Elektroniikan ostaminen New Yorkissa

Elektroniikka ja vempaimet New Yorkissa

Sähkölaitteiden ja elektroniikan ostaminen New Yorkissa on hauskaa puuhaa. Kaupungista löytyy useita, vierailun arvoisia kauppoja. Olitpa sitten kiinnostunut uusimmista tuotteista, valokuvauksesta tai haluat vain katsella, käynti New Yorkin elektroniikkaliikkeissä kannattaa. Myynnissä olevien tuotteiden lisäksi kaupassa käynti on usein elämys itsessään.

Contents

Apple Store

Jos haluat ostaa iPhonen, iPadin, iPodin tai minkä muun tahansa Applen tuotteen, kannattaa suunnata Applen liikkeeseen. Täten ostat varmasti aidon tuotteen ja saat sille takuun. Jos päädyt Applen Fifth Avenuen tai Grand Central Stationin liikkeisiin, voit samalla ihailla kaupan upeaa muotoilua ja sisustusta.

Elektroniikan ostaminen New Yorkissa - Apple Store Grand Central Elektroniikan ostaminen New Yorkissa - Apple Store

Samsung 837

Samsung 837 on Samsungin lippulaivamyymälä New Yorkissa. Tässä Meatpacking Districtin myymälässä voit tutustua SmartThings Homeen, jossa on esillä kaikki kodin viimeisimmät innovaatiot. Tai voit tutustua uusimpiin puhelimiin ja muihin laitteisiin. Voit antaa liikkeessä myös uuden ilmeen Samsung-puhelimellesi, jos haluat.

Elektroniikan ostaminen New Yorkissa - Samsung 837 Elektroniikan ostaminen New Yorkissa - Samsung Store

B&H Photo, Video, Pro Audio

B&H Photo -liike on jokaisen valokuvaajan ja harrastajan unelmakauppa. Liikkeessä on laaja valikoima kameroita, objektiiveja ja muita lisävarusteita huokeaan hintaan, minkä lisäksi henkilökunta on erittäin avuliasta. Täällä myydään myös tietokoneita, audio- ja videolaitteita, puhelimia, tablettitietokoneita sekä muuta elektroniikkaa, mutta pääosa tuotteista keskittyy valokuvauslaitteisiin. Huomioithan, että liike on kiinni perjantaisin kello 14.00 alkaen ja lauantaisin juutalaisen sapatin mukaan.

Saat ilmaisen lahjan tehdessäsi ostoksia myymälässä vähintään 50$ edestä näyttämällä tämän koodin E209744 ja kuittisi työntekijöille vierailijatiskillä lähellä uloskäyntiä.

Elektroniikan ostaminen New Yorkissa - B&H Elektroniikan ostaminen New Yorkissa - BestBuy

Best Buy

Best Buy on yksi Yhdysvaltojen isoimmista jälleenmyyjistä ja Amazonin kilpailija. Best Buy keskittyy kivijalkaliikkeisiin, kun taas Amazon toimii lähinnä netissä. Best Buylla on New Yorkissa useita liikkeitä, joissa voit ostaa tietokoneita, televisioita, kameroita ja puhelimia, mutta myös tiskikoneita ja kahvinkeittimiä. Tämä on yksi harvoista liikkeistä, joista voi ostaa myös prepaid-puhelimia ja sim-kortteja.

Ericin vinkki: “Muistathan, että amerikkalaiset sähkölaitteet käyvät 110 voltilla ja niissä on amerikkalainen pistoke, joten tarvitset kotona muuntajan ja/tai adapterin. On myös hyvä muistaa, että tulli sallii tuoda ostoksia EU:n ulkopuolelta verovapaasti korkeintaan 430 euron edestä. Kun olet ostoksilla elektroniikkaliikkeessä, pidä mielessä, että esillä olevista hinnoista uupuu New Yorkin vero (8,875%), joka lisätään hintaan vasta kassalla.”

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja