Century 21 New Yorkissa

Century 21 New Yorkissa

Century 21 New Yorkissa on yksi maailman tunnetuimmista outlet-myymälöistä. Lippulaivaliike sijaitsee suoraan One World Trade Centeriä vastapäätä. C21 myy outlet-hintaisia merkkivaatteita ja muita merkkitavaroita. Tässä ostosparatiisissa on 9300 neliömetriä liiketilaa täynnä miesten, naisten ja lasten vaatteita, kenkiä, asusteita ja hajuvesiä.

Contents

Century 21 New Yorkissa

Tässä Lower Manhattanilla sijaitsevassa tavaratalossa on myynnissä kaikenlaista huippumuotia ja luksustuotteita isoin alennuksin. Century 21:sta löytyy kaikkea jalkineista ja sisustustavaroista käsilaukkuihin ja aurinkolaseihin. Saatavilla on Versacen, Dolce & Gabbanan ja Guccin kaltaisten tuotemerkkien tuotteita. C21 NYC on ostosparatiisi alennusmyyntien ystävälle.

Ericin vinkki: “Century 21 sijaitsee Downtown Manhattanilla, joten voit samalla tutustua sitä ympäröivään alueeseen. Läheltä löytyy muun muassa 9/11 Memorial.”

Shoppailu New Yorkissa

Shoppailuintoisille löytyy New Yorkista paljon eri vaihtoehtoja. New Yorkissa on muutamia outlet-myymälöitä, joissa voit shoppailla edulliseen hintaan ja säästää paljon rahaa. Lähde esimerkiksi Woodbury Commoniin, josta löytyy yli 220 alennusmyymälää.

Century 21 New Yorkissa - Myymälä Century 21 New Yorkissa - Ostokset

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja