Empire Outlets New York City

Empire Outlets New York City

Empire Outlets New York City on New Yorkin ainoa outlet-ostoskeskus. New Yorkin alueelta löytyy jo Woodbury Common Premium Outlets, mutta kaupungista puuttui aiemmin keskeisemmällä paikalla sijaitseva designer-outlet. Empire Outletsin sijainti Staten Islandin rannalla on mahtava. Antaudu ostoshuumaan ja kruunaa käynti nauttimalla evästä ostoskeskuksen penkeillä, joista avautuu hienot näkymät Manhattanin siluetista.

Ostosparatiisi

Empire Outletsin ovien takaa löytyy yli 107 000 neliömetrin ostoskompleksi, jossa tulee olemaan 100 kauppaa täynnä ruokaa ja viihdykettä, mutta ennen kaikkea muotia! Tyypillisesti newyorkilaiset rakastavat muotia ja nyt he voivat vihdoinkin toteuttaa shoppailuhaaveensa tässä ostosparatiisissa, joka on täynnä edullisia designer-brändien tuotteita. Ja niin voit sinäkin! Empire Outletsista löytyy muun muassa H&M, Nordstrom Rack, Nike Factory, GAP ja Old Navy. Outlet-keskus on suunniteltu upeasti. Se on kuin ulkona sijiatseva kauppakeskus, jonka penkeillä voit levätä ostosmaratonin jälkeen. Ostoskeskus koostuu neljästä kerroksesta täynnä outlet-kauppoja. Lähellä rantaa löydät myös Walgreens-drugstoren ja monia paikkoja, joista saat juotavaa ja purtavaa, esimerkiksi Starbucks.

Ericin vinkki: Jos aiot hypätä ilmaisen Staten Island Ferryn kyytiin, suosittelen ehdottomasti käymään myös Empire Outletsissa. Se on heti lauttaterminaalin vieressä. Kauppakeskus on kuitenkin  vasta hiljattain avattu, joten moni liiketila on vielä tyhjillään. Tulevina kuukausina Empire Outletsissa avautuu yhä useampi merkkiliike. Tämän takia en suosittelisi käymään siellä pelkästään shoppailumielessä (vielä).

Empire Outlets New York City - Guess Empire Outlets New York City - Pääkatu

Empire Outlets sijainti

New York Cityn ensimmäinen, oma designer-outlet sijaitsee Staten Islandilla, St. George Waterfront Districtin alueella, jonne pääsee kulkemaan helposti. Ilmainen(!) Staten Island Ferry kulkee Downtown Manhattanilta Empire Outletsiin. Matka sinne on jo itsessään elämys, sillä lautta kulkee Vapaudenpatsaan ja Ellis Islandin ohi tarjoten myös hienot näkymät Lower Manhattanista. Saavuttuasi Staten Island Ferry Terminaliin ostoskeskus on vain muutaman minuutin päässä. Suuntaa kohti terminaalin oikeanpuoleista uloskäyntiä. Ulkona Empire Outlets on suoraan edessäsi!

Empire Outlets -shoppailureissu

Jos haluat kulkea Empire Outletsiin hieman mukavammin, voit varata ylellisen shuttle-kuljetuksen. Istuen rennosti shuttle-bussin nahkapenkeillä pääset suoraan Times Squarelta Staten Island Ferryn Whitehall-terminaaliin. Kuljetukseen sisältyy pullovesi ja Empire Outletsin kuponkivihko!

Varaa Empire Outlets -shuttle tästä

Empire Outlets New York City - Skyline Empire Outlets New York City - Waterfront

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje


Hae lippuja
alkaen
saakka
Hae lippuja