WiFi New Yorkissa

Wi-Fi New Yorkissa

WiFi New Yorkissa helpottaa huomattavasti sähköpostin lukemista, NewYork.fi-sivujen tsekkaamista tai Facebookin päivitystä! Onneksi New Yorkista löytyy paljon paikkoja, jotka tarjoavat ilmaiseksi wifi-verkon käyttöön. Voit surffata netissä puistoissa, hostelleissa ja jopa metroasemilla. Monet pikaruokaketjut, ravintolat, baarit ja dinerit tarjoavat myös ilmaisen nettiyhteyden. Melkein jokaisessa McDonaldsissa, Starbucksissa tai Applebee’s:ssä on ilmainen wifi-verkko. Wifi-paikkoja on myös kaikkialla kaduilla.

Lataa ilmainen sovellukseni puhelimeesi nähdäksesi kartan kaikista wifi-hotspoteista

WiFi metroasemalla New Yorkissa

Ilmainen wifi-verkko löytyy Manhattanilla useimmilta metroasemilta ja muilla hallintoalueilla suurimmilta metroasemilta. Muun muassa Times Squaren, Columbus Circlen ja Rockefeller Centerin metroasemat tarjoavat wifi-yhteyden. Kun valitset wifi-verkon, näet mainoksen. Hyväksy mainos tarvittaessa, minkä jälkeen saat yhteyden internetiin. Huomioi, että yhteys ei toimi itse metrossa, ainoastaan asemalla.

WiFi New Yorkissa - WiFi Fifth Avenue -pysakilla WiFi New Yorkissa - ilmainen wifi metroasemalla

LinkNYC Wi-Fi

New Yorkissa oli aiemmin 12 000 puhelinkioskia. Niitä ei kuitenkaan poistettu, vaan osasta tehtiin wifi-hotspotteja. Verkon nimi on LinkNYC. Sen ansiosta wifi-yhteys on saatavilla lähes koko Manhattanilla ja muiden hallintoalueiden tärkeimmillä kaduilla. Voit kirjautua ilmaiseen wifi-verkkoon noin 30 metrin päästä. Liity “LinkNYC Free WiFi” -verkkoon. Ensin sinun pitää hyväksyä käyttöehdot.

WiFi puistoissa

Useimmissa New Yorkin puistoissa on myös ilmainen Wi-Fi. Esimerkiksi Central Parkissa, High Line Parkissa ja Battery Parkissa voit käyttää wifi-yhteyttä ilman sisäänkirjautumista tai salasanaa. Pääset ilmaiseksi verkkoon myös Bryant Parkissa, Madison Square Parkissa ja Union Square Parkissa. Wifi-yhteyden tarkka kesto ja muut ehdot ovat puistokohtaisia.

Onko New Yorkissa ilmainen langaton verkko?

New Yokissa on ilmainen Wi-Fi puistoissa, metroasemilla ja monessa muussa paikassa. Katso ilmaiset wifi-paikat ilmaisesta sovelluksestani Eric’s New York.

Mikä on LinkNYC WiFi?

LinkNYC on ilmainen langaton verkko New Yorkissa. Monet kaupungin vanhoista puhelinkopeista on muutettu ilmaisiksi wifi-paikoiksi.

Onko New Yorkin puistoissa wifi-verkko?

Kyllä. Monesta New Yorkin puistosta löytyy ilmainen langaton verkko. Katso puistot tästä.

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje


Hae lippuja
alkaen
saakka
Hae lippuja