Lelukaupat New Yorkissa

Lelukaupat New Yorkissa

Lelukaupat New Yorkissa ovat hauska vierailukohde niin lapsille kuin aikuisille. Kaupungista löytyy valtavia lelukauppoja ja niissä kannattaa ehdottomasti käydä, eritoten jos olet New Yorkissa lasten kanssa. New Yorkin lelukaupat eivät myy vain leluja vaan niissä on usein myös paljon tekemistä ja näkemistä!

Contents

FAO Schwarz New York

New Yorkin suurin lelukauppa on FAO Schwarz. Ikoninen kauppa on sijainnut kaupungissa vuodesta 1870, ja se on yksi Yhdysvaltojen vanhimmista lelukaupoista. Lelukauppa myy kaiken ikäisille tarkoitettuja erikoisia ja ainutlaatuisia leluja kaikkialta maailmasta. Lelujen lisäksi Rockefeller Centerin lelukaupasta löytyy myös erikoisjuttuja, kuten lattialle levittyvä piano, joka alkaa soida kun sen koskettimilla kävelee.

Lelukaupat New Yorkissa - FAO Rockefeller Center Lelukaupat New Yorkissa - FAO Schwarz

LEGO Store

LEGO Store New Yorkissa on unelmien täyttymys, jos sinä tai lapsesi olette legofaneja. Kaupungista löytyy useita eri LEGO-kauppoja, mutta Rockefeller Centerin myymälä on niistä suurin. Siellä sijaitsee Minifigure Factory, jossa voit tehdä oman räätälöidyn legohahmon. Lisämaksusta lapset voivat rakentaa oman luomuksensa LEGO Brick Labissa ja nähdä sen pystytyksen palikkalabran virtuaalimaailmassa. Lisäksi lähes kaikki legot ovat kaupassa myynnissä. Voit käydä myös LEGOLAND New Yorkissa.

Lelukaupat New Yorkissa - LEGO

Nintendo Store

Nintendo Store New Yorkissa sijaitsee Rockefeller Centerin lähellä. Sieltä löytyy kaikki videopeleihin liittyvä. Voit esimerkiksi testata pelejä ja ostaa pelien fanituotteita. Myymälässä on myös vitriini, jossa näkee kaikki vuosien varrella julkaistut pelikonsolit.

Lelukaupat New Yorkissa - Nintendo Store Lelukaupat New Yorkissa - Nintendo

CAMP, A Family Experience Store

Lelukauppa CAMPillä on useita liikkeitä New Yorkissa. CAMP on koko perheen elämyskauppa. Lapset eivät pääse vain leikkimään leluilla, mutta he voivat myös leikkiä kaupan liukumäissä, kiipeilytelineissä ja leikkiautolla, jonka kyydissä voi istua. Lelukauppa käyttää eri teemoja, jotka vaihtuvat 8-12 viikon välein. Kun matkustat New Yorkiin lasten kanssa, kannattaa ehdottomasti käydä tässä kaupassa.

Harry Potter Store

Harry Potter Store sijaitsee Flatiron Buildingin takana. Lippulaivaliikkeessä jokainen Harry Potter -fani voi uppoutua täysin HP:n maailmaan, josta löytyy kaikenlaisia tuotteita, kuten Tylypahkan viittoja, suklaasammakoita ja Bertie Bottin joka maun rakeita. Kaupassa voi jopa maistaa aitoa kermakaljaa.

Lelukaupat New Yorkissa - Harry Potter Store Lelukaupat New Yorkissa - Harry Potter -kauppa

M&M’s Store

M&M’s Store New Yorkissa on jokaisen herkkusuun paratiisi. Times Squaren suuresta karkkikaupasta löytyy seinä täynnä kaikenlaisia M&M-värejä ja -makuja. Voit kerätä karkkipussiin suklaarakeista omat suosikkisi. Karkkien lisäksi he myyvät myös kaikenlaisia tavaroita, kuten keittiövälineitä ja muita tarvikkeita.

Disney Store

Disney Store New Yorkissa sopii niin nuorille kuin vähän vanhemmillekin. Tämä lelukauppa Times Squarella on ainutlaatuinen paikka puuhata ja sieltä löytyy kaksi kerrosta täynnä pehmoleluja, vaatteita ja muista Disney-leluja.

Lelukaupat New Yorkissa - M&M's Store Lelukaupat New Yorkissa - Disney

Onko New Yorkissa lelukauppoja?

New Yorkissa on useita lelukauppoja. Lue lisää tästä.

Missä sijaitsee Yhdysvaltojen vanhin lelukauppa?

Yhdysvaltojen vanhin lelukauppa on FAO Schwarz New Yorkissa. Lue lisää tästä.

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja