Netin käyttö ja soittaminen New Yorkissa

Netin käyttö ja soittaminen New Yorkissa

Mitä maksaa netin käyttö ja soittaminen New Yorkissa? Se riippuu siitä, kuinka kovassa käytössä puhelimesi on. Suomalaiset operaattorit voivat veloittaa soittamisesta, tekstiviesteistä tai puhelujen vastaanottamisesta Yhdysvalloissa paljon, puhumattakaan mobiilidatasta. Roaming-maksut voivat olla todella korkeita aivan pienestäkin käytöstä. Siksi kannattaa selvittää, mitä liittymäsi käyttö New Yorkissa maksaa ja estää tarvittaessa puhelimestasi verkkovierailu matkasi ajaksi.

Jotkin suomalaiset operaattorit tarjoavat matkapaketteja tai lisäpalveluita, joilla voit saada pienen määrän matkadataa käyttöön Yhdysvalloissa ilman poskettomia hintoja. Jos haluat nettiyhteyden koko ajan tai sinun tarvitsee tehdä paljon puheluita, kannattaa hankkia joko eSIM tai amerikkalainen prepaid-liittymä. Voit saada eSim-kortin datapaketilla hyvään hintaan. Muussa tapauksessa käytä hotellin langatonta nettiä tai ympäri kaupunkia sijiatsevia ilmaisia wifi-paikkoja

Contents

Eric’s New York

New Yorkissa on monia paikkoja, joissa voit käyttää ilmaista Wi-Fi-yhteyttä. Jopa vanhat puhelinkopit on muutettu wifi-paikoiksi nimeltä LinkNYC. Tämä on tietysti halvin tapa käyttää nettiä ja olla yhteydessä muuhun maailmaan, kun olet New Yorkissa. Voit selata Instagramia tai Facebookia monista paikoista ilman huolta valtavista verkkovierailumaksuista. Useimmilla metroasemilla, kahviloissa ja puistoissa on ilmainen WiFi-verkko. Olen kerännyt sovellukseeni Eric’s New York kaikki ilmaiset WiFi-paikat New Yorkissa. Päivitän sovellusta säännöllisesti ja lisäät hotspotin vain, jos se on täysin ilmainen – sinun ei siis tarvitse ostaa ensin kahvikupillista!

eSIM-kortti New Yorkissa

Ennen New Yorkin matkaa voit ostaa datapaketin eSIM-korttiin. Voit asentaa datapaketin helposti puhelimeesi, jolloin voit käyttää nettiä New Yorkissa milloin tahansa. Voit myös valita eSIM-kortin, joka sisältää dataa, puheluita ja tekstiviestejä. Näillä vaihtoehdoilla säästät myös aikaa ja ehkä turhautumista verrattuna muovisen SIM-kortin ostoon paikan päältä.

Puhelimen lataaminen

Tarvitset puhelimen lataamiseen New Yorkissa USA:n matka-adapterin. Tämä siksi, että et voi ladata puhelinta tai tablettia eurooppalaisen töpselin kanssa. Voit ostaa matkasovittimen helposti verkosta. Suosittelen hankkimaan puhelinta varten myös pikalaturin, sillä puhelinta tulee käytettyä New Yorkissa tavallista useammin, ja pikalaturi lataa sen 50 prosenttiin noin 30 minuutissa. Tämä on paljon nopeampaa kuin tavallisella laturilla.

Prepaid-liittymä New Yorkiin

Voit yrittää ostaa etukäteen netistä prepaid-liittymän New Yorkiin tai hankkia amerikkalaisen sim-kortin paikan päällä New Yorkissa. Paikkoja, mistä voi ostaa sim-kortin New Yorkissa, on monia. Suuntaa esimerkiksi Best Buy -elektroniikkamyymälään, jossa on myynnissä vaihtoehtoja kaikilta operaattoreilta. Tai kokeile T-Mobilen liikettä. Valikoima erilaisia sim-kortteja löytyy myös drugstore -kemikalioista. Myyjät voivat auttaa sinua valitsemaan tarpeitasi parhaiten vastaavan sim-kortin. Prepaid-liittymää varten et tarvitse kotiosoitetta Yhdysvalloissa etkä amerikkalaista pankkitiliä.

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja