Kirpputorit New Yorkissa

Kirpputorit New Yorkissa

Kirpputorit New Yorkissa, kuten Chelsea Flea ja Brooklyn Flea, ovat erinomaisia paikkoja, joista löytää vintage-vaatteita, uniikkeja designer-tavaroita ja antiikkia. New Yorkissa on hyviä antiikkimarkkinoita, mutta vintage-shoppailu on myös hyvä syy tutustua muihin hallintoalueisiin. Kirpputoreilla kiertely on hauska ja ilmainen tapa viettää viikonloppu New Yorkissa.

Chelsea Flea Market

Chelsea Flea Market (tunnetaan myös nimellä Annex Markets) keskittyy laatuantiikkiin ja uniikkiin vintageen. Itse pidän siitä, että kirpputori sijaitsee keskellä Manhattania pilvenpiirtäjien ympäröimänä. Myyjät myyvät merkkituotteita hyvään hintaan, joten paikalle kannattaa saapua ajoissa tekemään löytöjä. Jos nälkä yllättää shoppaillessa, voit ostaa syötävää ruokakojuista.

 • Avoinna: lauantaisin ja sunnuntaisin
 • Sijainti: Parkkipaikka osoitteessa 29 West 25th Street (5th ja 6th Avenuen välissä)

Kirpputorit New Yorkissa - Chelsea Flea Market Kirpputorit New Yorkissa - Chelsea Flea Market Manhattan

DUMBO Flea Market

DUMBO Flea Market on osa Brooklyn Flea Market -ketjua, joka on listattu yhdeksi Yhdysvaltojen parhaista kirpputoreista. Myyjät kokoontuvat Manhattan Bridge Archway’n, sillan alikulun alle. Tämän takia torilla on todella autenttisen eloisan ja DUMBOmaisen tunnelman. Kirpputorilla käynnin jälkeen voit suunnata Dumbon läpi Brooklyn Bridge Parkiin. Ota kahvi mukaan yhdestä alueen trendikkäästä kahvilasta ja kävele Brooklynin sillan yli Manhattanille. Tämä on täydellinen tapa viettää aamu New Yorkissa.

 • Avoinna: sunnuntaisin
 • Sijainti: 80 Pearl Street, Brooklyn
 • suljettu talvikuukausina

Kirpputorit New Yorkissa - Dumbo Flea Market Kirpputorit New Yorkissa - Dumbo Flea Market Brooklyn

Williamsburg Flea Market

Brooklyn Flea Marketin toinen kirpputori on Williamsburg Flea Market, josta löytyy huonekaluja, vintage-vaatteita, keräilyesineitä, antiikkia, koruja, taidetta sekä paikallisten käsityöläisten ja suunnittelijoiden tuotteita. Torilla käynti on kiva lisä, jos vietät päivän tutkimassa Williamsburgiin. Voit tutustua Brooklynin panimoon, valita jonkun alueen trendikkäistä baareista ja istua lasilliselle tai katsella Manhattan skyline-näkymiä Domino Parkista.

 • Avoinna: lauantaisin
 • Sijainti: Kent Avenue osoitteessa N 6th Street, Brooklyn
 • suljettu talvikuukausina

Kirpputorit New Yorkissa - Williamsburg Flea Market Kirpputorit New Yorkissa - Williamsburg Brooklyn Flea

Ericin vinkki: Tykkään käydä kirpputoreilla aamulla heti, kun paikka aukeaa. Näet myyjät pystyttämässä kojujaan ja siihen aikaan myyjillä on vielä myynnissä löytöjä. Jos käyt kirpputorilla myöhemmin päivällä, on todennäköistä, että parhaat on viety päältä. Tykkään kierrellä paikan päällä kahvin kanssa. Tämä on erinomainen tapa aloittaa päivä.

Artists and Fleas Williamsburg

Artists and Fleas on sisätiloissa sijaitseva kirpputori, jolla on eri myyntipaikkoja New Yorkissa. Se on markkinapaikka, jossa suunnittelijat ja keräilijät myyvät tuotteitaan. Williamsburgin sisätori on täynnä muun muassa muotia, vintagea, taidetta ja designia. Kun käyt Williamsburg Flea Marketilla poikkea myös Artists and Fleasissa, joka sijaitsee korttelin päässä. Tai voit lähteä ostoksille Bedford Avenuelle, josta löytyy kaikenlaisia kivoja kauppoja.

 • Avoinna: lauantaisin ja sunnuntaisin
 • Sijainti: 70 North 7th Street in Brooklyn

Kirpputorit New Yorkissa - Artists And Fleas Kirpputorit New Yorkissa - Artists And Fleas sisältä

Artists and Fleas Chelsea

Artists and Fleasin markkinapaikka löytyy myös Chelsea Marketista, joka on Meatpacking Districtillä sijaitseva sisätori. Se on täydellinen paikka käydä ostoksilla tai syömässä. Sieltä pääsee myös suoraan High Linelle, joka on puistoksi muutettu vanha korotettu junarata.

 • Avoinna: joka päivä
 • Sijainti: 88 10th Avenue

Hester Flea Market

Hester Flea Market on huolellisesti koottu kokoelma vintagea, käsitöitä ja ruokaa. Torilta löytyy korujen, vaatteiden ja keramiikan kaltaisia tuotteita sekä ruokakojuja. Samalla kun käyt kirpputorilla, voit tutustua myös Lower East Sideen. Alue on hyvä paikka shoppailla, sillä siellä on uusien suunnittelijoiden putiikkeja, vanhan tavaran kauppoja ja muita myymälöitä.

 • Avoinna: lauantaisin
 • Sijainti: 26 Essex Street
 • suljettu talvikuukausina

Grand Bazaar NYC

Grand Bazaar NYC on kaupungin suurin ja vanhin sekä hyvin monipuolinen tori. Alkuperäiseltä nimeltään GreenFlea Market avattiin vuonna 1982, kun ryhmä vanhempia halusi kerätä rahaa lastensa koululle. Nykyään 100% torin tuotoista menee neljälle paikalliselle koululle ja niistä hyötyy yli 2 000 lasta. Torilla on yli 200 myyjää sekä sisä- että ulkotiloissa. Lähde kirpputorilla käynnin jälkeen vierailulle American Museum of Natural Historyyn, joka sijaitsee Grand Bazaarin vieressä.

 • Avoinna: sunnuntaisin
 • Sijainti: 100 West 77th Street

Onko New Yorkin kirpputoreille ilmainen sisäänpääsy?

Kyllä. Kirpputoreille on New Yorkissa vapaa pääsy kaikenikäisille. Lue tästä.

Kuinka maksaa kirpputoreilla New Yorkissa?

Myyjille voi aina maksaa käteisellä ja joissakin paikoissa käy myös kortti (debit tai credit). Toreilla on usein pankkiautomaatteja, joista voit nostaa käteistä, mutta varaudu palvelumaksuun.

Onko New Yorkin kirpputoreilla myynnissä ruokaa?

Kyllä, kirpputoreilla on myynnissä aina jotain syötävää. On parasta saapua paikalle nälkäisenä, sillä haluat ehdottomasti mahdollisuuden maistaa tasting the variety of flavours. Read more about flea markets in New York here.

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja