Apple Store New Yorkissa

Apple Store New Yorkissa

Mistä voit New Yorkissa ostaa iPadin, iPhonen tai MacBookin? Kaupungista löytyy paljon pieniä liikkeitä, jotka myyvät edellä mainittuja tuotteita, mutta on parasta tehdä ostokset Applen omassa liikkeessä, Apple Storessa. Hinnat eivät eroa paljoa yksityisten liikkeiden tarjonnasta, mutta tiedät varmasti ostavasi laatutuotteen. Joskus iPhone-puhelinta ei myydä Amerikan ulkopuolella asuvalle, koska ostaessa saattaa samalla joutua sitoutumaan puhelinliittymään. Sen sijaan iPodin, iPadin ja MacBookin ostaminen on helppoa ja vaivatonta. Apple Care Protection Planin (huolto- ja tukijärjestelmä) ostaminen on mahdollista ulkomailla asuville.

Contents

Apple Storen sijainnit New Yorkissa

Manhattanilla on lukuisia Applen myymälöitä. Flagship store sijaitsee osoitteessa 767 Fifth Avenue. Tämä tunnettu Apple Store New Yorkissa lasisisäänkäyntineen on täysin remontoitu. Suurin Apple Store löytyy Meatpacking Districtiltä, 401 West 14th Streetiltä.

Haluaisitko yhdistää uuden Apple-tuotteen ostamisen muuhun shoppailuun? Siinä tapauksessa Macy’s on etsimäsi kohde. Sieltä löydät Apple-tuotteet pohjakerroksesta hajuvesi ja kosmetiikkaosastojen välistä. Westfield World Trade Centeristä löytyy myös Apple-liike, joka on mainio kohde shoppailukierrokselle. Kiiltävät Apple-tuotteet sopivat täydellisesti ostoskeskuksen moderniin arkkitehtuuriin.

Apple Store New Yorkissa - Fifth Avenue Apple Store New Yorkissa - Tuotteet

Grand Central Apple Store

Ainutlaatuisin myymälä löytyy kuitenkin epäilemättä Grand Central Terminalista. Siellä voit testailla iPhoneja, iPadejä ja MacBookeja maailmankuulun rautatieaseman ollessa kulisseinasi. Edellämainittujen liikkeiden lisäksi Manhattanilta löytyy kolme muutakin Apple-liikettä, jotka sijaitsevat Upper East Sidella, Upper West Sidella ja SoHossa. Joten New York on paratiisi todellisille Apple-faneille!

Ericin vinkki: “Muistathan, että ilmoitettuun hintaan lisätään kassalla 8,875% arvolisävero (ALV). Joten 499$ maksavan iPadin todellinen hinta on 543,29$. Sen lisäksi amerikkalaisissa tuotteissa on tietenkin amerikkalaiset pistokkeet, laturit jne. Siksi ostaessasi tuotteita Applen myymälästä New Yorkissa kannattaa pitää mielessä, että tulet tarvitsemaan Suomen sähkörasioihin sopivan lisäosan.”

Apple Store New Yorkissa - West 14th Street Apple Store New Yorkissa - Grand Central

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja