Century 21 avaa ovensa uudelleen New Yorkissa

Ericin blogi - Century 21

Century 21 New Yorkissa on tulossa takaisin! Tavaratalo on yksi tunnetuimmista outlet-myymälöistä, ja se avataan uudelleen keväällä 2023. Lippulaivaliikkeen on tarkoitus sijaita suoraan One World Trade Centeriä vastapäätä. C21 tulee myymään outlet-hintaisia merkkivaatteita ja muita merkkitavaroita. Tässä ostosparatiisissa tulee olemaan neljä kerrosta täynnä miesten, naisten ja lasten vaatteita, kenkiä, asusteita ja hajuvesiä.

Haluatko tietää, milloin Century 21 avaa ovensa New Yorkissa? Tilaa uutiskirjeeni ja ilmoitan sinulle.

Century 21:n paluu New Yorkiin

Century 21:n 60-vuotisen olemassaolon aikana Manhattanin myymälän oli suljettava ovensa kahdesti: 9/11-iskujen jälkeen ja koronapandemian aikana. Onneksi outlet-myymälä voi aloittaa toimintansa uudelleen ja avata ovensa jälleen keväällä 2023. Myymälä ei tule poikkeamaan ulkonäöltään juuri entisestä. Ainoastaan logo muuttuu – siitä tulee Century 21 NYC.

Shoppailu New Yorkissa

Shoppailuintoisille löytyy New Yorkista paljon eri vaihtoehtoja. New Yorkissa on muutamia outlet-myymälöitä, joissa voit shoppailla edulliseen hintaan ja säästää paljon rahaa. Lähde esimerkiksi Woodbury Commoniin, josta löytyy yli 220 alennusmyymälää.

Ericin vinkki: Century 21 sijaitsee Downtown Manhattanilla, joten voit samalla tutustua sitä ympäröivään alueeseen. Läheltä löytyy muun muassa 9/11 Memorial.

Ericin blogi - Century 21 New York

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja