Westfield World Trade Center -ostoskeskus New Yorkissa

Westfield World Trade Center -ostoskeskus New Yorkissa

Westfield World Trade Center New Yorkissa on Manhattanin suurin ostoskeskus. Se on loistava vierailukohde niille, jotka haluavat shoppailla oikein olan takaa. Ostoskeskus sijaitsee Financial Districtillä uuden World Trade Centerin rakennusten välissä. Siellä sijaitsee myös liikenteen risteysasema World Trade Center Transportation Hub, jonka kuuluisana maamerkkinä on valkoinen rakennelma Oculus. Ostoskeskus kattaa lähes 34 000 m2 ja sieltä löytyy noin 60 myymälää. Todellinen shoppailijoiden paratiisi!

Contents

Myymälät Westfield World Trade Centerissä

Useimmat tunnetuimmat ketjut ovat edustettuina ostoskeskuksessa, mukaan lukien Apple Store ja useita vaateketjuja kuten Banana Republic, H&M ja Hugo Boss. Mikäli aikomuksenasi on täydentää kosmetiikkavarastojasi New Yorkin matkan aikana, ostoskeskuksesta löytyy myös Sephora ja Duane Reade by Walgreens. Jos haluat tehdä edullisempia ostoksia, suuntaa Empire Outletsiin, josta löydät designer-merkkejä outlet-hintaan.

Westfield World Trade Center -ostoskeskus New Yorkissa - Shoppailu Westfield World Trade Center -ostoskeskus New Yorkissa - Kaupat

Syömistä ja juomista shoppailun lomassa

Kaiken tekemäsi shoppailun lomassa ruokahalu kasvaa ja nälkä voi yllättää. Se ei ole kuitenkaan ongelma Westfield World Trade Centerissä, josta löytyy laaja valikoima vaihtoehtoja ruokien ja juomien suhteen. Starbucks ja Dunkin’ Donuts löytyy tietenkin tästä periamerikkalaisesta ostoskeskuksesta. Tai tekeekö mielesi terveellistä virvoketta? Suuntaa siinä tapauksessa Joe & the Juiceen ja tilaa raikas mehu tai smoothie. Sinun ei tarvitse edes lähteä ostoskeskuksesta mihinkään löytääksesi yhden lempiburgerini, sillä lähin Shake Shack sijaitsee Fulton Center Towersilla. Etkö tiedä vielä tiedät minkälaista ruokaa haluat? Suuntaa Gansevoort Liberty Marketiin, josta löytyy monenlaisia vaihtoehtoja. Oletko suuntaamassa Broadway-esitykseen shoppailun jälkeen? Haukkaa illallista yhdessä Eatalyn viidestä ravintolasta: tämä italialainen ruokatori on avannut toisen paikkansa ostoskeskukseen.

Westfield World Trade Center -ostoskeskus New Yorkissa - Oculus Westfield World Trade Center -ostoskeskus New Yorkissa - Arkkitehtuuri

Käytännön tietoa

  • Aukioloajat:
    • maanantai – lauantai: klo 10.00 – 19.00
    • 
sunnuntai: klo 11.00 – 18.00
    • Joillakin ravintoloilla ja liikkeillä on eri aukioloajat
  • Sijainti: 185 Greenwich Street, One World Trade Centerin lähellä

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja