Harry Potter -kauppa New Yorkissa

Harry Potter  kauppa New Yorkissa

Harry Potter Store New Yorkissa on maailman suurin Harry Potter -kauppa. Kolmikerroksinen Potter-taivas sijaitsee Flatiron Buildingin vieressä ja on omistettu täysin kuuluisasta velho-oppilaasta ja Ihmeotuksista (Fantastic Beasts -spin-off) kertoville tarinoille. Lippulaivaliike on Warner Bros:in aloite ja se sisältää suurimman kokoelman Harry Potter ja Fantastic Beasts -tuotteita. Jokaisen Potter-fanin tulee hemmotella itseään täällä!

Harry Potter Universumi New Yorkissa

Harry Potter -kauppa New Yorkissa on kooltaan jopa yli 120 000 neliömetriä. Se on ehdottomasti the place to be kaikille Potter-faneille. Kaupasta löytyy elokuvista tuttuja tuotteita, kuten Tylypahka-viitta, suklaasammakoita ja Bertie Bottin Joka Maun Rakeet. Lisäksi New Yorkin kaupan valikoimaan on varta vasten kehitetty uusia tuotteita, muun muassa ainutlaatuinen taikasauvojen tuotesarja. Jotta visiitti Harry Potter Universumissa olisi täydellinen, kaupassa on tarjolla kaikenlaisia interaktiivisia kokemuksia ja voit ikuistaan käyntisi Harry Potter Storessa valokuvaotoksella!

Jotta Harry Potter -matkasi olisi täydellinen, kannattaa hankkia liput mahtavaan, kaksiosaiseen näytelmään Harry Potter and the Cursed Child on Broadway.

Harry Potter -kauppa New Yorkissa - Sisältä Harry Potter -kauppa New Yorkissa - Harry Potter Store New York

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje


Hae lippuja
alkaen
saakka
Hae lippuja