WiFi New Yorkissa

Wi-Fi New Yorkissa

WiFi New Yorkissa helpottaa huomattavasti sähköpostin lukemista, NewYork.fi-sivujen tsekkaamista tai Facebookin päivitystä! Onneksi New Yorkista löytyy paljon paikkoja, jotka tarjoavat ilmaiseksi wifi-verkon käyttöön. Voit surffata netissä puistoissa, hostelleissa ja jopa metroasemilla. Monet pikaruokaketjut, ravintolat, baarit ja dinerit tarjoavat myös ilmaisen nettiyhteyden. Melkein jokaisessa McDonaldsissa, Starbucksissa tai Applebee’s:ssä on ilmainen wifi-verkko. Wifi-paikkoja on myös kaikkialla kaduilla.

Lataa ilmainen sovellukseni puhelimeesi nähdäksesi kartan kaikista wifi-hotspoteista

Contents

WiFi metroasemalla New Yorkissa

Ilmainen wifi-verkko löytyy Manhattanilla useimmilta metroasemilta ja muilla hallintoalueilla suurimmilta metroasemilta. Muun muassa Times Squaren, Columbus Circlen ja Rockefeller Centerin metroasemat tarjoavat wifi-yhteyden. Kun valitset wifi-verkon, näet mainoksen. Hyväksy mainos tarvittaessa, minkä jälkeen saat yhteyden internetiin. Huomioi, että yhteys ei toimi itse metrossa, ainoastaan asemalla.

WiFi New Yorkissa - WiFi Fifth Avenue -pysakilla WiFi New Yorkissa - ilmainen wifi metroasemalla

LinkNYC Wi-Fi

New Yorkissa oli aiemmin 12 000 puhelinkioskia. Niitä ei kuitenkaan poistettu, vaan osasta tehtiin wifi-hotspotteja. Verkon nimi on LinkNYC. Sen ansiosta wifi-yhteys on saatavilla lähes koko Manhattanilla ja muiden hallintoalueiden tärkeimmillä kaduilla. Voit kirjautua ilmaiseen wifi-verkkoon noin 30 metrin päästä. Liity “LinkNYC Free WiFi” -verkkoon. Ensin sinun pitää hyväksyä käyttöehdot.

WiFi puistoissa

Useimmissa New Yorkin puistoissa on myös ilmainen Wi-Fi. Esimerkiksi Central Parkissa, High Line Parkissa ja Battery Parkissa voit käyttää wifi-yhteyttä ilman sisäänkirjautumista tai salasanaa. Pääset ilmaiseksi verkkoon myös Bryant Parkissa, Madison Square Parkissa ja Union Square Parkissa. Wifi-yhteyden tarkka kesto ja muut ehdot ovat puistokohtaisia.

Edullinen datapaketti New Yorkissa

Jos et halua jatkuvasti etsiä ilmaista WiFi-yhteyttä New Yorkissa ollessasi, eSIM-kortin datapaketti on silloin hyvä vaihtoehto. eSIM-kortin avulla voit helposti asentaa datapaketin puhelimeesi pikkurahalla ilman muovista sim-korttia. Tällä tapaa voit käyttää nettiä kaikkialla New Yorkin -matkasi aikana. Näin pääset myös tarkistamaan missä päin liikut, jakamaan lomakuvasi Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa tai lähettämään minulle viestin, jos sinulle tulee jotain kysyttävää.

Onko New Yorkissa ilmainen langaton verkko?

New Yokissa on ilmainen Wi-Fi puistoissa, metroasemilla ja monessa muussa paikassa. Katso ilmaiset wifi-paikat ilmaisesta sovelluksestani Eric’s New York.

Mikä on LinkNYC WiFi?

LinkNYC on ilmainen langaton verkko New Yorkissa. Monet kaupungin vanhoista puhelinkopeista on muutettu ilmaisiksi wifi-paikoiksi.

Onko New Yorkin puistoissa wifi-verkko?

Kyllä. Monesta New Yorkin puistosta löytyy ilmainen langaton verkko. Katso puistot tästä.

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja