Elektroniikan ostaminen New Yorkissa

Elektroniikka ja vempaimet New Yorkissa

Sähkölaitteiden ja elektroniikan ostaminen New Yorkissa tulee usein paljon halvemmaksi kuin koti-Suomessa. Moni kauppa on vierailun arvoinen, vaikka et olisi ostamassa mitään kallista. Yksi tärkeimmistä muistisäännöistä elektroniikkaa ostaessa on jättää väliin Times Squaren ja Empire State Buildingin läheisyydessä olevat liikkeet. Jos samassa liikkeessä myydään myös matkamuistoja, ota jalat alle ja juokse! Nämä liikkeet houkuttelevat sisälle halvoilla hinnoillaan vain kertoakseen, että kyseinen tuote on myyty loppuun ja tarjoavat sen tilalle kallista vaihtoehtoa. Osa tuotteista saattaa olla käytettyjä, jonka he jättävät mainitsematta ja useimmiten tuotteilla ei ole takuuta. Älä riskeeraa rahojasi, vaan osta tuotteet ainostaan valtuutetuilta jälleenmyyjiltä.

Contents

B&H Photo, Video, Pro Audio

B&H Photo -liike on jokaisen valokuvaajan ja harrastajan unelmakauppa. Liikkeessä on laaja valikoima kameroita, objektiiveja ja muita lisävarusteita huokeaan hintaan, minkä lisäksi henkilökunta on erittäin avuliasta. Täällä myydään myös tietokoneita, audio- ja videolaitteita, puhelimia, tablettitietokoneita sekä muuta elektroniikkaa, mutta pääosa tuotteista keskittyy valokuvauslaitteisiin. Huomioithan, että liike on kiinni perjantaisin kello 14.00 alkaen ja lauantaisin juutalaisen sapatin mukaan.

Saat ilmaisen lahjan tehdessäsi ostoksia myymälässä vähintään 50$ edestä näyttämällä tämän koodin E209744 ja kuittisi työntekijöille vierailijatiskillä lähellä uloskäyntiä.

Elektroniikan ostaminen New Yorkissa - B&H Elektroniikan ostaminen New Yorkissa - Apple Store Grand Central

Apple Store

Jos haluat ostaa iPhonen, iPadin, iPodin tai minkä muun tahansa Applen tuotteen, kannattaa suunnata Applen liikkeeseen. Täten ostat varmasti aidon tuotteen ja saat sille takuun. Jos päädyt Applen Fifth Avenuen tai Grand Central Stationin liikkeisiin, voit samalla ihailla kaupan upeaa muotoilua ja sisustusta.

Hammacher Schlemmer

Hammacher Schlemmer aloitti vuonna 1848 rautakauppana, mutta on nyt yksi New Yorkin erikoisimmista ja hauskimmista liikkeistä. Löydät täältä puhelimia, tietokoneita, tablettitietokoneita, kameroita ja paljon muuta elektroniikkaa. Hammacher Schlemmer on kuitenkin tunnetuin erikoisista sähkövempaimistaan: sähköinen viinipullon avaaja, korvalaput korvakuulokkeilla, kannettava minikokoinen pesukone ja paljon muita vekottimia joita tuskin tarvitset, mutta saatat löytää itsesi ostamasta. Tämä on loistava paikka ostaa lahjoja ja monille tavaroille on elinikäinen takuu.

Best Buy

Best Buy on yksi Yhdysvaltojen isoimmista jälleenmyyjistä ja Amazonin kilpailija. Best Buy keskittyy kivijalkaliikkeisiin, kun taas Amazon toimii lähinnä netissä. Best Buylla on New Yorkissa 10 liikettä, jossa voit shoppailla tietokoneita, televisioita, kameroita ja puhelimia, mutta myös tiskikoneita ja kahvinkeittimiä. Tämä on yksi harvoista liikkeistä, joista voi ostaa myös prepaid-puhelimia ja sim-kortteja.

Ericin vinkki: Muistathan, että amerikkalaiset sähkölaitteet käyvät 110 voltilla ja niissä on amerikkalainen pistoke, joten tarvitset kotona muuntajan ja/tai adapterin. On myös hyvä muistaa, että tulli sallii tuoda ostoksia EU:n ulkopuolelta verovapaasti korkeintaan 430 euron edestä. Kun olet ostoksilla elektroniikkaliikkeessä, pidä mielessä, että esillä olevista hinnoista uupuu New Yorkin vero (8,875%), joka lisätään hintaan vasta kassalla.

Elektroniikka ja vempaimet New Yorkissa - BestBuy Elektroniikka ja vempaimet New Yorkissa - Apple Store

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja