Disney-kauppa Times Squarella

Disney kauppa Times Squarella

Disney-kauppa New Yorkissa on Times Squarella sijaitseva Disneyn lelukauppa. Täältä voit löytää kauneimmat Elsa-mekot, Toy Story -hahmot ja Nemoa etsimässä -pelit. Ja tietenkin voit hankkia uusimpien Disney-elokuvien fanituotteita. Times Squaren kauppa on Disneyn flagship -myymälä New Yorkissa. Sen lisäksi, että se on hauska paikka shoppailla lasten kanssa, kauppa on pannut parastaan vaikuttavien sisätilojen esillepanossa. Lapset ja aikuiset ovat yhtälailla hämmästyneitä pelkästään sen näkemisestä.

Disney-leluja New Yorkissa

Kahteen kerrokseen levittyvä Disney Store Times Squarella on ääriään myöten täynnä nukkeja, dvd-levyjä, vaatteita ja muita Disney-aiheisia tuotteita. Voit löytää täältä taatusti mitä vain Disneyn suosikkielokuviisi liittyvää Frozenista Peter Paniin ja Wall-E:sta Lion Kingiin. Minne tahansa katsot, näet seinästä seinään Disney-leluja ja -fanituotteita! Toisessa kerroksesta voit jopa löytää prinsessalinnan, joka tekee taatusti perheen pikku prinsessoihin vaikutuksen. Pojille tästä värikkäästä kaupasta löytyy myös laaja valikoima aarteita. Miltä kuullostaisi Autot -elokuvan menopelit ja Marvel Comics -osasto? Myymälän henkilökunta on todella innostunutta ja he kannustavat säännöllisesti yleisön mukaan laulamaan Disney-elokuvista tuttuja kappaleita. Liity ihmeessä mukaan laulamaan äänekkäästi! Jos suunnitelmissasi on jatkaa shoppailua vierailtuasi Disney Storessa, niin voit suunnata lähistöllä olevaan M&M -kauppaan.

Disney-kauppa Times Squarella - Prinsessalinna Disney-kauppa Times Squarella - Mukit

Ericin vinkki: Disney Store Times Squarella ei ole valtava, mutta se on ehdottomasti vierailun arvoinen, erityisesti lasten kanssa. Sieltä löytyy jotain jokaiselle budjetille sopivaa. Vaikket haluaisikaan käyttää paljoa rahaa, voit silti viedä mukanasi kotiin kivan Disney-matkamuiston!

Disney Storen lisäksi katso myös muut lelukaupat New Yorkissa.

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja