M&M’s-kauppa Times Squarella

M&M’s kauppa Times Squarella

M&M’s-kauppaa Times Squarella ei voi olla huomaamatta. Jättikokoisessa kaupassa myydään M&M’s-karkkeja kaikissa mahdollisissa väreissä ja makuvaihtoehtoja löytyy vaikka kuinka paljon. Täytteinä on maitosuklaata, tummaa suklaata, riisimuroja, minttusuklaata, pähkinöitä, manteleita, appelsiinisuklaata, kookosta, pretzeleita, kirsikoita, kanelia, vadelmia tai maapähkinävoita. Ei siis ihme, että nämä pienet karkit ovat niin suosittuja! M&M’s-karkkeja on voinut ostaa vuodesta 1941 lähtien Yhdysvalloissa. Suomeen nämä koukuttavat karkit saapuivat vasta vuonna 2009. Suurin M&M’s-liike löytyy New Yorkista Times Squarelta.

Contents

M&M’s-kauppa New Yorkissa

M&M’s-kauppa New Yorkissa sijaitsee aivan Times Squaren sydämessä. Paikka on täydellinen suklaan ystäville. Kaupassa on kolme kerrosta, tilaa yli 2000 neliömetriä ja laaja valikoima M&M’sejä. Myynnissä ei ole ainoastaan karkkia vaan myös keittötarvikkeita, koruja, kylpytuotteita ja paljon muuta.

Hauska ominaisuus kaupassa on tulostin, jolla asiakkaat voivat valita kuvan, luoda oman tekstin ja tulostaa sen M&M’s-suklaisiin. Tässä ei kestä muutamaa minuuttia kauempaa. Voit valita tekstin kuten “Big Apple” tai “I Love NY” tai kuvaksi Vapaudenpatsaan tai New York Giantsin, New York Jetsin, New York Yankeesin tai New York Metsin logon.

M&M’s-kauppa Times Squarella - Valikoima M&M’s-kauppa Times Squarella - Red

M&M’s-karkkien historia

M&M’s-karkit keksi Forrest Mars Sr. 1930-luvulla, kun hän näki sotilaiden syövän suklaakuulia Espanjan sisällissodan aikana. Suklaakuulissa oli kova kuori, joten suklaa ei sulanut. Herra Mars sai idealleen patentin maaliskuussa 1941 ja tuotanto aloitettiin heti New Jerseyssä. Yritys perustettiin alunperin nimellä M&M’s Limited. M&M’sit tehdään Hershey’s suklaasta. (Hershey’s on erittäin suosittu amerikkalainen suklaamerkki). M&M’s nimi tulee Marsin omasta nimestä ja Hershey’s Companyn omistajan, William F.R. Murrien pojan Bruce Murrien nimestä.

M&M’s-karkit maapähkinävoilla tulivat markkinoille 1954. Silloin ainoa väri oli kuitenkin vain suklaanruskea. Muut väri- ja makuvaihtoehdot tulivat paljon myöhemmin. Maapähkinävoin mausta ja yrityksen iskulauseesta “melts in your mouth, not in your hand” (sulavat suuhun, eivät käteesi) tuli niin suosittuja, että suklaakarkkeja alettiin tehdä myös punaisena, keltaisena ja vihreänä.

Käytännön tietoa

  • Sijainti: 1600 Broadway, Broadwayn ja 48th Streetin kulmassa
Ericin vinkki: “Ole tarkkana, kun täytät irtokarkkipussiasi M&M’s-karkeilla. Saattaa näyttää, ettei pussissa ole paljoa, mutta odotapa kun pääset kassalle. Kaupan M&M’s-valikoima on vaikuttava, mutta ne ovat hintavia.”

M&M’s Storen lisäksi katso myös muut lelukaupat New Yorkissa.

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja