Empire Outlets New York City

Empire Outlets New York City

Empire Outlets New York City on New Yorkin ainoa outlet-ostoskeskus. Empire Outletsin sijainti Staten Islandin rannalla on mahtava. Lähde shoppailemaan tarjouksia ja kruunaa käynti nauttimalla evästä ostoskeskuksen penkeillä, joista avautuu hienot näkymät Manhattanin siluetista.

Contents

Outletkeskus New York

Empire Outletsin ovien takaa löytyy yli 33 000 neliömetrin ostoskompleksi, josta löytyy kauppoja, ruokaa ja viihdykettä, mutta ennen kaikkea muotia! Tyypillisesti newyorkilaiset rakastavat muotia ja kaupungissa järjestetäänkin yksi maailman tunnetuimmista muotiviikoista. Empire Outletsista löytyy muun muassa H&M, Nordstrom Rack, Nike Factory, Levi’s, GAP ja Old Navy. Outlet-keskus on suunniteltu kuin ulkona sijaitsevaksi kauppakeskukseksi. Alueella on paljon penkkejä, joten voit levähtää shoppailun lomassa. Ostoskeskus koostuu neljästä kerroksesta täynnä outlet-kauppoja. Löydät myös monia paikkoja, joista saat juotavaa ja purtavaa, esimerkiksi Starbucksin ja Shake Shackin.

Ericin vinkki: “Jos aiot hypätä ilmaisen Staten Island Ferryn kyytiin, voit käydä myös Empire Outletsissa. Se on heti lauttaterminaalin vieressä. Mikäli haluat kuitenkin shoppailla kunnolla, suosittelen Empire Outletsin sijaan menemään Woodbury Commoniin, josta löytyy paljon enemmän vaihtoehtoja.”

Empire Outlets New York City - Guess Empire Outlets New York City - Pääkatu

Empire Outlets sijainti

New York Cityn ensimmäinen, oma designer-outlet sijaitsee Staten Islandilla, St. George Waterfront Districtin alueella, jonne pääsee kulkemaan helposti. Ilmainen(!) Staten Island Ferry kulkee Downtown Manhattanilta Empire Outletsiin. Matka sinne on jo itsessään elämys, sillä lautta kulkee Vapaudenpatsaan ja Ellis Islandin ohi tarjoten myös hienot näkymät Lower Manhattanista. Saavuttuasi Staten Island Ferry Terminaliin ostoskeskus on vain muutaman minuutin päässä. Suuntaa kohti terminaalin oikeanpuoleista uloskäyntiä. Ulkona Empire Outlets on suoraan edessäsi!

Empire Outlets New York City - Skyline Empire Outlets New York City - Waterfront

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja