The Mills at Jersey Gardens

The Mills at Jersey GardensFI

The Mills at Jersey Gardens on suuri katettu ostoskeskus New Jerseyssä. Mikäli suunnittelet todellista shoppailureissua New Yorkissa, sinulla on muutamia vaihtoehtoja. Woodbury Common on ulkotiloissa oleva outlet-myymäläkeskus, josta voit ostaa design-tuotteita alennettuun hintaan yli 200 myymälässä. The Mills at Jersey Gardens on pienempi sisätiloissa oleva ostoskeskus, josta löytyy myös yli 200 myymälää saman katon alta. Molempiin pääset helposti suoraan Manhattanilta.

Contents

The Mills at Jersey Gardens

Jersey Gardens ei ole tarkkaan ottaen outlet-keskus, vaikka sieltä löytyykin outlet-myymälöitä. Siitä huolimatta ostoskeskuksessa on hyvä valikoima kauppoja, ja jopa elokuvateatteri, jonne puolisosi voi mennä sillä välin kun sinä tutustut ostoskeskuksen tarjontaan. Win-win-tilanne, jos minulta kysytään. Löydät Jersey Gardensista kaikki tunnetuimmat vaatemyymälät, mutta myös tavarataloja kuten Bloomingdale’s ja Saks Fifth Avenuen. Osta varastoosi viimeisimmät tuotteet mm. Banana Republicilta, Abercrombie & Fitchiltä, Victoria’s Secret, Tommy Hilfigeriltä, Nikelta tai monelta muulta brändiltä. Kun saavut ostoskeskukseen, suuntaa ensin infotiskille (Guest Services Booth). Saat sieltä “alennuspassin” (Savings Passport), joka sisältää kaikki sen hetkiset alennukset. Voit hakea myös ostoskeskuksen yksityiskohtaisen kartan. Näin sinulta ei jää yhtään myymälää huomaamatta.

Ericin vinkki: Jos mietit elektroniikan ostoa, sinua varmasti ilahduttaa se, että elektroniikan verotus Jersey Gardenissa on vain 3,3%, mikä on puolet normaalista 6,6% myyntiverosta New Jerseyssä. Vaatteissa ei ole myöskään veroa.

The Mills at Jersey Gardens Calvin Klein The Mills at Jersey Gardens - ostoskeskus

Miten pääsee Jersey Gardens -ostoskeskukseen?

Bussit Jersey Gardensiin lähtevät Port Authority -bussiterminaalista 8th Avenuelta Manhattanilla. Voit ostaa bussiliput automaatista. Sinun tulee ostaa sellainen lippu, jolla voit matkustaa 4 vyöhykkeen halki Jersey Gardensiin. Voit käyttää bussia numero 111 tai 115. Molemmat bussit ovat NJ Transit -yhtiön liikennöimiä ja ajomatka ostoskeskukselle vie n. 30-45 minuuttia. Varaudu pidempään siirtymäaikaan paluumatkalla liikenneruuhkan takia.

Ericin vinkki: Kun haluat palata takaisin New Yorkiin, kannattaa mennä odottamaan paluubussia bussipysäkille hyvissä ajoin. Bussi täyttyy äkkiä, joten pysäkillä on hyvä olla 10-15 minuuttia ennen bussin lähtöä.

Käytännön tietoa

  • Sijainti: New Jersey
  • Aukioloajat:
    • ma–to kello 11.00–20.00
    • pe–la kello 10.00–21.00
    • su kello 11.00–19.00

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja