Harry Potter -kauppa New Yorkissa

Harry Potter  kauppa New Yorkissa

Harry Potter Store New Yorkissa on maailman suurin Harry Potter -kauppa. Kolmikerroksinen Potter-taivas sijaitsee Flatiron Buildingin vieressä ja on omistettu täysin kuuluisasta velho-oppilaasta ja Ihmeotuksista (Fantastic Beasts -spin-off) kertoville tarinoille. Lippulaivaliike on Warner Bros:in aloite ja se sisältää suurimman kokoelman Harry Potter ja Fantastic Beasts -tuotteita. Jokaisen Potter-fanin tulee hemmotella itseään täällä!

Harry Potter Universumi New Yorkissa

Harry Potter -kauppa New Yorkissa on kooltaan jopa yli 120 000 neliömetriä. Se on ehdottomasti the place to be kaikille Potter-faneille. Kaupasta löytyy elokuvista tuttuja tuotteita, kuten Tylypahka-viitta, suklaasammakoita ja Bertie Bottin Joka Maun Rakeet. Lisäksi New Yorkin kaupan valikoimaan on varta vasten kehitetty uusia tuotteita, muun muassa ainutlaatuinen taikasauvojen tuotesarja. Jotta visiitti Harry Potter Universumissa olisi täydellinen, kaupassa on tarjolla kaikenlaisia interaktiivisia kokemuksia ja voit ikuistaan käyntisi Harry Potter Storessa valokuvaotoksella!

Ericin vinkki: Tämä kauppa on jokaisen Harry Potter -fanin mielestä ehdoton käyntikohde. Vaikka et ostaisi kaupasta mitään, kassan jälkeen baarista voi ostaa alkuperäisen alkoholittoman kermakaljan (Butterbeer). Mukin voi ottaa muistoksi ja huuhdella puhtaaksi baarin laidalla ennen lähtöä.

Harry Potter -kaupan sijainti

Harry Potter Store sijaitsee erittäin keskeisellä paikalla, ikonisen Flatiron Buildingin takana. Myymälässä käynnin lisäksi voit tutustua myös lähialueeseen. Käväise Madison Square Parkissa tai Eataly-nimisellä italialaisella sisätorilla. New Yorkin valokuvausmuseo Fotografiska on muutaman minuutin kävelymatkan päässä Harry Potter -kaupasta.

Jotta Harry Potter -matkasi olisi täydellinen, kannattaa hankkia liput mahtavaan näytelmään Harry Potter and the Cursed Child on Broadway.

Harry Potter Storen lisäksi katso myös muut lelukaupat New Yorkissa.

Harry Potter -kauppa New Yorkissa - Sisältä Harry Potter -kauppa New Yorkissa - Harry Potter Store New York

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja