Miten tehdä löytöjä New Yorkissa shoppaillessa?

Miten tehdä löytöjä New Yorkissa shoppaillessa?

Älä jätä alennusmyyntejä väliin, jos haluat tehdä hyviä löytöjä New Yorkissa shoppaillessa. Voit säästää paljon rahaa! Shoppailu on monen New Yorkissa kävijän matkaohjelmassa. Iso Omena on todellinen shoppailijan paratiisi, sillä erilaisten kauppojen valikoima on suuri! Kaupungista löytyy tavalliset alennusmyynnit, kuten vuosittaiset kesä- ja talvialet. Tämän lisäksi juhlapyhien aikaan on usein alennuksia.

Contents

Saks OFF 5TH

Saks Fifth Avenue on New Yorkin tunnetuin tavaratalo. Se tunnetaan suuresta designer-valikoimasta ​​ja upeista jouluikkunoista. Tiesitkö, että heillä on myös outlet-myymälä? Saks OFF 5TH sijaitsee osoitteessa 125 East 57th Street ja sieltä löytyvät kaikki samat muotimerkit, mutta -70% alennuksella.

Century 21

Jos haluat tehdä hyviä löytöjä, ota suunnaksi Century 21 Downtown Manhattanilla. Myynnissä on huippumuotia sekä Guccin, Calvin Kleinin ja Michael Korsin kaltaisten brändien muita tuotteita jopa -65% alehintaan. Outlet-myymälässä on naisten, miesten ja lasten osastot sekä muun muassa osastot kengille, hajuvesille ja kodintarvikkeille.

T.J. Maxx

T.J. Maxx on paikka, jossa voit tehdä hyviä löytöjä. Kaupasta löytyy kaikkea vaatteista ja jalkineista kodin tuotteisiin. T.J. Maxx myy usein Calvin Kleinin ja Tommy Hilfigerin kaltaisia tunnettuja tuotemerkkejä, mutta heidän kokoelmiinsa kuuluu myös Gold Label, jossa on esimerkiksi Guccin ja Jimmy Choon tuotteita.

Designer Shoe Warehouse

DSW eli Designer Shoe Warehouse -myymälällä on useita toimipaikkoja New Yorkissa. Siellä kannattaa käydä, jos etsit kenkiä, käsilaukkuja ja asusteita.

Tehtaanmyymälät New Yorkissa

New Yorkissa on myös muita vaihtoehtoja tehdä alesostoksia, nimittäin “factory stores”. Tehtaanmyymälässä myydään ylijäämävarastoja tai vanhempia kokoelmia. New Yorkista löytyy Gap Factory Outlet ja Banana Republic Factory Outlet. Jos haluat käydä mieluummin outlet-keskuksessa, katso oppaani Outletit New Yorkissa.

Liquidation Sales – loppuunmyynnit

Ole varovainen kaupoissa, joissa tuotteiden hintoja ei ole ilmoitettu. Älä koskaan luota alennusmyynteihin, jos kaupassa lukee esimerkiksi “liquidation” (selvitystila), “last days” (viimeiset päivät) tai “going out of business” (loppuunmyynti). Erityisesti elektroniikkaa myyvät liikkeet Times Squaren ympäristössä käyttävät tällaisia myyntikikkoja. Jos teet niissä ostoksia, varmista että saat mukaasi alkuperäisen pakkauksen, takuukuitin ja käyttöohjeet!

Miten tehdä löytöjä New Yorkissa shoppaillessa? - Liquidation Sales

Kanta-asiakaskortit

Erinomainen tapa säästää rahaa on hankkia ilmainen kanta-asiakaskortti, jos liike tarjoaa sellaisen. Usein rekisteröityminen onnistuu pelkästään sähköpostiosoitteella. Muut kaupat, esimerkiksi kemikaliot CVS ja Walgreens, voivat tarvita lisätietoja. Kanta-asiakkuus saattaa kuitenkin kannattaa, koska usein myymälätarjoukset ovat yksinomaan kanta-asiakkaille.

Black Friday -ostokset

Jos olet New Yorkissa marraskuun lopussa, sinulla kävi tuuri. Voit hyödyntää Black Friday -tarjoukset! Black Friday on aina kiitospäivän jälkeinen päivä ja se on paras päivä tehdä ostoksia New Yorkissa! Lähes kaikkilla kaupoilla on erityisiä Black Friday -tarjouksia. Jos suunnittelet ostavasi jonkin tietyn jutun New Yorkista, on parempi odottaa tämän shoppailupäivän jättitarjouksia.

Mitkä New Yorkista kannattaa ostaa?

Jos matkasuunnitelmiisi kuuluu shoppailua, kannattaa ehdottomasti tsekata ainakin tietyt tuotteet ja merkit. New Yorkista kannattaa ostaa esimerkiksi elektroniikkaa, vaatteita ja kosmetiikkaa. Apple-tuotteet (mm. iPhone ja iPad) ovat yleensä halvempia Yhdysvalloissa kuin Suomessa. Jos haluat tehdä vaateostoksia New Yorkissa, tunnetut vaatemerkit, kuten vaikkapa Levi’s ja GAP, ovat usein edullisempia. Parhaat tarjoukset löydät Woodbury Commonin kaltaisista outlet-keskuksista.

Miten tehdä löytöjä New Yorkissa shoppaillessa - Black Friday Miten tehdä löytöjä New Yorkissa shoppaillessa - Century 21

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja