helppojen kulkuyhteyksien päässä Manhattanilta esimerkiksi bussilla. Löydät alta shoppailuvinkkieni lisäksi yhteenvedon New Yorkin.

 1. Woodbury Common Outlet

  Jos haluat tehdä paljon ostoksia New Yorkin lähellä, suosittelen erityisesti New Yorkin outlet-keskus Woodbury Commonia. Tästä ostosparatiisista löytyy peräti 220 outlet-liikettä, joista suurin osa on vaatekauppoja niin halpa- kuin luksusmerkeiltä, mutta Woodburyssa on myös Yankee Candle, Samsonite- ja Disney-kauppa. Pääset Woodbury Commoniin bussilla Midtown Manhattanilta. Matka kestää noin puolitoista tuntia.

 2. Empire Outlets

  Ensimmäinen itse New York Cityssa sijaitseva outletkeskus Empire Outlets aukesi hiljattain. Se sijaitsee Staten Islandilla, aivan Staten Islandin lauttaterminaalin vieressä, joten sinne on helppo kulkea Manhattanilta. Kaikki liiketilat eivät ole vielä käytössä, mutta Empire Outletsissa tulee lopulta olemaan yli 100 kauppaa. Outlet-keskuksen sijainti veden ääressä ja näkymät Manhattanille tekevät Empire Outletsista loistavan paikan myös istahtaa hetkeksi alas ja rentoutua haukaten jotain purtavaa. Tämän outlet-keskuksen lisäksi voit tehdä löytöjä New Yorkissa tietysti myös tavallisissa myymälöissä.

  Outletit New Yorkissa - Woodbury Common Outletit New Yorkissa - Empire Outlets

 3. The Mills at Jersey Gardens

  New Jerseysta löytyy The Mills at Jersey Gardens, ostoskeskus, jossa on sekä outlet-liikkeitä että tavallisia kauppoja. Helpoin tapa lähteä shoppailemaan Jersey Gardensiin on varata shuttle-kuljetus etukäteen omalta hotellilta, mutta voit mennä sinne myös bussilla. New Jerseyssa vaatteissa ei ole myyntiveroa ja Jersey Gardensissa maksat elektroniikan myyntiverosta vain puolet, mikä tarkoittaa lisäsäästöjä jo valmiiksi alennetuista hinnoista!

  Outletit New Yorkissa - The Mills at Jersey Gardens

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje


Hae lippuja
alkaen
saakka
Hae lippuja