Twilight-risteily New Yorkissa (90 min)

Twilight-risteily New Yorkissa

Twilight-risteily New Yorkissa on juuri sopivan pituinen ja hauska tapa aloittaa illanvietto kaupungissa. Shoppailu ja nähtävyyksien kiertely vaihtuu erilaisiin maisemiin. Valmistaudu näkemään Manhattanin skyline aivan uudesta näkökulmasta. Saatat samalla oppia uutta tietoa New Yorkista oppailta.

Tämä risteily ei ole varattavissa tällä hetkellä. Hyvä vaihtoehto on Harbor Lights -risteily

Contents

Näe Vapaudenpatsas läheltä

Jos sinua onnistaa, sisältää risteily sopivasti romantiikkaa auringonlaskun ajan, ja glamouria katsellessasi kuinka Manhattanin valot syttyvät yksi toisensa jälkeen. Näkymä on vaikuttava, eikä sitä helpolla unohda. Risteily lähtee Pier 78 -laiturilta. Sinne voi olla hankala löytää, joten ota kartta mukaan tai mene taksilla.

Risteily starttaa Pier 78:sta ja kiertää sen jälkeen Manhattanin kärjen ympäri YK:n päämajan ohi. Ohitatte myös muita ikonisia rakennuksia kuten Empire State Building ja Chrysler Building. Tämän jälkeen suuntaatte Vapaudenpatsaalle. Tällä veneellä pääsee lähemmäksi Vapaudenpatsasta kuin ilmaisella Staten Island lautalla! Tässä on oiva tilaisuus ottaa upeita kuvia patsaasta. Jos kaipaat virkistystä hae sisältä kylmä ja edullinen ($5) olut.

Käytännnön tietoa

Ostettuasi liput, saat sähköpostitse kupongin (voucher) jonka voit tulostaa ja käyttää lippuna risteilylle.

  • Tämä risteily on kausiluonteinen
  • Kesto: 90 minuuttia
  • Lähtöpaikka: Pier 78
  • Lähtöajat: Päivittäin kello 18.00

Twilight-risteily New Yorkissa - Vapaudenpatsas Twilight-risteily New Yorkissa Brooklyn Bridge

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja