Harry Potter -kauppa New Yorkissa

Harry Potter  kauppa New Yorkissa

Harry Potter Store New Yorkissa on maailman suurin Harry Potter -kauppa. Kolmikerroksinen Potter-taivas sijaitsee Flatiron Buildingin vieressä ja on omistettu täysin kuuluisasta velho-oppilaasta ja Ihmeotuksista (Fantastic Beasts -spin-off) kertoville tarinoille. Lippulaivaliike on Warner Bros:in aloite ja se sisältää suurimman kokoelman Harry Potter ja Fantastic Beasts -tuotteita. Jokaisen Potter-fanin tulee hemmotella itseään täällä!

Contents

Harry Potter Universumi New Yorkissa

Harry Potter -kauppa New Yorkissa on kooltaan jopa yli 120 000 neliömetriä. Se on ehdottomasti the place to be kaikille Potter-faneille. Kaupasta löytyy elokuvista tuttuja tuotteita, kuten Tylypahka-viitta, suklaasammakoita ja Bertie Bottin Joka Maun Rakeet. Lisäksi New Yorkin kaupan valikoimaan on varta vasten kehitetty uusia tuotteita, muun muassa ainutlaatuinen taikasauvojen tuotesarja.

Ericin vinkki: “Tämä kauppa on jokaisen Harry Potter -fanin mielestä ehdoton käyntikohde. Vaikka et ostaisi kaupasta mitään, kassan jälkeen baarista voi ostaa alkuperäisen alkoholittoman kermakaljan (Butterbeer). Jos sinulla on New York Pass, voit noutaa juoman maksutta! Mukin voi ottaa muistoksi ja huuhdella puhtaaksi baarin laidalla ennen lähtöä.”

Voit hankkia tämän Harry Potter Butterbeer -paketin etukäteen. Se sisältää New Yorkin kaupan uniikin Aarnikotka-taikasauvan, pinssin, suklaasammakon, kermakaljan hanasta sekä kermakaljajäätelön.

Jotta visiitti Harry Potter Universumissa olisi täydellinen, kaupassa on tarjolla kaikenlaisia interaktiivisia kokemuksia. Voit myös ikuistaa käyntisi Harry Potter Storessa valokuvaotoksilla! Pääset esimerkiksi lentämään luudalla ja saat kokemuksesta muistoksi valokuvan.

Harry Potter -kaupan sijainti

Harry Potter Store sijaitsee erittäin keskeisellä paikalla, ikonisen Flatiron Buildingin takana. Myymälässä käynnin lisäksi voit tutustua myös lähialueeseen. Käväise Madison Square Parkissa tai Eataly-nimisellä italialaisella sisätorilla. New Yorkin valokuvausmuseo Fotografiska on muutaman minuutin kävelymatkan päässä Harry Potter -kaupasta.

Harry Potter -kauppa New Yorkissa - Sisältä Harry Potter -kauppa New Yorkissa - Harry Potter Store New York

Harry Potter Storen lisäksi katso myös muut lelukaupat New Yorkissa.

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja